Asuja Pariisin kaduilta

Ennen kuin paneudutaan viimeiseen päivään Pariisissa, jaan vielä pari asua juuri kyseiseltä päivältä!

Bleiseri / Zara
pusero / Zara
shortsit / Vila
laukku / LV
kengät / Tory Burch

Tällaisessa asussa kuljeskelin päivällä muun muassa Rue du Rivolilla. Viime kesänä ostetut Vilan rusettishortsit pääsivät ensimmäistä kertaa käyttöön ja olen aivan ihastunut niihin! Toivon vain, että ne tulevat vielä hengissä pesukoneesta, tuo pirun Zaran paperikassi nimittäin onnistui värjäämään pökät kaatosateen yllätettyä meidät :/ Peukut pystyssä, että ne selvisivät edes jotenkin ja pääsisivät päälle toistekin!

Bleiseri, toppi, hame ja kengät / Zara

Illalla syömään mennessämme vaihdoinkin sitten hamoseen, jonka kaveriksi olisi kyllä sopinut paremmin esimerkiksi valkoinen bleiseri, mutta mukana olevilla vaatteilla oli pärjättävä ;) Lisäksi keväällä ostettu Zaran nude vekkitoppi ja kiiltonahkaiset baltsut, joita yritän vieläkin ajaa kovasti sisään. Hih, päästä varpaisiin Zaraa!

Laukku / LV
käsikoru / Massimo Dutti
kello / MK
aurinkolasit / Ray Ban

Ja tuossa vilahtaakin sitten se Massimo Duttista ostamani supersuloinen ja siro rusetillinen käsikoru! Tummanruskea nahka sopi niin hyvin pariin laukkuuni, etten voinut jättää sitä kaupan hylylle ;) Koru on minusta ihana pieni tyttömäinen lisä asuihin!

Kylläpä tuli ikävä hame- ja shortsikelejä, täällä kun ollaan vedetty viime päivät farkuilla ja bleisereillä, huiveista puhumattakaan. Onneksi ensi viikosta näyttäisi tulevan jo lämpimämpi, jee! Enää on jakamatta viimeinen päivämme reissusta, sitten Pariisi alkaakin olla pulkassa :)

2 thoughts on “Asuja Pariisin kaduilta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *