Päivän asua

Heipparallaa taas!

Ennen kuin pistän näytille asut keltaisen bleiserini kanssa, tässä pikaisesti tämän päivän asua vähän neutraalimmissa väreissä ;) Käväisin aamupäivästä Stockalla hoitamassa pari juttua ja hieman reklamoimassa.

Nimittäin eilen illalla kömpiessäni vihdoin uusiin lakanoihini rupesin ihmettelemään, näenkö harhoja, vai ovatko ne Lexingtonin tyynyliinat eri sävyä. Tarkastelin niitä monessa eri valossa ja kysyin muiltakin mielipidettä ja tosiaan, ne ovat eri erää. Eilisestä kuvastakin näkee, että toinen on paljon lämpimämpi väriltään kuin toinen. Stockalla myyjät totesivat saman ja sain toisen tyynyliinan puoleen hintaan, kannatti olla tarkkana ;)

Bleiseri / Zara
paita / Tiger of Sweden
farkut / Zara
laukku / Longchamp
huivi / Mulberry

Nyt valmistautumaan taas lätkämatsiin, rentouttavaa sunnuntain jatkoa!

10 thoughts on “Päivän asua

 1. Ai säkin katot lätkää!:D Tolle mun toiselle puoliskolle lätkä on varmaan tärkein asia mun jälkeen, ja oon ihan tosissani yrittänyt alkaa tykkäämään siitä, mutta mua ei vaan kiinnosta noi pelit pätkääkään:D Tuntuu, että nyt kaikki mimmitkin on kiinnostunut edes näistä MM-kisoista, mutta mua ei vaan jaksa kiinnostaa, arvaa kuin paljon kuulen nurinaa tästä:D

 2. voi oon niin kade sulle tosta Tamarahuivista, se on nimittäin loppu ihan joka puolelta :(( Syksyn värejä pitäis varmaan kohta tulla niin pitää kattoo sit niitä mut vitsit kun tuo roosa olisi ollut ihan täydellinen!

 3. Hahah eikä :D No ainakin oot hei kovasti yrittänyt kiinnostua siitä, poikaystäväsi varmaan arvostaa sitä kuitenkin hih ;) Mm-lätkä on mun kevään kohokohta, oon vaahtosammuttimesta asti katsonut ne aina! :D Sm-liiga ei sitten kiinnosta pätkääkään ;)

 4. Oho, ovatko ne tosiaan taas jo loppuunmyytyjä :o Voi harmi, ei nettikaupassakaan ollut.. Huutonetissä olen nähnyt parikin kertaa noita myytävän, tuossa roosassakin, joten kannattaa kurkkia sieltä! :)

 5. Ihana toi huivi<3 Mä aina käytän sitä toiste päin, mutta pitää kyllä laittaa noinkin päin, nimittäin noin päin sen huivin sävy on myös tosi nätti. Ihana toi kello ja muutenkin tyylikäs asu:)

 6. Voi kiitos Veera :) Huivi on kyllä kätevä, kun sitä voi käyttää kaksin päin. Täytyykin kokeilla joskus tuota toistakin puolta ;)

 7. Kauniita kuvia ja tyylisi on kyllä upea! Tuo uusimman postauksen asu on niiiin kaunis! <3

  curiousnoora.blogspot.com

 8. Voi että, kiiitos Noora piristävästä kommentistasi! :) Minä olenkin käynyt kurkkimassa myös sinun hyvän mielen blogiasi!

 9. Hei. Minkä kokoinen toi sun Longchampin laukku on? Näyttää jotenkin kuvassa paljon isommalle kuin omani… :)

 10. Heippa! Tiedätkö veit sanat suustani :D Joskus olen täälläkin selittänyt, kuinka en oikein osaa enää käyttää tuota, kun se näyttää niin isolta ylläni. Se on siis isointa kokoa, mutta olen nähnyt samaa kokoa muiden päällä, eikä näytä noin jättiläiseltä.. Tiedä sitten!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *