Hääjuhlan asua

Heipparallaa! Eilen vietettiin tosiaan isosiskoni häitä ja kyllä oli loistava ilta! Hääpari oli upea, ruoka hirmuisen hyvää, puheet kauniita ja tunnelma etenkin loppuillasta aivan mieletön! Lähes jokainen vieras löysi itsensä loppuillasta tanssilattialta jammailemasta 80-luvun musiikin tahtiin livebändin siivittämänä, ai että oli hauskaa!

Palaan häiden tunnelmointiin kuvien kera myöhemmin, noin tuhannen kuvan läpikäymisessä menee nimittäin aikansa, mutta ensin pistän näytille oman juhla-asuni. Pohdiskelin täällä bloginkin puolella kovasti asusteita, jotka yhdistäisin maximekkoni kanssa, kovasti uhosin muun muassa laittavani hopeiset asusteet, toisin kuitenkin kävi. Päänvaivaa tuotti myös niin kengät kuin kampauskin, mutta lopulta sain kaiken koottua kasaan ja tässä tulos!


Maximekko / H&M,
laukku (lainassa) / LV

Rannekoru / mummini vanha
helmikoru / Snö of Sweden
kello / MK

Tosiaan, valitsin kuin valitsinkin kultaiset asusteet, mielestäni ne kävivät mekkoon kuitenkin ihan hyvin! Monella perheestämme oli jotain edesmenneen mummini vanhaa, oli laukkua, sormusta ja minulla tuo rannekoru, joten siinäkin mielessä halusin kultaiset korut. Lisäksi lainassani oli serkkuni Damier Azur-kuosinen Eva Clutch, joka oli minusta kuin tehty mekkoni kaveriksi! Jaloista löytyi Zaran mustat peep toe-korot, jotka eivät sopineet asuun kyllä mitenkään, mutta pääasia että niillä jaksoi olla koko illan, eivätkä ne onneksi olleet pääosassa ;)

Entä se kampaus sitten? Juhlakampausta-postauksessa esittelin muutamia lemppareitani ja tämä sivunuttura sai loppujen lopuksi vaikutteita vähän kaikista näyttämistäni esimerkeistä. Kiitos menee kyllä täysin taitavalle kampaajalleni, jolle ei tarvinnut edes näyttää mitään kuvia, kun hän jo tiesi tismalleen mitä halusin. Olinkin kampaukseen todellatodella tyytyväinen! :)

Sellaisessa kokonaisuudessa minä juhlin eilen! Nyt meikäläisellä on kiire takaisin aurinkotuoliin löhöilemään, ihanaa ja helteentäyteistä lauantaita! :)

58 thoughts on “Hääjuhlan asua

  1. Voi kiitos valtavasti Minka! :) Hmm, eräs tuttuni sanoi löytäneensä vielä H&M:n netistä juuri tämän mekkosen, ehkäpä sieltä voisi vielä bongailla jotain palautuskappaleita? Ja vaaleanpunaista versiota tästä näkyi jokin aika sitten vielä kaupoissakin, toivottavasti mekko löytyy ja onnea etsintään! :)

  2. Heippa! Mekko on yhä aarteeni ja pääsee vielä käyttöön, joten en valitettavasti ole myymässä sitä :)

  3. Hei! Vieläkö pidät mekkoa, vai olisitko jo valmis myymään sen? :) tuo on aivan upea!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *