Asu Pariisin kattojen yltä

Hyvää tiistaista huomenta!

Keskiviikkona ohjelmassamme oli vaikka mitä kivaa nähtävyyksistä kiertoajeluihin. Kävimme myös lounastamassa aivan uskomattomassa, seuraavien kuvien mukaisessa paikassa, mutta palaillaan siihen myöhemmin ihan omassa postauksessaan. Ensin esittelen asun kyseiseltä päivältä, kuvattuna Pariisin kattojen yllä helteisessä auringonpaisteessa :)

Bleiseri, pusero ja shortsit / Zara
laukku / LV
kengät / Tory Burch
Laukku / LV
kello / MK
rannekoru / Snö of Sweden
aurinkolasit / Ray Ban

Pastellikeltainen bleiserini pääsi neitsytmatkalleen ja tunsin oloni siinä yllättävänkin kotoiseksi, vaikka muutama pariisitar mustissaan katsoikin minua vähän vieroksuen ;) Kaveriksi valkoista pitsiä ja tummansiniset shortsit, sekä uunituore Pochetteni.

Joku tarkkasilmäinen on jo saattanut bongata aiemmista kuvista nenän päältäni uudet mustat Aviatorini. Tilasin nämä jo aikapäiviä sitten Shopbopin alekoodilla, mutta lupasin itselleni ottavani ne käyttöön vasta pääsykokeen jälkeen, joten arskat ovat olleet poissa ulottuviltani ;) Nyt ne ovat kuitenkin olleet silmilläni harvasepäivä!

31 thoughts on “Asu Pariisin kattojen yltä

 1. Ihanan raikas ja kesäinen asu, tykkään kovasti! :) Upeista kuvausmaisemista ei varmaan edes tarvitse mainita;) Burchit ovat ilmeisesti olleet hyvät kävellä, koska ne näissä Pariisin kuvissakin vilahtelevat? Oletan että siellä tuli käveltyä rutkasti:) Olen itse harkitsemassa Pochetten (mahdollisesti Burberryn version) ostoa, mutta mietin sen käytännöllisyyttä. Tonnehan ei mahdu esim. kameraa, joten oletko itse aina kantanut kameraa erikseen mukana, vaikka kaulassa, kun Pochette on matkassa? :)

 2. Onpa kiva asu!:) Ja ihana laukku;) Nämä kuvat saa mut haaveilemaan sittenkin jostain monogram-kuosisesta laukusta, vaikka yksi sellainen jo kaapista löytyykin:)

 3. Kuuluuko tohon laukkuun muuten toi hihna? Vai pitääkö ostaa erikseen? Paljon tolla laukulla on hintaa? Ihana se kyllä on! :)

 4. Kiitos oikein paljon! :) Kuvat on otettu Olympuksen E-PL3-minijärkkärillä ja 45mm-objektiivilla, molemmat suuria rakkauksiani! Täytyisi tehdä toivottu kamerapostaus pikimmiten :)

 5. Voi kiitos hurjasti Katariina! :) Älä muuta sano, kuvausmiljöö oli kyllä aivan huikea!

  Burcheihin olen ollut äärimmäisen tyytyväinen, harvoin luotan joihinkin yksittäisiin ballerinoihin noin paljon mukavuuden suhteen ;) Talsin noilla tosiaan joka päivä Pariisin kaduillakin, joten joka pennin arvoinen hankinta! Pochetesta sitten, eihän tuo tietenkään ole mikään ideaali laukku kameran kantamista varten. Minijärkkärini mahtuu tuonne juuri ja juuri 45mm-objektiivin kanssa, mutta laukku on sitten vähän hassun muotoinen :D Esimerkiksi juuri näiden kuvien olosuhteissa minä kannoin Pochetessa 45mm-optiikkaa ja ystäväni otti kameran ja toisen objektiivin omaan laukkuunsa, välillä sitten kanniskelin sitä ihan kaulassakin.

  Useimmiten Pochette tulee varmaan kulkemaan mukana juurikin silloin, kun kameraa ei välttämättä tarvitse :) Olen kuitenkin sellainen kassialma, että pienempi laukku on kivaa vaihtelua!

 6. Kiitos kovasti Zandra! :) Oioi, minä olen lämmennyt Monogram-kuosille vasta tässä viime aikoina ja tämä onkin ensimmäinen kyseisen kuosin vahvistus laukkukokoelmassani ;) Neverfullista haaveilen toisinaan monogramina!

 7. Voi kiitos kaunis Ansku! :) Täytyy kyllä sanoa, että pariisilaisten pelkkiin tummiin/vaaleisiin sävyihin pukeutuminen ihmetytti ja paljon. Champs-Elyseellä olin kuin avaruudesta pudonnut keltaisen bleiserini kanssa! :D

 8. Hih kiitos ihana Lindsay! :) Voi kääk, tällä kertaa en kyllä tahallani kiusaa teitä ja pidä jännityksessä! :D Olen odotellut aurinkoisempia päiviä, että olisi kivempi kuvata ostokset, lupaan heti pikimmiten tehdä sen! ;)

 9. Kiitos, minäkin olen aivan ihastunut tuohon kaunokaiseen! :) Hihna on tosiaankin ostettava erikseen, mikä on aika tylsä juttu :/ Pelkällä laukulla on hintaa 260e.

 10. Aivan ihania nämä Pariisin kuvat ja asut, olet kyllä superkaunis! :) Näitä kuvia katsellessa rupeaa tekemään mieli Pariisiin tai jonnekkin toiseen suurkaupunkiin vilinään ja vilskeeseen.

 11. Söpö tuo LV:n laukku!

  Oma sukulaiseni lupasi minulle, että saan tuliaisiksi LV:n laukun, ihan minkälaisen tahansa. En oikein tiedä, onkohan iso laukku parempi? Toisaalta tuo pikkunen näyttää niin söpöltä!

  Oot kyllä todella kaunis :)

 12. Voi miten ihanan pirtsakoita lomakuvia! Komppaan vielä edellistä kirjoittajaa sen verran, että aikamoisen matkakuumeen sait aikaan tännekkin puolen ;)

  ps. aina yhtä tyylikkäänä!!

 13. Ihana asu ja aivan älyttömän suloinen bleiseri! En itse pastelliväreistä hirveästi perusta, mutta tämä näyttää hyvältä! Ehkä minulla vain kestää tämä lämpeäminen niitä kohtaan vähän pitkään :D

 14. Kuinkahan monen gigan muistikortti tarvitaan, jotta sinne mahtuisi hyvin videoita ja valokuvia (vaikka nyt tuollaisen Pariisi-reissun verran)? Tuli vaan mieleen, kun päädyimme ostamaan sitten tuollaisen minijärkkärin (kyllä, olen se kamera-kyselijä tuolta aiemmasta postauksesta :D), niin monen gigan kortti sulla oli ja mahtuiko hyvin kaikki sinne? :)

 15. Hih, se on kyllä aka söppänä :) Hmm, sinulla onkin vaikea valinta edessä! Mieti kummalle sinulla olisi enemmän käyttöä, pienelle vai isolle laukulle :) Ja voi kiitos vaan hurjasti!

 16. Voi kiitos ihanainen S! :) Hih, pahoittelen aiheuttamaani matkakuumebuumia ;D Sitten vaan vaikka äkkilähtöjä selailemaan!

 17. Oi kiitos kovasti Aurora :) Hih, minäkin taisin muutama kuukausi takaperin pastellivärien rantaudutta kauppoihin vannoa, kuinka en yhtään lämpene tälle trendille! Ja tässä sitä ollaan ;D

 18. Eikä, ihan mahtavaa, että kävit itsellesi sellaisen ostamassa! Juuriko tuon Olympuksen? :) Olen niin rakastunut kyseiseen kameraan, että levitän sen ilosanomaa mielelläni ;)

  Minulla oli matkassa mukana ihan varmuuden vuoksi 32 gigan muistikortti, ettei tarvitsisi ottaa esimerkiksi kahta pienempää mukaan. 16:n gigan muistikortti riittäisi kyllä myös vallan hyvin :) Onnea uudesta kamerasta, sitten eikun harjottelemaan ja kuvailemaan ennen reissua!

 19. No on kyllä erikoista. Luulisi että muodin pääkaupungissa ei olisi väreistä pulaa! Vai oliko se sitten rakkauden pääkaupunki? Oliko muodin Milano? Vai NYC? :D :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *