Heikkouden multihuipentuma

Huomenta!

Olen viime viikot kulkenut pelkästään Converseillani, sillä kaikki ballerinani ovat hiertäneet jalkani hirveille rakoille. Jopa viime kesäiset MK:n baltsuni, jotka ilmeisesti eivät ole vieläkään muotoutuneet jalkaani. Olin jo aiemmin ajatellut jättäväni erään pitkäaikaisen haavekenkäparin ostamisen ensi kesäksi, mutta kuinka kävikään…

En ole raaskinut harkita Toryjen tilaamista Shopbopilta, sillä kengän kokoni vaihtelee aina 35:sta 36:seen, enkä ole tosiaankaan innokas maksamaan montaa kymppiä palautuksesta Jenkkeihin. Sainkin huippuidean ihan vaan huvikseni ottaa yhteyttä Tampereen Cottonille,  joka on ainoa Suomessa Tory Burchia myyvä liike ja jonne palautuskin sitten olisi mahdollinen. Olin kuullut joidenkin kokojen kohdalla olevan jonoa, joten ajattelin, ettei kokoani varmaan edes olisi saatavilla. Toisin kuitenkin kävi, heiltä löytyi yksi ainokainen pari oikeaa kokoa! Heikkouteni (ja hoosiannaa huutavat jalkani) vei voiton ja muutamien sähköpostien jälkeen kengät olivat matkalla luokseni.

Ne ovat juuri niin upeat ja mukavat jalassa, kuin olin odottanutkin! Mietin jonkin aikaa, viitsinkö ostaa baltsuja, jotka tulevat kesällä katukuvassa vastaan varmaan jokatoisella tytöllä, mutta lopulta totesin halunneeni näitä niin pitkään, että samapa tuo :) Moikkaillaan sitten kadulla, kun tepastellaan vastaan samoilla kenkuleilla! ;)

Jalat kiittävät, pankkitili ei, mutta ainakin minulla on nyt baltsut, joilla voi toivottavasti tepastella huoletta pidempiäkin matkoja hih! Tekisi mieli sipsutella nuo jalassa nyt kirjastolle, mutta ehkä jätän kaunokaiset suosiolla vielä laatikkoonsa :) Tänään illalla on serkkuni eräät juhlat, joten ehkäpä ehdin napata asukuvaakin!

Toivottavasti teilläkin on tiedossa kiva viikonloppu! :)

34 thoughts on “Heikkouden multihuipentuma

 1. Oih, nuo ovat kyllä niin ihanat. :) Vähän kuumottelisi ostaa nuo jossain vaiheessa, vaikka nuo kengät joka toisella vastaantulijalla melkeinpä onkin. :D

 2. AIvan ihanat – mulla on sama suunnitelma hankkia nuo Jenkeistä kesällä! Voinko kysyä minkä koon otit lopulta ja paljonko kengät maksoivat? Minun jalka on samaa kokoa, balleriinoissa kylläkin yleensä aina 36, mutta korkkareissa ehdottomasti 35!

 3. Ihanilta näyttää sun jaloissa! :)

  Mulla on kanssa pienet jalat, mutta minusta naisilla pienet jalat näyttääkin paremmilta, ole onnellinen vaan sun kolmevitosesta, hihi ;)

  Mä katselin kyseisiä kenkiä Miamissa, mutta kauppaan jäi. En uskalla maksaa kengistä noin paljoa kun niillä tulee käveltyä paljon. Ehkä ensi Amerikan-reissulta voiskin nuo kotiuttaa vaikka ruskeina jos budjetti vaan sallisi :D

 4. Voi että pitää itekin tilata sieltä cottonilta jos joku päivä raaskis itsekin nuo ostaa :) jätin juuri tilaamatta nuo kun ajattelin että tulee liian kalliiks jos shopbopilta tilaa :P

 5. Jos 35,niin mikä on sun jalan pituus? Luin jostain 22,1 olisi 35 kokoon hyvä.

 6. Oo, ihanaa että sait Cottonilta omasi muru! Itse olen tosiaan heillä jonotuslistalla, 37 koon takia :( Toivottavasti saan pian omani myös.

 7. No niiin ovat! :) Ja tosiaan, itse en ainakaan jaksa tuosta välittää, sen verran kauniit ja mukavat nuo ovat hih ;)

 8. Oioi, Jenkeistä nuo saakin varmaan hippasen halvemmalla :) Ainakin luulisin näin!

  Minulla on ihan sama juttu, että koroissa 36 usein holjuu jalassani ja pohjalliset ovat tarpeen, ballerinoissa taas tuo riittää hyvin. Näistäkin tilasin siis koon 36 ja nappiin meni! Cottonilla vielä suosittelivat ottamaan tuon, ovat napakkaa mallia kuulemma :) Ja takana olevat kiristykset pitävät kengät jämäkästi jalassa. Heidän kotisivuiltaan näkee hinnan! :)

 9. Hih kiitos Anne! :)

  No olet kyllä ihan oikeessa, pitäisi olla vaan iloinen siis ;) Vaikka toisaalta pienet koot ovat usein niin kiven alla, että välillä kiroan pienet jalkani :D

  Ruskeat ovat kyllä myös ihanat ja samoin Shopbopilla ihailin kiiltonahkaisia nudeja/kamelin värisiä Revoja, aivan upeat!!

 10. Pitikin ihan käydä mittailemassa ja jalkani on pituudeltaan noin 22cm, mutta tilaamani 36 tuntui oikein sopivalta :) Varmaan osittain takana olevien kiristysten ansiosta, jotka pitävät kengän napakasti paikallaan.

 11. Hih, kiitos vain muun muassa sinulle vinkistä! :) Toivottavasti saat pian omat ihanaisesi kenkäkaappiisi!

 12. Noi on mielettömän hyvät jalkaan! Hyvän valinnan teit vaikka ne monelta löytyykin :) Ja kiitos muuten vielä kommentistasi eilen :)

 13. Onhan nuo kyllä niin kivat! Oon kuolaillut noita kanssa pienen ikuisuuden, mutta jotenkin pelkään että nuo tulisi käveltyä puhki liian nopeasti. Toisaalta kunnon nahka kestää kyllä varmasi hyvin huollettuna pitkään :-)

  Mukavaa (voiko näin edes sanoa :D) lukupäivää! Itselläni alkaa jo stressitaso nousta hippasen liian korkealla. En saanut viime yönä unta kun kaikki jutut pyöri päässä ja nousin keskellä yötä laskemaan kansiksen tehtäviä (voi kauhistus, en mä koskaan aikasemmin oo ollut tällänen!). Onneksi tämäkin on kohta ohi huuh!

 14. No siltä kyllä tuntuu! Pehmoisimmat kengät, joilla olen ikinä tepastellut :D Hih eipä mitään, kiitos vain itsellesi :)

 15. Itselläni on säilynyt kengät käytössä aina suhteellisen hyvin, vaikka astunkin välillä ties miten vinkkeliin :D Toivottavasti nuo siis kestävät!

  Voi kauheeta! :/ Itsekin painiskelen juuri kansiksen kanssa ja se ei kyllä ole mikään lempparini, vaan inhokkikirjani noista (kun matikkaa ei lasketa siis). Tsemppiä sinne ja koita nyt välillä levätäkin, ettei stressitaso kohoa ihan liikaa! :)

 16. On ne kyllä huikean ihanat! Täytyy myöntää, että noita on tullut kuolattua moneen kertaan sekä Shopbopin ja Cottonin sivuilla.. mutta ehkäpä maltan odottaa ensi kesään, niin paljon on tullut hankittua ballerinoja jo tälle kesälle :)

 17. Löysin sun blogin vasta nyt ja täytyy sanoo, et sul on aivan ihana tyyli!! Täytyypä vähä muokata omaa vaatekomeroa samanlaiseen suuntaan ;)

 18. No jos näitä asioita alkaa liikaa miettiä, niin ei oikein voi ostaa mitään. Aina jollain ihmisellä on sama tavara tai vaate kuitenkin. Minun mielestäni pääasia on, että itse tykkää, muista viis! :)

 19. Heippa Jonna!

  Mulla on saman kokoinen jalka kuin sulla, koko vaihtelee 35 ja 36 välillä ja oikean kokoisia kenkiä on todella vaikea löytää. Minkä kokoiset Toryt sulla on? Haaveilen konjakinsävyisistä Toryista kesäballerinoikseni :)

  Rosa

 20. Niin minustakin! :) No sinulla onkin varsinainen kokoelma jo niitä ihania baltsuja hih ;) Minunkin oli tarkoitus odottaa ensi kesään, mutta mitkään eivät tuntuneet jaloissa hyviltä ja piti kesän reissuunkin saada hyvät baltsut. Köhköh selityksen makua.. :D

 21. Hih kiitos, ensikävelyn perusteella ovat kyllä rahansa arvoiset ;) Hinta oli minusta ihan samaa luokkaa kuin Shopbopilla, eikä tullut toimituskuluja. Olisi pitänyt tilata ne sillä alekoodilla, mutta kun en ollut yhtään varma koosta, niin mielummin näin :)

 22. Voi kiitoksia kauniista sanoistasi ja lämpimästi tervetuloa seurailemaan! :) Ja miten kivaa kuulla, että olet saanut täältä inspiraatiota :)

 23. Moikka Rosa!

  Tosiaan minulla usein korkkareissa 36 on liian iso, kun niiden täytyy istua just eikä melkeen, mutta baltsuissa tuo koko useimmiten sitten taas riittää. Ja nämäkin uskalsin siis tilata koossa 36 :) Taakse jää ihan vähän “tyhjää”, mutta kiristykset pitävät kengän tosi napakasti jalassa, eivätkä tosiaankaan lähde irti jalasta kävellessä. Tietysti esim Shopbopilta tilatessa saa vielä puolikokojakin, mutta minulle tämä koko tuntuu ainakin hyvältä! Toivottavasti tästä oli jotain apua :) Oi konjakkiset Toryt olisivat myös aivan ihanat :)

 24. Aaa, ai ne ovat kuitenkin noin “halvat” – minä olin ajatellut että jenkeistä ostettuna säästäisi tyyliin satasen, mutta nyt luulen että säästö on lähempänä vaan viittäkymppiä. Hmm. Jaksaako siis odottaa enää sinne asti? :) Varsinkin nyt kun tiedän että koko 36 on sitten varmaan mullekin ihan passeli…. :)

 25. Minulla ei ole kyllä mitään hajua mitä ne Jenkeissä maksavat.. Toisaalta Shopbopillahan niiden ovh ilman tulleja on n.150e muistaakseni, joten olet varmaan oikeilla jäljillä :) Hih, se on kyllä vaikea päätös jaksaako odotella ;)

  Itselleni kyllä varmaan menisi noista vielä koko 35,5:kin.. Taakse jää nimittäin pieni “tyhjä tila”, kiristykset pitävät kengät vielä napakasti paikallaan jalassa, mutta pelkään löystyvätkö ne ajan myötä :o

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *