Yellow blazer – to keep or not to keep?

Huomenta!

Nyt pikaisesti esille ne kaksi asua, jotka kokosin Mangon katalogikuvasta inspiroituneena. Aluksi ajattelin yhdistäväni värikkään bleiserin muiden tuttujen ja turvallisten perusvaatteiden kanssa, mutta tykästyin niin kovasti tuohon yhdistelmään kukkakuvion kanssa. Yleensä haluan, että vaatteiden väreissä mätsää jokin, ja sekä puserossa että huivissa on mukana ripaus keltaista ;)

Kaikki vaatteet / Zara

Sitten sitä tuomiota kehiin! Bleiserissä on yhä laput kiinni ja se on roikkunut henkarissa, kun en osaa päättää mitä sen kanssa tekisin. Pidän siitä ihan mielettömästi, mutta samalla mieleeni on niin vahvasti iskostunut ajatus, ettei keltainen sopisi :D Joten käännyn nyt teidän puoleenne, to keep or not to keep? ;)

Minä hipsin nyt valmennuskurssille, jossa vietänkin kirjaston lisäksi tiiviisti seuraavan kuukauden, huijui. Tsemppiä kaikille uuteen viikkoon! :)

70 thoughts on “Yellow blazer – to keep or not to keep?

 1. Hih voi kiitoksia, pirteä se kyllä tosiaankin on! :) Tiedän niin tunteen, eihän siinä mennyt kuin koko kevät, kunnes raaskin uhmata lompakkoani ja viedä bleiserin mukanani sovituskoppiin.. :D Toivottavasti löydät vielä omasi ja pääset kotiuttamaan tuon! :)

 2. Kurkin vähän blogiarkistojani ja helmikuun lopulla olen tuon ostanut. Noita oli tosi pitkään myynnissä, mutta nyt en ole hetkeen kyllä nähnyt :o Kannattaa kurkkia sitten vaikka Zaran juhannusalennusmyyntejä, joista yleensä taas löytää niitä “vanhempia” juttuja :) Toivottavasti saat vielä omasi!

 3. Heipppa!

  Olen ettinyt pitkään jo keltaista bleiseriä, kuvassa kuitenkin näyttää hieman vaaleammalta kuin mitä luulen sen olevan, eli miten on?

 4. Moikka!

  Hmm, minä sanoisin kyllä bleiserin olevan juurikin ehkä himpun verran vaaleampi kuin kuvassa, eli ei ainakaan yhtään räikeämpi. Se on enemmän tuollainen pastellinen keltainen, mutta Zarassa olen kyllä nähnyt pari räikeämpääkin versiota :) Onnea etsintään!

 5. Kuulostaa hyvältä! :) Meikäläistä vähän jarrutteli tuo matikan mukaantuleminen, joten jätin suosiolla Helsingin pois ja laitoin Lappeenrannan, Vaasan ja hätävaraksi Oulun :) Toivotaan, että ovet aukeavat meille molemmille!

 6. Heippa! Ton kukkapaidan kanssa sopii kyllä tosi hyvin! Ja mikäpä ei sun päällä näyttäisi hyvältä. ;) Ehdottomasti siis pidät!

  Ja täällä vielä edelleen tiiviisti seurataan sua vaikka pitkään aikaan en oo kerenny kommentoimaan. :)

  Tsemppiä vielä lukemisen “loppurutistukseen” ! :)

  -Jatta

 7. Kiitos ihanainen! :) Näyttää kyllä vielä näiden rohkaisujen myötä, että bleiseri jää kaappiini ;)

 8. Moikka Jatta!
  Kiva kuulla susta taas :) Hih kiitoksia, näiden rohkaisujen myötä sain kumottua “ennakkoasenteeni” tuosta värien sopivuudesta ja bleiseri taitaa jäädä kaappiini ;) Ja en kyllä olisi heti keksinyt yhdistää kukkapaitaa tuohon, mutta sen Mangon kuvan nähtyäni oli pakko kokeilla!

  Kiitos kovasti tsempistä ja aurinkoista viikkoa sinne <3

 9. Hihih, valitettavasti bleiseri taitaa kyllä jäädä kaappiini ;D Mutta sitten vaan mars Zaraan, toivottavasti siellä on näitä vielä jäljellä! :)

 10. Hih, kiva kuulla! :) Bleiseri tosiaan jäi kaappiini, tosin odottelemaan vielä vähän kesäisempiä kelejä ;)

  Ja kiitos kovasti tunnustuksesta, käyn kurkkaamassa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *