Hyviä uutisia

Heräsin aamulla hirveään flunssaan ja tukkoisuuteen, joten valmennuskurssi jäi tänään välistä. Toivoin vielä eilen tämän olevan vain allergiaa, mutta ilmeisesti stressi hieman alentaa vastustuskykyä, viime kerrasta kun ei ole vielä edes kuukautta…

Aamuni alkoi siis vähän huonosti, mutta voi pojat miten hyviä uutisia sain sen jälkeen! Nyt voin raksia yhden huolenaiheen pois päästäni, sain nimittäin kesätöitä juuri toivomastani ja haaveilemastani paikasta :) Olen niiin iloinen!

Loistavien uutisten kunniaksi väsäsin herkkuaamiaisen, jonka nautin kaikessa rauhassa. Ostin muuten eilen ensimmäistä kertaa marjoja ulkokojusta – varma kesän merkki! :)

Nyt kuitenkin kirjojen ääreen, mukavat päivänjatkot!

20 thoughts on “Hyviä uutisia

 1. Paljon paljon onnea uudesta työpaikasta!! Itselläni tänään työhaastattelu, täytyy toivoa parasta että kaikki menee hyvin :) Saako udella että mistä sait töitä? :)

 2. Voi kiitos kovasti Krista ja hirmuisesti tsemppiä sinulle haastatteluun! :) En halua kertoa täällä työpaikastani tarkemmin, asiakaspalveluhommissa kuitenkin! :)

 3. Paljon paljon parane pian voimia sinne ruudun toiselle puolelle!<3 Voi kuinka herkulliselta tuo aamupala näyttääkään, nams! :)

 4. Voi miten kiva kuulla että sait halauamasi työpaikan! :) Muistan kesätyön haun tai lähinnä mikä tressi siitä aina tuli :( Millon sulla työt alkaa?

 5. Onnea työpaikan johdosta!:) Ja ihania kuvia sulla taas kerran, nyt alkoi tehdä mieli mansikoita mullakin…:D

 6. Kiiitos kovasti S <3 Eiköhän tämä tästä, onneksi vain flunssaa! Ja aamupala oli tosiaankin aika herkkua, hih ;)

 7. Hih, mikään ei kyllä voita marjaherkkua aamiaisella ;) Kiitos valtavasti onnitteluista ja paranemisista!

 8. Olen kyllä superiloinen :) Jep, mulla olisi kyllä onneksi ollut plan B, mutta tämä paikka oli kuitenkin se josta haaveilin! Työt alkavat vasta juhannuksen jälkeen, sillä ensin pitää saada se pääsykoe alta pois! :)

 9. Voi kiitos oikein kovasti Zandra! :) Hih, mansikat ovat kyllä semmoinen kesäherkku että ;) Vielä kun saisi kotimaisia, niitä ei voita mikään!

 10. Moikka Aurora! :) Voi miten kivaa kuulla, että olet eksynyt tänne, tervetuloa seurailemaan! Ja ihana kun jätit kommenttiakin piristyksekseni, kiitos siitä :)

  Luen kauppakorkean pääsykokeisiin, huijui!

 11. Voi kiitos ihan hirmuisesti! :) Pääsykokeet ovat kesäkuun puolivälissä, joten työt alkavat sitten vasta juhannuksen jälkeen!

 12. Kiitos paljon Elisabete <3 Hih, se oli kyllä oikea herkkuaamiainen, vedin samanlaisen tänäkin aamuna ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *