Make a Statement

Olipa eilen huikea päivä! Vaikka aamulla rohkeninkin epäillä, mitä tiistaistani oikein tulee, kun olin myöhästyä junasta etsiessäni autolle epätoivoisesti parkkipaikkaa, vettä tuli taivaalta kuin saavista ja leväytin myös jogurtit ylleni. Valmennuskurssilla olin kuitenkin ihan liekeissä (kerrankin näin päin) ja vieläpä aineessa, jota pelkäsin hirveästi etukäteen, joten onnistumisen tunne oli mieletön :) Iltapäivästä aurinkokin paistoi taas lämpimästi ja hyvä mieliala vain kohosi kohoamistaan

Pieni materialistinen ilonaihe oli myös se, kun kipaisin kurssilta tullessani hakemassa itselleni erään kauan netistä kärkkymäni statement-kaulakorun. Huomasin jo viikkoja sitten Lindexin verkkokaupassa Tulossa pian-osiosta juuri päässä pyörineitä visioitani vastaavan suuren helmikaulakorun, jollaista olen metsästänyt epätoivoisena jopa eBayn ihmeellisestä maailmasta. Olenkin malttamattomana odotellut, milloin koru tulisi kauppoihin ja nyt vihdoin!

Pelkäsin onko tuossa liikaa hopeaa, ettei se kävisi kultaisten asusteideni kanssa, mutta hyvinhän tuo näyttää sopivan, ja koru on minusta jopa vielä kauniimpi kuin netin kuvissa! Onneksi en ole lähtenyt tilailemaan koruja mistään eBaysta, kun mielikuviani vastaava löytyi näinkin läheltä. Hassua, että kaikki omistamani statement-kaulakorut ovat juurikin Lindexiltä, hyvä paikka metsästää niitä siis ;)

Mikäli joku ihastui helmikaunokaiseen yhtä palavasti kuin minä, kipinkapin Lindexille tai nettikaupan puolelle, josta se löytyy täältä! :)

20 thoughts on “Make a Statement

 1. Todella ihana ja sellainen jota olen metsästänyt itsekin. :) Melkein tekisi mieli usuttaa joku ostoksille puolestani kun lähin lindexi on turhan kaukana. Itsekin olen usein liiankin tarkka siitä, esim. minkäväriseen metalliin jotkut korut on istutettu. Mielestäni tuossa ei näy hopea häiritsevästi ja istuu todella hyvin kultaisiin koruihisi kuten sanoit. :)

 2. Tuo on tosi kiva!:> Onko toi muuten painava kaulassa? Pitääpä ehkä käydä Lindexillä tutkimassa livenä;)

 3. Ei ole totta, juuri eilen katselin samaa korua ja mietin onko se liian hopea…Todella hyvältä näyttää ainakin sulla :) Pitää ehkä käydä nappaamassa sittenkin mukaan :D Lindex on kyllä lähiaikoina yllättänyt positiivisesti!

 4. On kyl tosi kaunis! En oo viel uskaltanu hankkia statementkorua ku pelkään etten osais käyttää sitä, mut toi on kyl aika neutraali. Siis sillä et ois ehkä helpommin yhdistellä. Vois olla hyvä ekaks statementkoruks.. Toivottavasti noit on viel sit ku mun shoppailulakko päättyy! :D

 5. Onpas hieno koru! Mulla olisi Lindexin alekoodi, kaikesta -30% jos kiinnostaa :) Voisinkin tehdä koodista postauksen blogiini. Pitäisiköhän hankkia tuo koru, tykkään helmistä ja hopeasta nimittäin :)

 6. Hih, toivottavasti saat tämän käsiisi itsellesi! :) Hopea tosiaan onneksi painottuu aika lailla tuohon ketjuun ja se jää sopivasti piiloon tuonne niskaan ;)

 7. Mm, no hieman painavampi kuin oletin, mutta toisaalta taas kevyempi kuin muut Lindexin tuollaiset “röykkiökoruni”. Tyhjentävä vastaus.. ;D Ehkä kannattaa siis suunnata Lindexille hypistelemään ;)

 8. No jep, olin jo saada slaagin kun tätä rupesi näkymään joka tuutissa ja pelkäsin etten ehdi saada omaani! :D Onneksi sain, viikkojen odottelujen jälkeen ;)

 9. Tuo helmiosa menee onneksi tosiaankin “rykelmäksi” kaulassa, niin hopea ei näy ja tuo ketjukin jää sopivasti piiloon niskaan. Problem solved, joten eikun suunta Lindexille hihi ;)

 10. Tämä on tosiaan aika neutraalista päästä ja helppo yhdistellä :) Eikä reilun kymmenen euron hinta rokota paljoa lompakkoa, joten ei jää harmittamaan, jos koru jäisikin vähälle käytölle (mitä kyllä vahvasti epäilen!). Rohkeasti statementkoru-ostoksille siis ;)

 11. Kiitos Emma! :) Itsekin nappasin alekoodin itselleni Lindexillä käydessäni, mutta korusta ei olisi saanut kuin euron alennusta, kun netistä tilatessa tulee käsittelykuluja. Päätin siis käydä suosiolla hakemassa kaupasta. Kiva, kun infosit kuitenkin!

  Hanki ihmeessä, tällainen helmirakastaja on aivan fiiliksissä tästä ;)

 12. Hei aivan upea koru ! Voisin kyllä tosissaan harkita samanlaisen hankkimista, joku statementkoru kun on tässä jo ollut jonkun aikaa hakusessa, en vain oikeen ole osannut päättää, millainen loppujen lopuksi olisi juuri sellainen, jonka haluan. Tässä olisi ainakin lupaava vaihtoehto, kerta noin hyvin sopii kullankin kanssa, ei tarvisi ostaa erikseen muihin hopeisiin tai kultaisiin asusteihin sopivaa ;)

 13. Hih, kiitos Onski! :) Tosiaan, tämä käy SEKÄ hopeisten että kultaisten asusteiden kanssa, kaksi kärpästä yhdellä iskulla ;) Eikun mars Lindexille siis! Toivottavasti ehdit napata omasi :)

 14. Oi mahtava löytö!:) Todella kaunis kaulakoru!:) Onko muuten enää pitkä aika pääsykokeisiin? Tsemppiä hirmuisesti, hyvin ne menee<3 Ja oikein ihanaa kesää sinulle:)

 15. Hih kiitos, tosiaankin aikamoinen löytö! :) Pääsykokeisiin on aika tarkalleen 3 viikkoa, olen aivan kauhusta jäykkäänä jo! Kiitos ihan hirmuisesti tsempistä, arvostan sitä todella <3

  Ihanaa kesää sinullekin Veera! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *