Mekkojahdissa

Kuten olen kertonut, en ole kovin suuri mekkoihminen, paitsi sitten tietysti niissä suuremmissa juhlissa. Kaupoissa katseeni kiinnittyy ennemminkin esimerkiksi kauniisiin puseroihin, enkä myöskään päivitä joka aamu nettikauppojen uutuusmekkojen valikoimia.

Jokin aika sitten löysin kuitenkin itseni kuolailemasta Mangon nettikaupassa toinen toistaan kauniimpia ja suloisempia mekkoja! Vaihtoehtoja löytyi joka lähtöön, niin arkisempaan kuin juhlallisempaankin menoon. Enemmän olisi tarvetta arkeen sopiville rennoille kesämekoille, jotka voisi pukea hellepäivänä kaupungille, mutta loppukesästä on myös eräät juhlat, jonne tarvitsisin jonkin siistimmän mekkosen. Hätävaravaihtoehtoja löytyy kaapistakin, mutta tietysti uusi mekko olisi aina kiva ;)

1. Straight-cut cotton dress malliltaan hyvin simppeli, mutta sopisi juuri siksi hyvin arkena käytettäväksi. Plussaa vilpoisasta puuvillamateriaalista! Kuvassa yhdistetty tummansiniseen neuleeseen, jolloin seilorihenkinen asu on valmis ;)

2. Pitsi-ihastus on kevään aikana vallannut minutkin. Kaapistani löytyy tällä hetkellä yksi pitsipusero, joka on ollut ahkerassa käytössä. Nettikaupassa iskin silmäni Guipure lace dress -mekkoon, joka oikeanlaisilla asusteilla kävisi niin arkeen kuin juhlaankin. Pidän erityisesti juuri tuollaisesta suuresta pitsikuviosta!

3. Slim fit cocktail dress – yksinkertaisesti upea! Punainen väri ei kaikessa näyttävyydessään minusta paljoa rönsyilyä kaipaa, joten yksinkertainen malli sopii mekkoon kuin nenä päähän, pienenä jujuna nätti leikkaus pääntiessä. Löytyisiköhän tätä liikkeestä…

4. Mustavalkoinen kellohelmainen Contrast dress olisi kivan simppeli arkeenkin käytettäväksi ja ballerinojen kaveriksi. Jos mekkoa löytyisi vaikka tummansinisenä valkoisella kaistaleella tai toisin päin, nappaisin sen heti ostoskoriini!

5. Raidat kuuluvat ehdottomasti kesään ja niitä löytyisi puuvillaisen Cotton striped dress-mekon muodossa. Tykkään ehkä jopa enemmän siitä, että raidat ovat vain mekon yläosassa, niin ne eivät ole niin hallitsevat. Haluaisin kyllä ehdottomasti jonkin paksuraitaisenkin tummansinivalkoisen mekon!

6. Tässä olisi kyllä arkimekko niiin minun makuuni! Tummansininen 3/4-hihoilla varustettu Pocket straight-cut dress, jossa on suloiset taskut helmassa kultaisilla napeilla koristeltuina, voi että mitkä seilorivibat! Tätäkin täytyy ehkä metsästää Mangosta, jahka sinne joku päivä ehdin :)

Siinä muutama oma lemppari netistä napattuna. En ole pitkään aikaan Mangossa käynyt, joten en tiedä löytyykö monikaan näistä liikkeestä, mutta täytyy jonain päivänä ajan salliessa siellä piipahtaa :) Mango on kyllä nykyään kova kilpailija Zaralle lempparikauppojeni listakärjessä ;)

12 thoughts on “Mekkojahdissa

 1. Mä rakastan mekkoja! Pitäisi löytää kesäksi jotain kivoja, jotka sopisi työkäyttöönkin :) Mäkin himoitsen siniraidallista mekko, talvi mekko löytyy, mutta kesäksi ei :( Ihastuin kertaheitolla kun näin Lintun päällä raitamekon.
  Sulle varmasti sopii älyttömän hyvin punainen mekko <3

 2. Apua miten ihania mekkoja! Varsinkin tuo oikealla oleva navy mekko. Tuo olisi kyllä niin täydellinen kesäiseksi arkimekoksi, mikä multakin uupuu ihan totaalisesti kaapista :-) Harmi kun täältä Turusta ei Mangoa löydy. Pitää käydä kurkkaamassa kyllä valikoimat läpi seuraavan kerran kun tulen käymään kotikotona siellä Helsingissä päin. Melkoisen hyvältä näyttää nimittäin tuo valikoima :)

 3. Hih, on ne kyllä ihania :) Joo voi vitsit, minäkin menin ja ihastuin päätäpahkaan siihen raitamekkoon! Se olisi ihan täydellinen hellepäivälle, eikä kaipaisi edes paljoa asusteita ympärilleen :)

  Voi kiitos, tykästyin kyllä tuohon punaiseen mekkoon ihan hurjasti! Täytyy ehkä huomenna soitella Mangoihin, mahtaisiko tuota löytyä liikkeestä ;)

 4. No älä muuta sano! Navymekko ja tokavasemman punainen ovat ehdottomat lempparini näistä :) Pakko päästä kyllä pian Mangoon! Siellä tulee käytyä ihan liian harvoin, kun esimerkiksi Jumbosta Mango puuttuu ja keskustaan ei yleensä ole hirveästi asiaa, paitsi nyt taas kesällä :)

  Tuletko kesäksi Helsinkiin vai ihan “asutasut” siellä Turussa? :)

 5. Mangon sivuilta näet, löytyykö kyseistä tuotetta liikkeistä :) Mene tuotteeseen ja add to bag-painikkeen alla on “item locator” ja sieltä voit valita kaupungin ja näet onko sitä kyseisessä liikkeessä.

 6. Mulle on kanssa syttynyt joku himo punaiseen, kun olen taas saanut tumman tukan takaisin (tosi kyllähän se vaaleillekin sopii mainiosti!) ja olenkin nyt melkoisen varma että sen värinen mekko on kesähäihin saatava! Tuo Mangon mekko olisi kyllä tosi varteenotettava. Jalkaan vaan kiiltävät nudekorkkarit ja se olisi siinä! :-)

  Kesän olen töissä täällä Turussa, mutta täältä kun ajaa niin nopeasti sinne etelään niin varmasti tulen sinnekin päin aina välillä kun on vain sopivia vapaita. Ihan vaan senkin takia, että pääsen grillailemaan (sekä kesäruokaa että itseäni hehh ;D) lapsuutenkotini isolle terassille :-) Tuossa meidän pikkuisella partsilla kun on aika ahdasta arskaa ottaa ;)

 7. Kiitos tuhannesti neuvosta! En olisi ikinä hoksannut tuota, säästyin nyt isolta vaivalta, kun ei tarvitse jokaiseen Mangoon pirautella :) Kiitos!!

 8. Mun mielestä nuo mekot on tosi ihania! Noi on sellasia joita vois pitää ehkä arkenakin, kun yleensä mä pidän mekkoja vaan ja ainoastaan juhlissa :)

 9. Ihania mekkoja oot löytänyt :) Itseasiassa kävin maanantaina sovittamassa tuota nro 6:sta ja pienoinen pettymys oli. Henkarilla näytti vielä kivalta, mutta päälläni sitten ei. Kangas oli makuuni hieman liian “collegemainen”. Muuten kyllä nätti mekko ja varmasti jonkun muun päällä voi istua paremmin :)

 10. Vitsit, mun on ehkä lähdettävä tänään illalla pyörähtämään keskustassa, josko tuosta mekkosesta löytyisi vielä kokoa! Menin ja ihastuin :) Sinulle sopisi juurikin tummaan tukkaan punainen varmasti ihan mielettömän hyvin! Ja tosiaan, ehdoton parivaljakko tuon kanssa olisivat nudet korot ;)

  Oii, iso terassi ja grillaaminen (kumpaisellakin tavalla hehe) kuulostaa niin hyvältä! :)

 11. Voi harmi! :/ Mietinkin mekkoa kollaasiin valitessani, onkohan materiaali sellaista turhan paksua vai sellaista ohutta ja ilmavaa. Voi höh, malli näytti niin kivalta, mutta niin ne nettikuvat välillä pettää ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *