Kiekkohuumaa

Niille, jotka eivät voi sietää jokakeväistä lätkähuumaa ja miehiä luistelemassa kiekon perässä kuin hullut, suosittelen nyt vaihtamaan kanavaa! Tässä tulee nimittäin pikainen katsaus johonkin ihan muuhun kuin totuttuun tyttöhömppään ;) Meikäläinen on MM-lätkäfani henkeen ja vereen, olen katsonut varmaan kaikki matsit vaahtosammuttimmesta lähtien ja haaveeni on aina ollut päästä kokemaan fiilis paikan päällä.

Ja nyt se toteutui, Suomi – Sveitsi-pelin muodossa! Täytyy sanoa, että pikkusen petyin kyllä fiilikseen Hartwallilla, välillä pisti hävettämään tämä meidän ujo ja juro kulttuurimme :D Sveitsiläisiä oli yleisöstä ehkä 10% ja heistä lähti reippaasti enemmän ääntä kuin meistä suomalaisista! Niin tai näin, oli kyllä silti mahtavaa olla katsomassa peliä paikan päällä.

Pari fiilistelykuvaa vielä loppuun! Älkää huoliko, tästä ei tule mitään penkkiurheilukorneria, vaan ensi kerralla jatketaan taas tutuilla hömppäjutuilla ;) Nyt tossua toisen eteen ja valmennuskurssille, jossa olen varmaan taas ihan yhtä silmät ristissä kuin eilenkin. En ole eläessäni juonut energiajuomia ja pelkkä niiden haju pistää ällöttämään, mutta nyt on varmaan otettava järeämmät aseet käyttöön :D Tietysti sitä voisi mennä aiemmin nukkumaan köhköh…

Semmoista tällä kertaa! Löytyykö ruudun takaa muita lätkäfaneja? ;)

Ps. Mielettömän iso kiitos kaikille edelliseen postaukseen kommentoineille! Eihän minulle jää noin yksimielisen tuomariston myötä mitään muuta vaihtoehtoa, kuin repiä laput irti bleiseristä ja pistää kaappiin ;)

18 thoughts on “Kiekkohuumaa

 1. Jääkiekkofani ilmoittautuu! Ainakin telkkariin kuului kova kannustus ja vaikutti ainakin sitä kautta siltä, että tunnelma olisi hyvä :) Pääasia kuitenkin et voitettiin!

  Jaksamista valmennuskurssille!! :)

 2. täällä myös fani, ei siis haitannut postaus yhtään ;). Muistan vielä elävästi mm-kullan 95 ja viime vuotinen oli myös jotain ihan loistavaa. Nyt vain kannustamaan joka vuosi kovasti,ettei tule yhtä pitkää taukoa väliin :).

 3. Apua, minä jo luulin olevani ainoa bloggaaja joka on koukussa mm-lätkään, kun sitä ei missään hehkuteta, kiitos että uskalsit tunnustautua! :)

  Kiitos muutenkin tosi kivasta blogista! Löysin sen sattumalta muita blogeja selaillessani ja jäin koukkuun ihan täysin! :)

  Tsempataan Suomi voittoon ;)

 4. Ihanaa!! Eilen katsottiin avokin kanssa kotona vain peliä ja mietittiin, että mahtoi olla huippu fiilis areenalla! Sen verran maalirikas peli oli :)

 5. Mahtoikohan suomalaisten kannustajien hiljaisuus arkipelistä. Perjantaina pelissä varmasti kaljahanat aukeaa ja eiköhän silloin saada suomipoika laulamaan lujempaa ;) vai olenko ihan väärässä? :D

  Ps. Neidillä on kiva blogi, jota on tullut seurattua jo jonkin aikaa :)

 6. Hih, kiva kuulla että sieltäkin löytyy faneja ;) No siis olihan siellä nyt tietysti tunnelmaa, mutta olin odottanut vielä jotain suurempaa! Ja nimenomaan, pääasia että voitto tuli ja kokemus oli silti huikea ;)

  Kiitos paljon, teidän tsemppinne lämmittää aina kovasti mieltäni! :)

 7. Kiva kuulla! :) Viimevuotinen oli kyllä aivan mieletöntä, oli lähdettävä heti voittomatsin jälkeen torille tuhansien muiden suomalaisten kanssa ja se yhteisöllisyyden tunne siellä oli aivan uskomatonta! :D

 8. Heh, täällä kyllä hehkutetaan ;D Kiitos kovasti vain itsellesi kommentista, miten kivaa kuulla että olet tänne löytänyt! :)

 9. Maalitilanteissa fiilis kyllä oli sitten jo sitä mitä sen kuvittelinkin olevan ja onneksi peli tosiaankin oli sen verran maalirikas, että olihan siellä sitä tunnelmaakin! ;)

 10. Hahah, hyvin mahdollista.. ;D Vaikka eivätköhän ne suomipojat olleet jo parin erätauon aikana ehtineet kipata kaljan jos toisenkin ja fiilis alkoi jo nousta loppua kohden :D

  Voi kiitos ja kiva kun jätit kommenttia, on aina yhtä mukava kuulla ja nähdä, ketä siellä ruudun toisella puolella on :) Käyn kurkkimassa sinunkin blogiasi!

 11. Kiva kuulla, tervetuloa fanikorneriin ;D Ja kiitos haasteesta, kävin kurkkaamassa ja vaikutti tosi kivalta! :)

 12. Heippa Jonna! :)
  Kiitos ihanasta blogista jonka löysin ihan hiljattain! :)
  Nuo RayBanit! ah :) mikä noitten koko on 58mm vai 62mm?

 13. Moikka Memmu!

  Voi kiitos vain itsellesi ihanasta kommentista ja hurjan kivaa, että olet löytänyt tänne! :) Reiskani ovat 58mm, vaikka ne minusta tässäkin kuvassa näyttävät jostain syystä ihan 62:lta.. :D Joka tapauksessa ovat kyllä ihan lempparini!

 14. Itse olin kisoissa töissä (ja siksi täydellisessä blogipimennossa edelliset 2½viikkoa…) ja oli mahtavaa nähdä kaikki Suomen pelit ja paaaaljon paljon muitakin pelejä paikan päällä! Sveitsiläisillä tosiaan on mahtava fanikulttuuri, oli sitten hävitty tai voitettu peli niin ääntä lähtee vielä pelin jälkeenkin. Mielestäni paras fiilis oli puolivälierässä USAa vastaan, sillon toivoi että yleisö olisi kannustanut samalla tavalla kaikissa peleissä!! Ja sen ottelun jälkeen oli upea sinivalkoinen ihmismeri katsomossa <3 Mitalia ei nyt saatu mutta tärkeintä oli että Ruotsi tippui ennen meitä ja ensi vuonna on taas uudet kisat!!

 15. Oi vautsi, mahtoi olla siistiä olla töissä tuollaisessa ympäristössä ja tosiaan vielä nähdä kaikki pelit paikan päältä :) Sveitsiläisille nostan tosiaankin hattua! Pelin jälkeen hymyilytti kuunnella vierestä, kuinka nuoret sveitsiläismiehet taputtelivat suomalaista selkään ja kehuivat hyvästä pelistä, suomalaismies taas kehaisi takaisin heidän olleen paljon parempia kannustamisessa ;)

  Suomiyleisön kannustus oli jo telkkaristakin seurattuna ihan mieletöntä USA:n pelissä, huhhuh! Niinpä, pääasia että Ruotsi tippui ja Suomi myös tiputti jenkit niin taidokkaasti ;) Näillä eväillä ensi vuoteen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *