10 aihetta hymyyn

Sain herttaiselta Growing up-blogin takana häärivältä Kellyltä jo aiiikaa sitten haasteen listata 10 asiaa, jotka ilahduttavat minua. Tätä haastetta on ollut ihana lueskella muilta, pieniä ilonaiheita mietiskellessä hymy on kirvonnut huulille väkisinkin! Tartuin siis haasteeseen mielelläni, kiitos vain Kelly :)

1. Kahvihetki
Eräs mielipuuhidstani on istahtaa ystävän kanssa alas vaikka kahvilassa, edessäsi höyryävä kupillinen kahvia tai teetä ja mahdollisesti herkkuleivos. Myös aamu-tai iltapäiväkahvi oli sitten kotosalla tai töissä on ihana oma hetkeni!

2. Läheisyys
Olen maailman hellyydenkipein ihminen. Kunnon rutistus, rakkaan ihmisen viereen käpertyminen… Ehkä jos vähän rapsuttelua tai jalkahierontaa vielä saisi, niin olen onnellisimmillani!

3. Puhtaat lakanat
Jokainen vähänkään elämän pieniin iloihin keskittyvä tietää sen ihanan tunteen, kun pääset pitkän päivän jälkeen kömpimään puhtaisiin (äidin sileäksi mankeloimiin) lakanoihin!

4. Hyvä ruoka
Tämän kuuluisi kyllä olla ihan listan alkupäässä, vaikkei tämä järjestyksessä olekaan! Olen niin monta kertaa todennut ihan ääneen, kuinka hyvää ruokaa ei voita mikään, siihen vielä yhdistettynä hyvä seura, niin tämä tyttö on kyllä yhtä hymyä!

5. Nukkuminen
Pitkät unet aamulla, päikkärit.. Oli kellonaika mikä tahansa, nautin nukkumisesta aina ja joka hetkenä. Ei mikään ihme, että nimeäisin varmaan pyjamani lempivaatteekseni!

6. Saavutukset
Jos olen onnistunut saavuttamaan elämässäni jotain kauan haaveilemaani tai jonkin muun pienen tai suuren tavoitteen, jonka eteen olen paiskinut lujasti töitä, on siitä seuraava tunne sanoinkuvaamaton.

7. Esteettisyys
Voisin katsella kauniita valokuvia päivät pitkät. Myös muut kauniit pienet asiat arjessa, silmiä hivelevä asuste, tai jotkin kauniit esineet, kuten vaikka ylelliset kosmetiikkapurnukat.

8. Aamupala
Ei varmaan ole ketään, joka nauttisi aamupalahetkestä yhtä täysin rinnoin kuin minä! Vaikka herääminen on minulle aina yhtä tuskaa, kunhan olen hieronut unihiekat silmistäni ja hoksaan pääseväni väkertämään aamiaista, pääsen aika nopeasti ylös. Tämä logiikka tosin ei ihan toimi niinä kiireisinä arkiaamuina, kun tiedän hotkivani vain nopeasti puurolautasellisen…

9. Pienet eleet
Se, kun joku pysähtyy iltapäiväruuhkassa pitämään sinulle ovea auki ystävällisyyttään, tuntemattoman hymy, kun joku kyselee kuulumisiasi tai vaikka se, kun läheinen ihminen yllättää sinut jotenkin.

10. Onnellisuus
Ei tarvitse olla kuin jokin pieni asia arjessa, josta muistaa taas, miten onnellinen sitä onkaan! ♥ Ne pienet hetket ovat juuri niitä parhaita, joita pitäisi muistaa arvostaa :)

En muista nähneeni tätä kovin monessa blogissa, joten ajattelin tällä kertaa pistää haasteen myös eteenpäin! Minua kiinnostaisi kuulla, mistä pienistä suurista asioista ihanat blogittaret Niina, Kersti, Falling For Fashion, Maria ja Lindsay tulevat iloiseksi :) Toivottavasti kukaan teistä ei ole vielä tehnyt tätä, eikun rustailemaan suupieliä nostattavia aiheita!

23 thoughts on “10 aihetta hymyyn

 1. Ihania juttuja oot kyl keksinyt :) oon kyllä ihan samaa mieltä sun kanssa kaikista! Parhaita aamuja ovat kyllä ne kun saa nukkua ihan niin pitkään kun haluaa ja sitten pääsee väsäämään ihan kaikessa rauhassa täydellistä aamupalaa! (taitaa kyllä aina siinä vaiheessa kun mä pääsen ylös, nii olla jo brunssi..)

 2. Hih :) No älä muuta turise, parasta on, kun herätyskellon saa jättää kokonaan pois ja sängyn pohjalla voi tuhista juuri niin pitkään kuin haluaa ;) Ja joo, minäkin voisin nukkua vaikka kellon ympäri, että parhaillaan aamupalani on jo muiden lounas! :D

 3. Voi senkin ihana! Kiitos paljon <3 Nukkuminen on myös meikäläisen lempipuuhaa, vaikkakin nyt töiden myötä olen taas "oppinut" nousemaan aikaisemmin myös viikonloppuisin. Yliopistossa sitä on jotenkin "oppinut" laiskaksi. :D

 4. Hihi <3 Eikun rustailemaan! :) Minäkin toivottavasti pääsen taas rytmiin sitten kun työt alkavat, nyt kun saa itse päättää oman päivä- ja lukemisrytminsä, menee kaikki vähän penkin alle.. :D "Nukun vähän pidempään niin oon sitten vaan myöhempään kirjastossa" ;)

 5. Ainiin, ja voisin osallistua sun pitämään valokuvauskouluun!! ;D Voisin pitää yksityistunteja tämmösille toheloille kuin minä. Olet aivan älyttömän hyvä kuvaamaan. Kuinka saa esi. kuvattua tuollaisia kuvia, niin kuin tuo jossa kuvaat poskipunaa, että kohde on tosi tarkka ja kaikki muut sitte ihan sumeaa? :o

 6. Voi miten kiva haaste! Tämän luettelua hymy tuli kyllä huulille, asioita jotka tekee iloiseksi on niin paljon ja ne voi olla ihan pikkujuttuja. :) …ja puhtaat lakanat, voi että miten ihanaa niiden väliin on kömpiä köllöttelemään! <3

 7. Voi ihana! :D Täytyy sanoa, että olen itsekin kyllä hävettävän huono asetuksissa, vaikka on jo monen monta vuotta tullut kuvailtua.

  Esimerkiksi tuossa poskipunakuvassa on kuitenkin pointtina syväterävyys, johon on apuna valovoimainen objektiivi. Tein vähän tutkimustyötä ja sinulla kun on Canon, niin 50mm-optiikka (http://www.topshot.fi/product/1042/canon-ef-50mm-f14-usm) on tähän tarkoitukseen näppärä! Tällaisessa kuvassa käytetään siis suurta aukkoa (esim. minulla 1.4) ja tuloksena saat tarkennettua kohteen nätisti ja tausta jää epätarkaksi :)

  Tulipas nyt tekstistä varsinaista höttöä, mutta toivottavasti tästä oli jotain apua! :)

 8. Hih, voi miten ihana kuulla, että muillekin kirposi hymy huulille näitä lukiessa! :) Tee ihmeessä sinäkin tämä! Puhtaita lakanoita ei kyllä voita mikään <3

 9. Tee ihmeessä sinäkin tämä! :) Olisin voinut heittää haasteen vaikka kuinka monelle blogittarelle, näitä arjen pieniä iloja on niin kiva lukea!

  Ja voi miten kiva, että liityit ihan virallisestikin lukijaksi :) Lämpimästi tervetuloa! <3

 10. Se aina vähän vaihtelee fiiliksen mukaan! Viime aikoina olen kuitenkin syönyt tosi usein marjoja rahkalla ja maustamattomalla jogurtilla, tai All Bran-murojen ja maidon kanssa. Välillä heitän sekaan myös vaikka banaania tai kesällä nektariinia ja usein syön tämän lisäksi myös leipää tms., jos on isompi nälkä ;)

 11. Huiii kuinka kallis objektiivi! Sehän on kalliimpi kuin itse kamera haha! :D Olen joskus harkinnut jotain 50mm f1.8 objektiivia, mutta se oli huomattavasti halvempi ja varmasti sitten kehnompikin… Pitääpä kokeilla tuota aukkoa, että mitä sen muokkaaminen auttaa tuolla nykyisellä perus objektiivilla :)

 12. Tiedän, se on hintava ja noissa kahdessa on huima hintaero, mutta uo on joka pennin hyörylän arvoinen! Tuolla 1.8:llakin saat kyllä tuota haluamaasi syväterävyyttä, mutta 1.4 on huomattavasti parempi :)

  Mutta rohkeasti kokeilemaan vaan eri asetuksia, sillä sitä juuri oppiikin! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *