Shortsityttö

Kesän tullessa olen shortsityttö henkeen ja vereen! Vaatekaapistani löytyykin niitä monissa eri väreissä ja malleissa, on beigeä, tummansinistä, khakivihreää, valkoista, napeilla koristeltua, rusetillista, nätisti laskostettua ja rennompaa farkkushortsia…

Muutama teistä ihanista on kysellyt, millaisissa tamineissa kuljen kesäisin vaikka terassilla tai baarissa. Muun muassa Anette kirjoitti: “Olisi kiva lukea postaus sun pukeutumisesta iltamenoihin. Eli vinkkejä kuinka sinä pukeutuisit esim. illanviettoihin tyttöjen kanssa, baariin tai vaikkapa terasille :)” Shortsiasu löytyy nimittäin päältäni usein myös kesäisissä illanvietoissa, siistimmät shortsit jalkaan, kaunis pusero ylle ja silauksena vielä korot! Minua harvemmin näkee Helsingin yössä mekko ylläni (oikeastaan ei koskaan), mutta tietysti sitten virallisemmissa juhlissa rakastan mekkoja :)

Eilen meitä täällä pääkaupunkiseudulla hellittiin sellaisella auringonpaisteella ja lämmöllä että shortsikelit eivät olleet kaukana! Itse en kuitenkaan aamuisin ihan vielä viitsi lähteä lyhyet pökät jalassa liikenteeseen, mutta tuskin siihen enää kauaa menee ;) Tässä muutama inspiraatioasu hellekelien varalle.

Bleiseri, shortsit ja pusero / Zara
laukku / LV
kiilakorot / H&M

Pusero / Zara
shortsit / H&M
laukku / LV

Ylimmän kollaasin tummansinisen, khakivihreän ja kullan yhdistelmä on minusta aivan ihana! Tuo Zaran punainen röyhelöillä koristeltu toppi taas on se eräs viimekesäinen lempipuseroni, jonka olen täällä jo muutamaan otteeseen maininnutkin. Se toimii minun silmääni edelleenkin niiin hyvin! Asu on muuten hyvä esimerkki siitä, miten tosiaan itse pukeudun kesäiltana ulos, laukku vaan vaihtuu pienempään ja jalkoihin baltsujen sijaan korot :)

Pusero / Zara
shortsit / Vila
laukku / LV

Paita / MQ
shortsit / Vila
laukku / LV

Vilan kamelibeiget rusetilliset shortsit kaivoin juuri pitkästä aikaa esiin. Tilasin ne viime keväänä hieman liian pienessä koossa, tosin alkuun ajattelin, että kyllä ne varmaan istuvat kuitenkin, vaikka kröhöm vähän kiristääkin :D En halunnut palauttaakaan shortseja, koska ihastuin malliin niin paljon. Nyt ne kuitenkin istuivat täydellisesti ylleni ja pääsen ensimmäistä kertaa käyttämään niitä, jeiii! Onneksi en heivannut niitä pois ;)

Bleiseri / Zara
shortsit / H&M
toppi / H&M
huivi / Zara
clutch / Michael Kors

Alimmaisena Zaran jo täällä vilahtanut keltainen bleiseri, asua muuntelin vähän enemmän omaan silmääni sopivaksi vaihtamalla yläosaan huivin sävyisen tummanharmaan topin ja alaosaksi juuri H&M:n paketista saapuneet valkoiset puuvillaiset shortsit! Näyttää minusta paljon paremmalta, kuin se aiempi asu :) Näissä kuvissa bleiserin värikin tulee paljon paremmin esiin, se on tosiaan pastellisempi keltainen.

Siinä muutama hyvin minunnäköiseni asu shortseilla varustettuna. Tulipas siinä asukuvia oikein roppakaupalla! Onpahan sitten kesällä inspiraation puutteessa mistä valita ;) Oioi, tulisipa jo kesä ja lämpö ja rusketus! Hameita löytyy kaapistani vain pari kappaletta ja niitä täytyisikin ehdottomasti saada lisää! Oletteko te enemmän shortsien vai hameiden perään, vai meneekö kaikki? ;) Mikä on teidän lempparinne näistä?

Oikein aurinkoista tiistaita! Toivottavasti aurinko hellii meitä tänään yhtä paljon kuin eilenkin :)

20 thoughts on “Shortsityttö

 1. Itsekin olen viime aikoina innostunut enemmän shortseista kun hameista! Talvellakin tuli viiletettyä Helsingin yössä enimmäkseen shortseissa ja sukkahousuissa :) Mutta kaikkein parhaiten shortsit sopivat tietenkin kesään! Hameetkin ovat kesällä kivoja, mutta mekot koen usein hieman liian juhlallisiksi (ellei kyseessä sitten ole jokin isompi juhla).

  Kiitos muuten vielä loistavasta vinkistä kun suosittelit sitä Diorin ripsaria! Ehkä paras ripsari mitä olen koskaan kokeillut :) Nyt yritänkin jatkossa pärjätä ihan omilla ripsillä ilman pidennyksiä.. Oletko itse ajatellut laittaa vielä pidennykset takaisin jossain vaiheessa?

 2. Kivoja asuja olet koonnut!:) Erityisesti tykkään noista beigeistä rusettishortseista. Katselin kanssa eilen, että olipas paljon shortseja jo liikenteessä, vaikka mun mielestä ei kuitenkaan iiihan niin lämmin vielä ollut:)

 3. Oi, ihania asuja! Tykkäsin erityisesti pirteän punaisen topin ja vaaleiden shortsien yhdistelmästä :)Olet muutenkin aina erittäin tyylikäs ja lisäksi osaat kirjoittaa hyvin, joten olen aina innoissani, kun olet julkaissut uuden postauksen.

  Mukavaa kesän alkua ja jaksamista pääsykoelukuihin :)

 4. Tosi kivoja shortsiasuja! Etenkin tuo raitapaita ja beiget shortsit, ihanan klassinen yhdistelmä :) Olen itsekin ostanut muutamat shortsit tulevaa kesää varten ja näistä kuvista saan inspiraatiota omiin asuihini. Välillä shortseissa voi tulla liian poikamainen olo, joten asusteiden tulee olla tyttömäisiä aivan kuten sulla. Aurinkoista päivää! <3

  Rosa

 5. Hei saanko kysyä, että paljon oot pitkä ja paljon painat? :) Ihana blogi. <3

 6. Voi kiitos Anne :) Ja jee, kivaa että olet taas langoilla! Pitikin käydä kommentoimassa sulle, korjaan asian pikimmiten hih ;)

  Teikäläisen hameasut ovatkin aivan ihania!

 7. Itse en jostain syystä ole ikinä yhdistänyt shortseja ja sukkiksia talvella, vaikka näyttääkin muiden päällä niin hyvältä! Hameita täytyisi kyllä ehdottomasti hamstrata jostain :)

  Voi miten kiva kuulla, että tykkäsit siitä! Ihan mahtavaa :) Kesäksi otan kyllä taas pidennykset, aikakin on jo varattuna heti pääsykokeen jälkeen hih ;D Ne ovat vaan niin helpot, eivätkä edes rokota paljoa lompakkoa, kun käyn laittamassa ne tosi halvalla ihanalla tekijällä :)

 8. Oi kiitos Lilinen! :) Beiget rusettishortsit on kyllä ihanat, ihana päästä käyttämään niitä vihdoin ilman että ahistaa ja puristaa ;D Joo, tänäänkin näkyi paljon shortseja, itse köpöttelin kyllä ihan farkuissa!

 9. Moikka Iiris ja kiitos hirrmuisesti ihanasta kommentista! Etenkin kehut kirjoittamisesta lämmittävät kovasti mieltäni, sillä se on ollut minulle aina intohimo niin kouluaineissa kuin muutenkin :)

  Kiitos tsempistä ja oikein ihanaa kesän alkua sinnekin! :)

 10. Voi kiitos ihana Rosa kommentistasi! :) Miten mahtavaa kuulla, että sait näistä inspistä! Minusta shortseista saa helposti naisellisen asun juurikin kivoilla asusteilla, joten voit varmasti huoletta unohtaa poikamaiset vibat hih ;)

  Kiitos samoin sinne! :)

 11. Heippa, pituus on 160cm ja paino muutaman kilon alle 50 :) Kiitos kovasti, ihana kuulla että tykkäät! :)

 12. Aivan ihania asuja, kiitos paljon tästä toivepostauksesta! :) Itsekkin tykkäsin eniten punaisen paidan ja vaaleiden shortsien yhdistelmästä, sekä keltaisen bleiserin yhdistelmästä :) olet aina niin tyylikäs! Monesti näkee niin järkkyjä asuja tytöillä baarissa, että ei voi kun ihailla sun upeaa ja hillittyä tyyliäsi, menitpä mihin tahansa! En voi nimittäin sietää jotain leggarit+tissitoppi yhdistelmiä ja liian tyrkkyä pukeutumista, mitä näkee valitettavasti paljon..sulla on nuoresta iästä huolimatta kyllä tyyli halussa! Onko sulla jotain henkilöitä, joita ihailet/keiltä saat inspiraatiota pukeutumiseesi? :) Vai miten olet “löytänyt” oman tyylisi?

  Blogisi on todella inspiroiva ja kirjoitat todella hyvin, joten tekstejäsi aina myös mukava lukea! :) huomaa kyllä, että kirjoittaminen on ollut sinulle lempiaineita koulussa. Kiitos siis vielä, kun jaksat piristää ja innostaa monia täällä ruudun toisella puolella jutuillasi :)

  -Anette

 13. Tuo punaisen yläosan ja vaaleiden shortsien yhdistelmä on upea!!! Toppi on oikea katseenvangitsija! :) Ja ohoh, ollaanpa me saman kokoisia (viitaten vastaukseesi anonyymille)! :D

 14. Voi miten kivaa, että juuri sinä näit postauksen ja tulit kommentoimaan! :) Tämä postaus nyt ei tosin ihan täysin vastaa toivettasi, mutta ainakin tuosta yhdestä asusta saat ehkä vähän kuvaa iltapukeutumisestani ;) Ja ihana kuulla, että tämä oli kuitenkin mieleesi!

  Kiitos ihan hirrrmuisesti kauniista sanoistasi, olen ihan otettu <3 Täytyy sanoa, että blogeista olen kyllä saanut ehdottomasti parhaat inspiraatiot pukeutumiseen ja oman tyylin löytämiseen! Ystäväni näytti minulle aikoinaan Ps I love fashionin Lintun blogin todeten sen olevan tyyliseni, ja oikeassa hän olikin :) Tänäkin päivänä saan valtavasti inspistä monien ihanien blogittarien asuista, lempparilähteeni löytyvätkin tuosta sivupalkista hih ;)

  Kiitos vielä kerran kommentistasi! Minun tässä kuuluisi kiittää teitä, kun jaksatte pysyä mukana ja piristätte aina päivääni ihanilla kommenteillanne! :)

 15. Hihih, voi kiitos! Jos jokin kaapistani löytyvä vaatekappale täytyisi nimetä suosikikseni, niin tuo toppi olisi ehdottomasti kärkisijoilla ;) Täytyy toivoa, ettei se jonain päivänä kulu puhki! :D

  Oho, onpas hassu sattuma :)

 16. Oi kiitos Anna! :) Luulen, että ensi viikolla voisi jo sipsutella shortseissa, ainakin kovasti toivon niin! Viikonlopuksikin ainakin jossain vaiheessa luvattiin kunnon hellettä, joten toivotaan, että ennusteet eivät ehdi tästä enää muuttua hih ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *