Keskiviikko 30.5. – asua ja herkuttelua

Huomentapäivää!

Eilen minulla oli pitkästä aikaa vapaapäivä valmennuskurssista, joten aikaa jäi muullekin kuin pelkälle lukemiselle. Illalla lähdettiinkin poikaystävän kanssa pyörähtämään keskustassa kaupoilla, tarkoituksena katsoa hänelle vaatteita viikonlopun juhlia varten. Oma asuni on vielä vähän puolitiessä, mutta palataan siihen myöhemmin ;)

Käytiin katsastamassa myös Kämp Gallerian uusi COS, josta kyllä poistuin ihan tyhjin käsin. Liekö syynä tarjonta vai vieressä hoputtava poikaystävä, mutta täytyy käydä siellä myöhemmin oikein ajan kanssa. Shoppailun lomassa istahdimme kahville ja söimme Gran Delicaton kuuluisat ciabattat!

Parmankinkkua, mozzarellaa, pestoa… mmm!

Hovikuvaaja suostui pitkästä aikaa ottamaan asukuvat ja siitähän minä revinkin kaiken irti ;) Noh, kerrankin useampi kuva ja vieläpä ulkona otettuna!

Bleiseri, pusero ja farkut / Zara
kengät / Tory Burch
laukku / LV
kaulakoru / Lindex
kello / MK
aurinkolasit / Ray Ban

Lindexin statement-kaulakoru pääsi ensimmäistä kertaa kunnolla käyttöön ja olen siitä edelleen aivan hurmioissani! Näyttävän korun vuoksi muu asu sai pysyä yksinkertaisena ja rentona, joten mustan bleiserin kaveriksi riitti kevyt valkoinen pusero ja lempparifarkut. Eilen oli sen verran viileä päivä, että kaulaa lämmittämässä oli vielä huivi. Pidemmällä matkalla olisi kyllä tarvinnut ihan takkiakin, hrr!

Ensimmäistä kertaa kuvasimme muuten asukuvat vain ja ainoastaan Olympuksen E-PL3 minijärkkärilläni ja tämä vannoutunut Nikon-tyttö on kyllä aivan pyörällä päästään! Mietin pitkään, lähdenkö reissulle kunnon järkkärin kanssa vai tuon pienen mutta hyvinkin pippurisen Olympukseni, eikä siitä ole kyllä enää epäilystäkään ;) Yritän mahdollisimman pian saada teille aikaiseksi kamera-aiheista juttua, joten niistä lisää sitten!

Kohtapuoliin hipsin valmennuskurssille, oikein mukavaa torstaita teille ihanaisille! :)

26 thoughts on “Keskiviikko 30.5. – asua ja herkuttelua

 1. Se on kyl totta et kun asukuvat otetaan ulkona nii on ihan eri fiilis! Jaksaa poseerataki vähäsen ja kuvista tulee ihan erinäköisiä:)

 2. Juuri eilen mietinkin, että olisipa kiva saada sultakin kunnon asukuvia, niissä kun kokonaisuus pääsee niin paljon paremmin esille – ja toiveisiini vastattiinkin sitten tänään, hih ;) Kaunis ja simppeli asu! Oletko paljonkin harastanut valokuvaamista kun tiedät kameroista niin paljon? :) Mä muuten ehdottaisin, että tekisit sellaisen kysely-postauksen! Sillätavoin saisi uudet ja vanhatkin lukijat tietää susta enemmän :)

 3. Pakko myöntää, että tuli minunkin tuo koru hankittua sun suosituksesta. ;) Oli kyllä ihan nappihankinta – helmijutut on aina niin hienoja ja tuollainen näyttävä koru kaulassa piristää aina asua. Siroja kaulaketjuja ei oikein tule enää käytettyäkään. Ja netistä tilaus sujui tosi kätevästi kun liikkeessä niitä ei ainakaan enää ollut. Kiitos siis ja samoin siitä hunajavinkistä! :)

 4. Heippa!

  Kyllä minä lähetin sulle sähköpostia valokuvaamisesta :) Tuli tosiaan noin kuukausi takaperin ostettu vihdoin se Nikonin D3100 ja alku innostus olikin suuri, joka päivä piti päästä kuvamaan. Epätoivoisesti olen yrittänyt opetella muitakin asetuksia kuin pelkästään automaatilla, mutta siihen tarvii kyllä jonkinlaisen kurssin tai opastuksen.

  Minulla alkaa tässä 9.6 reilun kuukauden matka eurooppaan, mm. Pariisi sekä Barcelona kuuluvat kohteisiin, mutta muuten loppuloma menee Amsterdamissa, kun siellä asustelee ystäviä.

  Olisi toki ollut hienoa päästä valokuvaamisen makuun jo ennen matkaa, jotta saisi otettua hienoja kuvia varsinkin Pariisista,mutta onhan tässä vielä reilu viikko aikaa tehdä miljoona asiaa :D

  Aivan mahtavia kuvia saa kyllä tuollaisellakin pienellä tehopakkauksella ;)

 5. Voi kiitos ja miten kiva kuulla, että nämä tulivatkin sitten hyvään saumaan hih :) Olen ihan samaa mieltä siitä, että tällaisissa kunnon asukuvissa tulee kokonaisuus ihan eri tavalla esiin! Harmi vain, ettei minulla ole tällä hetkellä läheskään aina aikaa tai resursseja näitä kuvia ottaa :/ Mutta pian tulee toivottavasti siihenkin muutos! :)

  Valokuvaus on ollut lähellä sydäntäni pienestä pitäen ja olen ollut fotoliikkeessä ja eri messuilla töissäkin :) Pari vuotta sitten kuvaaminen jäi todella vähäiseksi ja olenkin aivan superiloinen, että blogin myötä innostus on taas suuri!

  Ja kiitos toiveesta, pistän kyselypostauksen ehdottomasti korvan taakse :) Voisin toteuttaa sellaisen ehkä pääsykokeiden jälkeen, kun olisi sitten paremmin aikaa vastailla!

 6. Hih, miten mahtavaa kuulla, että sait täältä vinkkiä! :) Kiva, että sait vielä korun itsellesi, arvelinkin, että nämä saattaisivat mennä kuumille kiville. Nappihankinta tosiaan, tällainen helmifani on edelleen aivan innoissaan tuosta löydöstä ;)

  Mukavat päivänjatkot, Chloe! :)

 7. Moikka taas Naima! :)

  Harmi, ettet ehdi käydä sitä Nikonin tarjoamaa koulutusta ennen reissuasi! Tietysti ahkerasti kuvaamalla ja eri asetuksia rohkeasti kokeilemalla sitä oppii, joten saat varmasti hienoja kuvia reissultasi (josta olen muuten aika kateellinen!) :) Toki voisit vaikka hankkia jonkin näppärän opuksen, josta voisit itseksesi käydä läpi jotain peruskikkoja? Esimerkiksi tämä http://www.topshot.fi/product/4626/digijarkkarikoulu-1—onnistu-uudella-kameralla olisi aloittelijalle juuri sopiva, eikä ole mikään ihan hirveä järkäle, jota kukaan ei jaksaisi edes selata heheh ;)

  Oikein hyvää matkaa sinulle jo etukäteen! :)

 8. Moikka Jonna!

  Fia vinkkasi blogistasi jo muutama viikko sitten ja jäin heti koukkuun! Olen nyt lukenyt varmaan jokaisen postauksesi! Sulla on tosi kiva tyyli ja kuvat ovat aina onnistuneita. Tsemppiä lukemisiin! :)

 9. Heippa Pirita!

  Voi miten kiva, että jätit kommenttia! Huomasinkin sinut lukijoiden joukossa jo aikaisemmin, kun nimesi pisti silmään ja juttelin sen jälkeen Fian kanssa hih :) Kiitos ihan hirmuisesti kauniista sanoistasi ja tsempistä, mukavaa alkavaa kesää! :)

 10. Gran Delicaton ciabattat ovat kyllä ihania! :) Itse en ole ehtinyt oman lukemisen takia paljoa maistelemaan.. Mutta kohta!

 11. Veivät kyllä kielen mennessään! Tiedän tunteen, en edes muista koska olisin tätä ennen viimeksi maistellut herkkuja ja istuskellut kahvilla, valmennuskurssia ja Robertsin takeaway pahvimukista ryystämistä ei varmaan lasketa.. ;D Tsemppiä lukemisiin!

 12. Olis mahdottoman kiva kuulla kamera-asioista :) Sulla on aina hyviä kuvia!
  Ja tavattoman tyylikäs olet joka kerta <3 ps. anteeksi, etten ole pitkään aikaan jättänyt kommenttia! On jäänyt blogimaailma vähän vähemmälle, mutta yritän aina piipahtaa lukemassa kuulumisia :)

 13. Voi kiitos Cherry ihanasta kommentista <3 Kiva kuulla susta pitkästä aikaa! :)

  Ja etenkin tuon ensimmäisen kehun kuvista otan suurena kohteliaisuutena, minä kun aina ihastelen sinun mahdottoman upeita kuviasi! Kamera-asioista siis tulossa juttua heti, kun sen kerkiän toteuttaa ;) Ihanaa viikonloppua!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *