Aamupalaherkku

Huomenta! Te ehkä jo tiedätte rakkauteni aamupalaan? Voisin nautiskella suurta kahvikupposta vaikka koko aamun ja herään usein jopa tarvittua aikaisemmin, ihan vain voidakseni väkertää aamiaista rauhassa. Näin tein tänäkin aamuna ja lautaselleni päätyi tällainen herkku!

All-Bran muroja, maustamatonta jogurttia, mansikoita ja nektariinia, jota voisin heittää kesällä vaikka joka paikkaan! Koko komeus höystettynä lorauksella hunajaa ja sivuun perinteinen aamukahvikupilliseni. Tästä ei voi aamu paljon paremmin lähteä käyntiin! Muistakaahan, että aamupala on päivän tärkein ateria ;)

Nyt kuitenkin olisi pikkuhiljaa tarkoitus hipsiä töihin, piiitkästä pitkästä aikaa! Energistä viikkoa kaikille, vaikka tuosta säästä sitä ei ainakaan oikein pääse ammentamaan, mutta ei anneta sen häiritä :)

10 thoughts on “Aamupalaherkku

  1. Pitäisi itsekin opetella heräämään ihan hiukkasen aikaisemmin niin ehtisi rauhassa tehdä aamusella aamupalaa ja muut toimet :)

  2. Hih,täällä ollaan maanantai aamu aloitettu myös pitkällä aamupalalla :) Ihanaa alkavaa viikkoa muru ja ihanaa kun olet taas takaisin <3

  3. missä oot töissä?:)) tai minkä tyyppistä työtä teet? Ihana blogi muuten!

  4. Minäkin olen oppinut tälle tavalle vasta viime vuosina, olen nimittäin niin anti-aamuihminen kuin vain voi olla.. :D Minusta on kuitenkin ihanaa ottaa rennosti ja rauhassa aamuisin ;)

  5. Oioi, ihana aloittaa viikko ja sateinen ja harmaa maanantai pitkällä aamiaisella! :) Voi miten kivaa päästä taas lueskelemaan teidän juttujanne! <3

  6. Asiakaspalvelun parissa työskentelen :) Voi kiitos sinulle, miten mukavaa kun jätit kommenttia päiväni piristykseksi!

  7. Herkulliselta näyttää, nam! Mä näinkin sut tänään työpaikallasi. Taisit muuten itsekin shoppailla (eri paikassa tosin) jotain ;)

    t. Olivia

  8. Heippa Olivia! Hih, ai näit vai, johan oli sattuma :) Vetäisehän ensi kerralla ihmeessä hihasta, jos eksyt meille joskus toistekin! Hmm, satuitkohan näkemään minut kun kannoin Zaran kassissa työvaatteita, muuten ei nimittäin tullut shoppailtua, paitsi sitten myöhemmin työpaikallani ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *