Chick Lit

Olen ehdoton hömppäkirjojen ystävä. Etenkin näin raskaampien pääsykoekirjojen ohella hömppäkirjallisuus olisi juuri paikallaan, mutta tällä hetkellä en kyllä jaksa istua nenä kiinni yhdessäkään ylimääräisessä kirjassa ;) Kesällä rannalla tai takapihalla auringossa makoillessa ei kuitenkaan ole mitään parempaa tekemistä, kuin uppoutua vaaleanpunaisten kansien päällystämien sivujen pariin!

Hyllystäni löytyy muutama Sophie Kinsellan kirja, mutta niiden ohella minulla on toinenkin suosikki, nimittäin Lauren Conradin L.A Candy Novel -nimeä kantava sarja, joka kertoo Hollywoodissa elävien nuorten naisten elämästä tosi TV-sarjassa. Sain toissajouluna ystävältäni lahjaksi ensimmäisen osan, L.A Candy, jonka lukemisen jälkeen se olikin sitten menoa! Ahmin nopeasti muutkin ilmestyneet osat ja jäin innoissani odottelemaan jatkoa.

Minulta oli kokonaan mennyt ohi uuden The Fame Game -sarjan rantautuminen kirjakauppoihin ja kävinkin heti poimimassa hyllystä omani! Takakansi kertoo muun muassa näin: “Filled with characters both familiar and new, Lauren Conrad’s series about the highs and lows of being famous delivers Hollywood gossip and drama at every turn”.

Tämä on varmasti sitä chick litiä parhaimmillaan ;) Olisi kyllä ehkä pitänyt hankkia kirja vasta pääsykokeiden jälkeen! Vai mitä sanotte, kumpi kuulostaa mielenkiintoisemmalta, kansantaloustiede vai tämä? ;D<

Maistuuko teille hömppäkirjallisuus? Onko joku muu tutustunut Laurenin kirjoihin? Suosittelen muuten ehdottomasti samaisen neitokaisen kirjottamaa Style-kirjaa, joka näkyy ensimmäisessä kuvassakin pinon alimmaisena. Sivukaupalla uskomattoman kauniita kuvia ja hyviä vinkkejä muun muassa vaatekaapin kulmakivien kokoamiseen ja järkevään pakkaamiseen!

Mutustelen juuri aamiaista taas marjojen muodossa (menen kohta vararikkoon näistä), mutta kohta pitäisi siirtyä sitten noiden edellä mainittujen tylsempien kirjojen pariin ;) Iltapäiväksi on onneksi kivaa ohjelmaa, kun menen serkkuni kanssa kahvittelemaan ja nauttimaan upeasta säästä Kaivarin rantaan! Aurinkoista sunnuntaita kaikille!