Asu 2.6.

Nyt on ylioppilaita juhlittu! Itse olin tosin ihan autolla liikenteessä, sitä ehtii maistella kuohuvaa sitten reilun viikon päästäkin, kun koe on ohi :) Pääasia, että näki piitkästä aikaa kaikkia ihania ystäviä!

Bleiseri / Zara
mekko / Zara
clutch / Zara
kengät / MICHAEL Michael Kors
Helmikoru / Snö of Sweden
rannerengas / mummin kätköistä
kello / MK

Eilen näytin jo pienen kurkistuksen siitä, mitä yltäni löytyi. Päälläni oli serkkuni kaapista kähvelletty Zaran lyhythihainen valko-oranssi mekko, josta tykkäsin aivan älyttömästi! Olin tosin suunnitellut pukevani sen ilman bleiseriä, mutta luontoäiti oli eri mieltä kaatosateineen ja kymmentä lämpöastetta näyttävine mittareineen, eikä vaihtoehtoja paljoa jäänyt. Täälläkin näkyi jokin aika sitten asua, jossa oli yhdistetty tummansinistä ja oranssia, joten ei jäänyt epäilystäkään, minkä värisen bleiserin paritin mekon kaveriksi!

Asusteissa oli sitten nudea ja kultaa. MK:n jo täällä näkyneet nudekorot pääsivät ensimmäistä kertaa jalkaan, tosin välillä jouduin vaihtamaan ballerinoihin. Kengät ovat edelleen silmääni upeat, mutta minulla on pienenpieni ongelma niiden kanssa nyt enemmän kengillä kävelleenä.. Tai no, ei edes niin pieni, ne ovat nimittäin isot. Harmittaa aivan vietävästi, en tiedä mitkä villasukat vetäisin sinne, että ne pysyisivät jalassa! Jo nyt käytin ties mitä kikkoja geelipohjallisista taakse asetettaviin läpysköihin, keinot alkavat olla vähissä.. Jos teillä on jotain ihmekonsteja, pistäkää jakoon!

Toivottavasti teilläkin on ollut mukava viikonloppu ja etenkin niillä, jotka saivat lakin päähänsä tai jonkin muun merkin valmistumisesta :) Rentouttavaa sunnuntaita!

24 thoughts on “Asu 2.6.

 1. Kannattaa testata pohjallisia! Ainakin joidenkin kenkien kohdalla toimii :) ps. Tosi raikas asu :)

 2. Todella upealta olet näyttänyt, wow! :) Ja nuo sinun hiuksesi… ihanat! Miten muuten teet nuo kauniit loivat kiharat?

  Tosi kurjaa, että nuo MK:n korkkarit on osoittautuneet liian isoiksi :( Itsellä on aina sama ongelma nahkaisten korkkareiden kanssa, että ne löystyvät nopeasti käytössä, ja kenkiin saa laittaa ties minkälaista geelipuolipohjallista yms. täytettä. Suosittelen kokeilemaan vielä kokopohjallista, sillä ne vievät melko paljon tilaa kengän sisältä ja niitä saa eri paksuisia :)

 3. Tosi tyylikäs ja kaunis asu! On oikeasti hyvä idea lainailla kavereilta varsinkin juhlavaatteita, niitä kun harvemmin tulee käytettyä niin paljon, että niitä kannattaisi ostaa useampia :)

  Löysin blogisi tuossa muutama viikko sitten, ja olen kyllä ihastunut tähän tosi kovasti! Ihanaa naisellista hömppää, kauniita kuvia ja hyviä vinkkejä, ah, oikein sielu lepää kun lueskelen juttujasi :) Ostin innoittamanasi laivalta Diorin huulirasvan ja Lip Maximizerin ja en voisi olla tyytyväisempi, tuotteet nousivat heti luottotuotteiden joukkoon. Kiitos siis vinkistä!:) Niiden pakkauksetkin on niin kauniit että ihastelen niitä edelleen joka kerta kun otan ne esiin :P

  Niin ja siis kaiken tämän sepustuksen tarkoituksena oli sanoa, että pidän blogistasi tosi paljon, vaikutat ihanalta tytöltä! Paljon onnea ja tsemppiä pääsykokeeseen, toivotaan että opiskelupaikan ovet aukeavat!:)

  -Iida

 4. Osta ihan kunnon pohjalliset niin kenkä pienenee ja on sitten toivon mukaan hyvä :) näin sut eilen Itäkeskuksessa :)

 5. Ihana tuo mekko. Sopii kyllä oranssi todella hyvin vaaleatukkaisella,jos joskus itsekin uskaltautuisi koittamaan :D

  Noissa MK:n korkkareissa taitaa olla aika suuret koot,koska mun loaferit ja korkkarit on samaa kokoa mutta korkkarit on kyllä jalalleni isommat. Melkein jopa liian suuret. Onneksi mulla oli eilen niin turvonneet jalat että ne kesti hyvin jalassa ;D Jatkossa korjaan ongelman varmaan korkkareihin tarkoitetuilla pohjallisilla ja geeliläpysköillä :)

 6. Mm, yleensä minulla on toiminut isojen kenkien kanssa nuo päkiäpohjalliset tavallisia paremmin, mutta ehkä täytyy seuraavaksi kuitenkin kokeilla niitä :) Kiitos kovasti vinkistä ja kehuista!

 7. Voi kiitos hurjasti <3 Hauskaa kun joskus kaverini ovat todenneet, kuinka en osaa tehdä loivia kiharoita, vaan teen aina kunnon kiharapehkon :D Ilmeisesti osaankin heheh ;)

  Mutta siis kyse on pääasiassa siitä, kuinka jyrkän kulman teet sillä raudalla kääntäessäsi. Voisin harkita, jos tekisin videota kiharoista, vaikka niitä nyt lähes joka blogissa aina onkin, mutta jos kiinnostusta löytyy :) Ja kiitos vinkistä, täytyy tosiaan sitten kokeilla niitä kokopohjallisia!

 8. Heippa Iida!

  Ensinnäkin näääin suuri kiitos kommentistasi, sait semmoisen hymyn huulilleni että! :) Etenkin on aivan mahtavaa kuulla, että olet saanut täältä hyviä vinkkejä esimerkiksi noista huulituotteista, jotka ovat kyllä ihan lempparikaksikkoni. Ja tosiaan, vaikka sisältökin on priimaa, tulee jo tuotteiden kauniista ulkomuodoista aika monta pistettä lisää ;)

  Kiitos vielä oikein kovasti, kun jätit kommenttia piristyksekseni, oikein ihanaa sunnuntai-iltaa sinne! :)

 9. Näin taidan tehdä, jotenkin aiemmin olen kokenut nuo puolipohjalliset paremmaksi vaihtoehdoksi isojen kenkien kanssa, mutta täytyy varmaankin kokeilla nyt niitä kunnon pohjallisia :) Ai näit, hauska sattuma! :)

 10. Voi kiitokset, Anniina! :) Hmm, mistähän semmoiset löytäisi, itsekin etsin näitä todella pitkään.. Brandoksella (josta siis nämäkin tilasin) on minusta yleisesti ottaen tosi hyvä valikoima ja helppo tilata ja palauttaa, joten suosittelen kurkkaamaan sieltä :) Onnea metsästykseen!

 11. Kiitos Hjenn! :) Itsekin olen nyt vasta oikein vakuuttunut tuosta oranssista, sopii minustakin yllättävän hyvin vaaleaveriköille. Ihailin myös juuri asukuvassasi violettia väriä, näytti hyvältä sekin ;)

  Kumma kyllä noiden MK:n kokojen kanssa! Sitten taas ballerinani ovat melkein jopa pienet ja silti samaa kokoa kuin nämä korot. Heheh, minäkin toivon että sitten kuumina kesäiltoina jalat olisivat vähän turvonneet! :D

 12. Voi ei, tosi kurjaa että nuo ihanuudet on osoittautuneet liian isoiksi sulle :/ Toivottavasti jokin keino siihen ongelmaan auttaisi! Ja jos ei, niin täällä on ainakin yksi halukas ostamaan nuo kengät, hih :) Kyselin Brandosilta ja ei ole kuulemma lisää kokoa 36 tulossa, nyyh. Mä veikkaan että nuo olisi juuri sopivat mulle, kun mun jalka on oikeestaan 36,5. Mutta tietenkin toivon että saisit nuo jollain keinolla itsellesi sopivaksi :)

 13. Voi ei miten harmi! :/ Eikä ole näkynyt palautuksiakaan Brandosilla? Hitsi, minäkään en ole nähnyt noita oikeastaan missään muualla myytävän! Pidän sinut mielessä, JOS luovutan näiden kanssa (mitä kyllä vahvasti epäilen) ;D

 14. Oletpa ollut nättinä muru!<3 Ja kaunis tuo mekko, ompa kivaa kun voi lainailla tolleen serkulta juttuja, uusia juhlamekkoja kun on tosiaan aika turhaa aina ostella, kun niitä tulee kuitenkin niin harvoin käytettyä:) Ja voi harmi tuo kenkien koko, tuossa yhdessä kuvassa tosiaan näkeekin vähän, että taakse jää aika paljon tilaa:/ Toivottavasti saat jollain keinoilla fiksattua ton!

 15. Ei ole palautuksiakaan näkynyt, tosin viime päivinä en ole enää jaksanut niin ahkerasti niitä kyttäillä kun tuntui olevan toivotonta. Mutta eiköhän mullekkin vielä joskus tule vastaan ne täydelliset nudet korkkarit :)

  Taisin muuten nähdä sut Zarassa perjantaina, meinasin tulla moikkaamaan, mutta juttelit ystäväsi kanssa niin en viitsinyt häiritä, hih :) Sulla oli kädessä sama bleiseri valkoisena minkä itse ostin tummansinisenä.. Satuitko ostamaan sen?:)

 16. Voi kiitos lilinen <3 Hih tosiaan, me aina vaatekriisin iskiessä vierailemme toistemme vaatekaapeilla serkkuni kanssa ;) Olemme niin samankokoisiakin, tosi kätevää!

  Jep, huomasin itsekin tosta kuvasta :/ En ymmärrä, sisällä tallustellessa kengät tuntuivat ihan hyviltä! Täytyy yrittää fiksailla jotenkin, luotan myös siihen, että jalat ovat kuumina kesäiltoina vähän turvonneet heheh.. :D

 17. Voi höh.. Tulen heti vetämään hihasta (tosin en tiedä mitä kautta, kun sinulla ei sitä blogia ole, mur!), jos törmään kenkuleihin jossain :)

  Eikä, voi vitsit! Kylläpä muuten piti kelata pitkään, että olinko muka Zarassa perjantaina.. :D Olen päivistä koko ajan aivan sekaisin! Mutta tosiaan, tuntomerkit täsmäsivät ja minähän siellä olin, valkoinen bleiserikin lähti kassan kautta kotiin hih :) Mietin pitkään tuon ja tummansinisen välillä, sekin oli aivan upea!

  Voi miten kivaa olisi ollut, jos olisi tullut moikkaamaan :) Ensi kerralla sitten!

 18. Herranjestas neitokainen, kun olet kaunis! ja tuo tukka. Oi..

  Sovititko mahdollisesti kenkiä illalla tai aamulla? Moni väittää jalan turpoavan päivällä kävellessä, mutta ainakin itselläni se on aamulla jopa lähes koon isompi, kuin iltapäivästä, vaikka seison koko päivän töissä. Johtunee siitä, kun en ehdi juoda päivän mittaan, joten räpylä kutistuu. Valitettavasti noita liian pieniä tai liian isoja kenkiä on siitä syystä tullut ostettua. ;)

 19. Voi että, kiitos hurjasti RagDoll! :)

  Hmm.. Kengät on ostettu jo ainakin kuukausi takaperin ja olen sovitellut niitä kotosalla milloin mihinkin aikaan vuorokaudesta! Sekin on kuitenkin aina eri asia ottaa muutama askel sisällä, kuin lähteä sitten kunnolla kenkien kanssa liikenteeseen. Luotan kyllä vähän siihen, että kuumina kesäiltoina jalkani olisivat hieman turvonneet heheh ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *