Vapun asua

Huomenta!

Ovatko kaikki siellä jo kömpineet koloistaan vai vieläkö podette vappua peiton alla? ;) Miten teidän vapun viettonne sujui? Oma päiväni meni rennoissa, varsin ruokaisissa ja mukavissa merkeissä! Itse otin kuitenkin aika rauhallisesti, tänään kun olisi tarkoitus saada taas vähän otettua itseään niskasta kiinni.

Tässä nopeasti esille asua. Olin aikeissa pukea jotain värikästä ylleni, kunnes totesin koristelevani itseni (ja kaikki muutkin) sateenkaaren värisellä serpentiinillä, joten päälleni päätyi aika vaaleita sävyjä ;) Muistaako joku kenties Toiveasun? Asusteena oli tietysti vielä ylioppilaslakki!

Kaikki vaatteet / Zara

Tänään on tiedossa vielä grillailua perheen kanssa, mikä ihana ruuantäyteinen vappu hih ;) Onko teillä suunnitelmissa kenties piknikiä tai jotain muuta kivaa ohjelmaa? Hauskaa ja rentouttavaa vappupäivää kaikille! :)

10 thoughts on “Vapun asua

  1. Oletpas suloinen, hihi. :) Meikäläisen vappu sujui ihan rennosti ja mukavasti kotosalla hyvän ruoan parissa. Ja tulihan eilen myös käytyä juoksemassa kympin lenkki, ettei ihan löhöämiseksi mennyt koko vappu. :P

  2. Syytän kyllä nyt täysin sua, olen saanut pakkomielteen valkoisesta bleiseristä. Näyttää vaan niin hyvältä!

  3. Hih kiitos Niina :) Hui, oletpa sinä ahkera kun käyt vetäisemässä vappuaattona oikein kunnon lenkin! :D

  4. Aurinkoinen Jonna! Me myös grillattiin ja nautittiin yhdessä olosta. Niin ihana sääkin ollut, joten kyllä loppuviikon jaksaa hymysuin tehdä töitä. :)

  5. Hih, itse olet aina niin aurinkoinen että! :) Kuulostaa hyvältä sinunkin vappusi, hyvä seura ja hyvä ruoka on kaiken a ja o ;) Ja tosiaan tämän avulla jaksaa taas pakertaa!

  6. Voiei blogger oli jostain syystä heittänyt kommenttisi roskapostiin! Pahoittelen siis hieman myöhästynyttä vastausta :D Bongasin juuri Zarasta tosi nätin valkoisen bleiserin ja Mangossa olen myös nähnyt ihania, joten eikun ostoksille hih ;)

  7. Pidätkö mitään tuon paidan alla (muutakuin rintaliivit)? Katsoin sitä tänään, mutta näkyi kaikki läpi.

  8. Se on tosiaankin aika läpinäkyvä! Ihonväristen rintsikoiden kanssa pärjää juuri ja juuri vilauttelematta, kun tuo edessä oleva paksumpaa matskua oleva vekkikaistale peittää sopivasti. Mielummin kuitenkin käytän alla toppia, jonka helman alle saan sopivasti sujautettua myös tuon topin pitkän helman, tykkään siitä nimittäin enemmän noin :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *