The Seaside Collection

Jos ei vielä ole höpineideni kautta tullut selväksi hih, niin Lexington on yksi lempparimerkkejäni sisustuksen saralla ;) Rakastan muun muassa heidän sisustustekstiilejään niin keittiössä, makuuhuoneessa kuin kylppärissäkin ja merkin raikas ilme on ehdottomasti makuuni. Ei siis liene yllätys, että Lexingtonin sivuilla seikkaillessani tykästyin kovasti kesän uuteen The Seaside Collectioniin. Jäin ihastelemaan kauniita inspiraatiokuvia ja merihenkinen fiilis iskee kyllä minuun täysillä!

Kokosin kollaasiin muutaman lempparini. Tällainen puna- ja sinivalkoinen väritys ei ehkä olisi mieleeni sisustuksessa ympärivuotisesti, mutta näin kesää kohden voisin mielelläni piristää kodin ilmettä raikkailla väreillä pieninä ripauksina. Erityisesti tykästyin tuohon ohutraitaiseen punavalkoiseen tyynyyn ja mallistossa oli myös vaikka mitä ihania keittiötekstiilejä, jotka voisin ottaa vaikka samantien ;) Pussilakanoista puhumattakaan!

Iskeekö teihin merihenkinen tunnelma sisustuksessa? :)

Kaikki kuvat: http://www.lexingtoncompany.com/

10 thoughts on “The Seaside Collection

 1. Kyllä iskee ja kovaa! :) Mä aina ajattelen tästä meidän kämpästä, että tää on vaan väliaikainen ja ei ole mitään kiinnostusta täällä sisustaa, seuraavan asunnon laitan just niinkun itse haluun :D
  Asutko sä siis yksin vai vanhemmilla? :)

 2. No siihen seuraavaan asuntoon sitten ;) Vielä asustan kotosalla vanhempien kanssa, muutto on edessä varmaankin vasta sitten jos ja toivottavasti kun saan opiskelupaikan, niin tietää edes mihin kaupunkiin muuttaa :D

 3. Iskee! Odottelen vaan innolla että pääsen sisustamaan joskus muutaman vuoden päästä omaa kotia, kun nyt on sisustuksen alla ollut vain tuo oma huone, näin pikkuinen kun vielä olen:) Pikkuruisuudesta huolimatta nyt on pakko kommentoida, sillä alusta alkaen anonyymina blogiasi seuranneena en ole vielä kertaakaan uskaltautunut kommentoimaan!

  Oot kyllä onnistunu tässä blogissa niin hyvin, aina kun tulee koneelle on melkeen jo pakko klikkailla sun blogis ruudulle, josko olis tullut uusia postauksia! Oot kyllä niin ihana ja jutuillas oot piristänyt monta monta monta harmahtavampaakin päivää, love u<3

 4. Kyllä iskee ainakin näin kesän kynnyksellä Lexingtonin merihenkiset tyynyt, lakanat ja pyyhkeet yms. Koko kotia en merihenkiseksi sisustaisi, mutta pienissä määrin tykkään kovastikin! :)

 5. Hih, enpä minäkään pääse kotia sisustelemaan vielä :) Ja kuule tänne saa kommentoida niin pikkuruiset kuin isommatkin, ihana että uskaltauduit jättämään kommenttia! On aina yhtä mukavaa lukijan ilmoittautuessa sieltä ruudun takaa :)

  Kiva kuulla, että olet jaksanut pysyä mukana alusta asti! Ja kiitos kovasti suloisista sanoistasi <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *