Muutama uutuus vaatekaapissa

Heipparallaa!

Eilen kipaisin valmennuskurssin jälkeen keskustassa kaupoilla ostamassa kaikenmaailman opiskelutarvikkeita ja kävin samalla myös Zarassa. Ah, kerrankin siellä sai olla aamusta ihan rauhassa ilman hirveetä väentungosta ja sovitus- ja kassajonoja! Yleensä olen siellä aivan pakokauhun partaalla :D

Zarassa on muuten minusta parantunut palvelu huimasti! Tällä kertaa sain loistavaa palvelua kahdeltakin eri myyjältä, toinen tarjoutui heti soittelemaan kokoani muualta ja juoksi varastossa, toinen herttainen myyjätär etsi kissojen ja koirien kanssa erästä kyselemääni huivia :) Hyvästä asiakaspalvelusta tulee parhaimmillaan hyvälle mielelle koko päiväksi!

Ensisijaisesti metsästin noita farkkuja, joita olen ihastellut muun muassa Lintun blogissa. Zaran farkut istuvat minulle parhaiten eivätkä ole hinnalla pilattuja, joten kaapissani onkin varmaan eniten pöksyjä juuri tuolta puljulta. Olen vielä hieman kahden vaiheilla farkkujen kanssa, sillä pelkään niiden venähtävän, kun pienempää kokoa ei enää löytynyt mistään. Ne ovat kuitenkin superkivat tuollaiset hieman rennommat yksilöt, joita tykkään käyttää usein arjessa :)

Toinen ostos Zarasta on tuo punainen röyhelötoppi. Minusta punainen näyttää aivan ihanalta kesällä rusketuksen kera ja kuten olen joskus maininnutkin, käytin koko viime kesän erästä Zaran juhlavampaa punaista toppia. Nyt minulla on sille kaveri hih ;) Lisää röyhelöä löysin vielä Stockalta Vilan lyhythihaisen valkoisen puseron muodossa, se oli malliltaan juuri sellainen, mitä olen etsinytkin.

Vaatekaappini alkaa olla aika hyvällä mallilla nyt ja olenkin todennut, ettei sieltä puutu tällä hetkellä pahemmin mitään :) Bleisereitä löytyy klassisissa ja parissa erikoisemmassa värissä, samoin puseroita ja farkkuja ja housuja on myös riittämiin. Ainoastaan hamevalikoima vaatisi pientä täydennystä ;) Hyvä miettiä näin etukäteen mitä tarvitsee, niin ei tule tehtyä kaupoilla turhia heräteostoksia!

Nyt hipsin kirjastolle ja illalla täytyykin sitten järjestää jossain kisakatsomo, kun MM-lätkä alkaa, on sitä jo odotettukin ;) Oikein mukavaa viikonloppua!

18 thoughts on “Muutama uutuus vaatekaapissa

 1. Zarassa on kyllä todella kivoja farkkuja ja ne istuvat myös meikäläiselle tosi hyvin. Yhdet Zaran farkut eivät ole löystyneet lähes ollenkaan, mutta sitten taas toiset niin paljon, että niitä en oikeastaan enää pidäkään. :/

  Kivoja löytöjä teit! Etenkin tuo punainen toppi näyttää suloiselta. :)

 2. Mulla on nuo samaiset farkut, ne on juuri ne mitkä mun kaveri kävi lopulta ostamassa ja lähetti :) Ja kyllä ne löystyy. Itse ostan aina farkut niin tiukkoina että just ja just saa päälle, ei tarvi käyttää kuin kerran-pari ja on jo venyneet.
  Ihanat paidat :)

 3. Ihania ostoksia, toivottavasti pian näemme päivän pukeutumisessa uutukaisia. Oikein ihanaa alkavaa viikonloppua aurinkoinen <3

 4. Mullakin vaihtelee tosi paljon, parit ovat löystyneet ihan muodottomiksi vaikka ovat pienintä kokoa, mutta sitten taas toiset istuvat edelleen. Pitäisi aina ottaa se kaikista pienin koko, johon saa itsensä ahdettua ;) Hitsi vie mitähän sitä tekisi noiden kanssa!

  Hih kiitos, punainen toppi on minustakin supersuloinen :)

 5. Kävinkin juuri kurkkimassa blogistasi onko nämä ne samat :) Voi hitsinvitsit, pienempää kokoa ei löytynyt enää mistään pääkaupunkiseudun liikkeistä :/ Aina pitäisi tosiaan ottaa se koko, johon saa juuri ja juuri ahdettua itsensä :D

 6. Kiitos Elisabete, nämä tulevat varmasti näkymään pian päälläni :) Ihanaa viikonloppua sinullekin <3

 7. Onpas taas ihania löytöjä! Varsinkin tuo punainen toppi on kyllä niin pirteän värinen! :-) Itse olen vaan tosi arka ikinä edes kokeilemaan mitään punaista. Sinisilmäisenä tartun yleensä pikemminkin sinisävyisiin yksilöihin. Hmm pitää ehkä silti käydä zarassa taas joku päivä hypistelemässä!

  Tuo Vilan toppi roikkuu myös minun vaatehuoneessani ja se on kyllä niin ihanan ohkaista matskua. Ajattelinkin vetäistä sen päälleni kun viikonloppuna vietetään koko suvun kesken mummini pyöreitä. Sopivan siisti ja juhlava hetkiin, kun ei ihan mekkoa tarvitse päälle laittaa :)

  Mielettömän ihanaa viikonloppua taas sinulle!<3 Nautin joka päivä vaan enemmän näitten juttujesi lueskelusta :)

 8. Moikka! Ootko sä se Carany irc-galleriasta?

  Oot kyllä tajuttoman kaunis, oikeasti varmaan kaunein tyttö ketä oon ikinä nähnyt! :) ja kivoja ostoksia :)

 9. Hih kiitos Pauliina :) Kuule sullehan sopisi punainen superhyvin, kun on tumma tukkakin! Itse vierastan monia kirkkaampia värejä, “kun ei ne sovi vaaleatukkaiselle”, ja ihailen aina tummia kaunottaria, joille sopii kaikki värit :D Joten Zaraan hypistelemään vaan ;)

  Vilan toppi sopii varmasti asuusi :) Oikein mukavia juhlia teille! Ja minä nautin joka päivä enemmän tästä touhusta teidän ihanien lukijoiden ansiosta! :) <3

 10. Moikka!

  Heh, tulihan sitä nimimerkkiä siellä aikoinaan käytettyä :D Hauska sattuma! Ja kiitos hirmuisesti sanoistasi, tässähän ihan häkeltyy :)

 11. Kiitos Hjenn :) Voi hitsivie, tyhmää kun Zaraa on niin harvassa… Täytyy sitten tehdä reissu tänne Helsinkiin ;)

 12. Pitänee käydä Zarassa joku päivä.Viimeksi kun olen siellä käynyt sain erittäin tylyä ja tympeää palvelua!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *