Sunnuntaibrunssi @ Dylan Pink

Eilen kävimme tosiaan siskoni ja valloittavan siskontyttöni kanssa syömässä itsemme täyteen brunssilla! Tarkoituksemme oli suunnata testaamaan vihdoin kuuluisa Fazerin brunssi, jonne ei kuitenkaan saanut enää pöytävarausta, joten päädyimme kokeilemaan Pitäjänmäessä sijaitsevaa Dylan Pink’iä :)

Dylan Pink on Arabianrannassa sijaitsevan Dylanin, jonka brunssia on kehuttu kaupungin runsaimmaksi, isosisko. Paikka oli ihan viihtyisä ja hauskan leikkisästi väreillä sisustettu, tosin siitä välittyi vähän ruokalamainen fiilis. Läes kaikki pöydät taisivat olla kuitenkin varattuja ja avaamisen jälkeen ihmisiä virtasi sisään tasaiseen tahtiin, joten yllättävän suosittu paikka ollakseen noin perällä sijainniltaan :)

Brunssin hinta ei ollut 15 euroa enempää ja sillä sai masunsa täyteen vaikka mitä erilaisia ruokaisia salaatteja (katkarapuceasar oli aivan ihanaa!), lämpimiä sämpylöitä, croissantteja ja karjalanpiirakoita, jogurttia, tuoreita herkullisia hedelmiä ja sen sellaista. Ihan mukiinmenevä tarjonta ja kyllä sillä meikäläisen nälkä lähti ;) Ensi kerralla kuitenkin ehdottomasti ajan kanssa sinne Fazerille!

bleiseri / Zara
kauluspaita / H&M
farkut / Zara
huivi / Esprit
laukku / Mulberry
kengät / MICHAEL Michael Kors

Hih, katsokaas kuka söpöliini tuli vierailemaan asukuvassa ;) Olimme siskontyttöni kanssa niin sävy sävyyn vaaleansinivalkoraidallisessa, minä kauluspaidassani ja pikkuinen ihanalla kesämekollaan (joka on btw tädin Zarasta ostama ;D)!

Mietin tuossa juuri, miten saatoinkaan aikoinaan harkita tuon valkoisen bleiserin palauttamista! Pelkäsin tuolloin, tulisiko sille tarpeeksi käyttöä, mutta se ei liene enää epäselvää kenellekään ;) Minulla tuli pieni valinnanvaikeus asusteiden kanssa, päädyin kuitenkin konjakkisiin, vaikka mietin myös Damier Ebeneä tai mustia asusteita… Speedy olisi kyllä ehkä kuitenkin ollut parempi! Hieman lämpimämmällä säällä asu pääsee kyllä ehdottomasti ylleni mustien shortsien kera, niitä kelejä odotellessa!

Oikein reipasta alkanutta viikkoa! ♥

24 thoughts on “Sunnuntaibrunssi @ Dylan Pink

 1. Ollaanpas sitä oltu taas niin tyylikkäänä liikenteessä! Mun mielestä konjakki passaa tuohon asuun kyllä mainiosta :-)

  Tuo Dylan Pink on tuttu paikka minullekin, tosin ei brunssin vaan lounaan mudossa. Olin viime kesän ja syksyn töissä Pitäjänmäessä ja tuollakin tuli käytyä aina välillä. Siellä on ainakin ihan mahtava salaattipöytä arkisin, eikä tuo brunssikaan näytä yhtään pahalta! :)

  Ihanaa uutta viikkoa taas sinulle!<3

 2. Tykkään sun tyylistä, terkuin uusi innokas lukia :)) oon seurannu sun blogia jonkuu aikaa ja oon jäänny ihan koukkuun :)

 3. Dylan Pink on Arabianrannassa sijaitsevan Dylanin, jonka brunssia on kehuttu kaupungin runsaimmaksi, pikkusisko. < ?? :D

 4. Voi että mikä pieni ihana sun kanssa kuvassa:) Ootte kyllä ihan sävy sävyyn hih! Oiii kun mä ootan että saisin lähipiiriin tollasen pienen halittavan!:>

 5. Voi ompas kiva asu ja suloinen tuo siskontyttösi! :) Ihanan muhkealta näyttää tuo huivi, mahtaakohan olla vielä Espritin mallistossa? :)

 6. Voi kun toinen on suloinen! Pitää nyt kyllä itekin uskaltautua laittamaan se valkoinen bleiseri päälle, en tiiä miks oon niin kovasti vältellyt sen päällelaittamista vaikka se niin hyvin meneekin kaikenlaisten asujen kanssa :P Kai se vaan tätä sottapyttyä pelottaa se valkoinen väri :D

 7. Harmillista kun meilläpäin ei ole brunssipaikkoja. kunnon brunssi on elämän parhaimpia nautintoja! :)

  Kivaa ja aurinkoista viikkoa sullekin! :)

 8. Voi kiitos <3

  Aijaa :) Voin kyllä kuvitella salaattipöydän olevan mainio lounasaikaan, sen verran paljon oli brunssillakin mistä valita. Mutta brunsille voisin kyllä mennä toistekin :)

 9. Moikka Jensku! Voi miten kiva kuulla, kiitos kovasti :) Tervetuloa seurailemaan ja mukava kun jätit kommenttia!

 10. Hih, hän on kyllä semmonen ihanuus että :) Mä olen superonnellinen täti, kun on jo kaksi halittavaa!

 11. Oi kiitos DD! :) Vitsit, huivi on jo viime kesänä ostettu ja se on tosiaankin ihan lempparini. Olenkin nyt keväällä käynyt pari kertaa Espritillä tutkimassa, josko heille olisi tullut uusia vastaavia eri väreissä, vielä ei ole näkynyt :/ Tuun vetäisemään hihasta, jos törmään sellaiseen!

 12. Hihi, eikö olekin :) Nyt kuule valkoista bleiseriä niskaan! Itsekin jostain syystä arastelin pukea jakun ekaa kertaa päälle, mutta sen jälkeen se on ollutkin menoa sitten ;) Ja hei, tämä sottapytty on pärjännyt tuolla jo vappuna grillailemassa ja brunssilla ja ties missä ilman tahran tahraa! :D

 13. Voi harmi :/ No kesällä sitten reissua vaikka tänne Helsinkiin ja matkan ohjelmaksi brunssia! ;) Ja tosiaan, ei ole mitään ihanampaa kuin aloittaa aamu hyvässä seurassa herkkujen parissa!

 14. Hih, kiitos Iida :) Minä olin viimeksi aivan hurmioissani Zaran lastenvaateosastolla, voi että! Siskoni ei varmaan pistä pahitteeksi, jos täti innostuu shoppailemaan sillä puolella jatkossakin heheh ;D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *