Kesäsäärien paras ystävä

Ajattelin nopeasti vinkata eräästä luottotuotteestani, jonka kaivan kaapin perältä esille aina kesän tullessa. Lämpöasteiden noustessa vaatteet vähenevät ja moni meistä kaipaa hieman tervettä väriä talven jäljiltä kalpealle iholle (ellei satu olemaan pronssipatsas ympäri vuoden). Vaikka sitä ei koko aikaa ehtisikään grillata itseään paahtavan auringon alla, on onneksi olemassa keino, jolla saa säärille tai vaikka dekolteelle pientä kivaa hehkua ;)

Älkää häiriintykö peilikuvasta, tarkoitus oli vain esitellä purnukan ulkomuotoa hih ;)

Lumenen Heleyttävä vartalovoide on ollut käytössäni jo parisen vuotta, eikä ole kyllä kesäpäivää ilman sitä! Tämä ei siis ole mikään itseruskettava, vaan kosteuttava voide, joka enemmänkin hieman korostaa ihon omaa sävyä pienellä hehkulla varustettuna. Etenkin jo vähän päivettyneellä iholla tämä on aivan ihana!

Voide on tosiaan kuitenkin värillistä (ei tarvitse säikähtää, se ei ole ihan noin ruskeaa iholle levitettynä), joten levityksen kanssa saa olla tarkkana. Olen pari kertaa onnistunut tuhrimaan valkoisen puseron tms. voidetta kiireessä levittäessäni, älkää te olko samanlaisia hätähousuja, vaan antakaa sen kuivahtaa hetki ;)

Kuvassa oleva purnukka on tämän vuoden puolella ostettu, ja ilmeisesti sekä ulkomuoto että sisältö ovat hieman muuttuneet viime vuoden versioihin verrattuna? Minulla on kaapissani jäljellä vielä vanhaa voidetta ja täytyy sanoa, että pidän sen koostumuksesta vähän enemmän. Tämä ei levittynyt ihan yhtä hyvin kuin edeltäjänsä, mutta aika samaa tavaraa nämä kuitenkin ovat :)

Sama purnukka tai ei, tämä tulee kyllä olemaan taas ahkerasti käytössä koko kesän! Saan aina välillä kuittailuja kimaltelevista sääristäni, jos auringon säteet sattuvat juuri sopivasti niihin osumaan ;) “Taasko sulla on sitä rasvaa!”

10 thoughts on “Kesäsäärien paras ystävä

  1. Kiva vinkki, kiitosta siitä, tuo rasva taitaakin päätyä mun tämän kesän vartalovoidekokoelmaan! ;)

  2. Mullakin on ollut tuo jo viime kesästä asti käytössä ja ehdoton luottotuote kesällä sen sun radiance heleyttäjän kanssa;)

  3. Kiva kuulla, että vinkki oli mieleinen! :) Nyt äkkiä Lumenen hyllyille! Minä olen jäänyt tähän ihan koukkuun aina kesäisin ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *