Asustehaaveita kesäksi

Huomentapäivää!

Huh, teki vähän tiukkaa päästä ylös tänään, mutta hereillä ollaan! Barely ;) Ennen kuin suuntaan kirjastolle, tulin hieman jakamaan teidän kanssa asustehaaveitani kesää varten.

Aloitetaan kengistä! Converseja löytyy tämän tytön kaapista jo parikin kappaletta, yhdet kokovalkoiset ja yhdet (jo hieman krhm elämää nähneet) “perusvalkoiset” pitkävartiset tennarit. Kesäksi haluaisin ehdottomasti vielä nuo lyhytvartiset valkoiset, All Star Core Ox’it. Olin jo kerran aikeissa tilata nuo Spartoolta , josta saisi lasten mallin hyvinkin edullisesti normaalihintaan nähden. Haluamani koko ehti kuitenkin loppua ennen kuin toimin, joten täytyy hieman odotella. Pienijalkaisille vinkkinä siis, jos Converseja mielitte, että suunnatkaa sinne lasten puolelle ;)

Omistan jo yhdet matalapohjaiset espadrillot valkoisina, jotka olivat aivan lempparini viime kesänä ja siksi jo hieman puhkikulutetut. Onko rennompia kesäkenkiä olemassakaan! Shopbopilta olen jo jonkin aikaa katsellut noita Soludoksen suloisia sinivalkoraidallisia läpsyttimiä, vielä kuitenkaan en ole laittanut tilausta menemään. Vaaleat korkealla korolla varustetut wedget ovat myös listallani. Lontoon reissulla sovittelemani Aldon yksilöt ovat yhä mielessäni, myös tuo oikeanpuoleinen malli näyttää hirmukivalta.

Ray-Banin Aviatorit mustina kutkuttelevat edelleen listalla ja aiemmista puheistani poiketen aion sittenkin hankkia ne jo täksi kesäksi. Malli on hyväksi todettu ja niin ihanan kevyt nenän päällä, ettei tällaiselle migreeniherkällekään tule päätä kipeäksi, niin kuin useilla raskaammilla arskoilla on tapana tehdä.

Korupuolelta taas Marc by Marc Jacobsin kultainen Turnlock Small Katie Bracelet palaa kerta toisensa jälkeen mieleeni, mutta aina jään kuitenkin miettimään sen maskuliinisuutta. Joka tapauksessa tahdon ehdottomasti lisää kultaisia koruja rannettani koristamaan, eiköhän niitä jostain löydy jostain ketjuliikkeidenkin valikoimista :) Laukuista taas LV:n Pochette on näkynyt täällä jo niiin moneen otteeseen, etten kyllästytä teitä enää enempää puheillani! :D

Sellaisia asustehaaveita! Yhden kohdan voin itse asiassa jo raksia listalta, nimittäin ihana siskoni toi pyynnöstäni hieman tuliaisia Lontoon reissultaan, mutta siitä lisää myöhemmin ;) Mukavaa tiistaita ja toivottavasti pehmoista laskua arkeen!

17 thoughts on “Asustehaaveita kesäksi

 1. Kuulemma Kapteeninkadulla on joku liike missä myydään just noita matalapohjaisia espadrilloja tosi halvalla! Valitettavasti kuulin siitä viime vuonna niin en tarkemmin tiedä, mut ite ajattelin yrittää selvittää missä tää kauppa on koska ehdottomasti espadrillat on niin helpot kesällä!

 2. Omalta listalta löytyy parikin samaa juttua, nimittäin nuo Ray Banin Aviatorit tahtoisin hurjan paljon kesäksi ja myös valkoiset pitkävartiset Converset ovat olleet ostoslistalla jo pienen ikuisuuden :)Ihanat rentoilukengät!

 3. Hei mietin että olisitko voinu tehä postausta pääsykokeisii lukemisesta? :) paljon luet ja miten luet ja kaikkee pääsykokeisiin iittyvää! Luen myös kauppatieteiden pääsykokeisiin joten olisi kiva kuulla kohtalontovereiden opiskelumetodeista :D

 4. Hei kiitos vinkistä (taas ;D)! Jos saat selvitettyä paikan, niin tuu ihmeessä kertomaan :) Halvat espadrillot kuulostaa meinaan tosi hyvältä!

 5. Kannattaa katsoa Spartoon valikoima Converseista, mitä hintoja vertailin, niin siellä taitaa olla kaikki mallit hieman halvempia kuin muualla :)

 6. Heippa!

  Opiskelupostausta olen itseasiassa väkerrellyt jo jonkin aikaa, mutta saa nähdä ujutanko siihen mukaan yksityiskohtaisemmin opiskelumetodejani.. Ainakaan mitään määriä en kerro, rupeaisi vaan stressaamaan kun joku toinen tulee kertomaan kuinka paljon hän on lukenut hihih :D Mutta kiitos toiveesta, yritän saada tuon pian aikaiseksi ;)

  Ja tule ihmeessä jakamaan juttuja pääsykokeista tänne kommenttiboksin puolelle, on aina mukava kuulla miten kohtalotovereilla sujuu :)!

 7. Oih sentään mitä ihanuuksia listaltasi löytyykään :) Itse ostin juuri Ray Ban Aviatorit, tosin pitkään ne kerkesivätkin haavelistalla roikkuakin :D Lyhytvartiset conssit kotiutin myös ihan hiljattain ja ihka ensimmäiset converseni ovatkin! :D Listalta samaistun myös vaaleisiin wedgeihin, have to get! ;) Kivaa torstaita ihanainen!

 8. Terve Jonna, sun blogia on kiva lukea mutta oon miettiny että onko sun elämä niin täydellistä kuin annat ymmärtää? :)

  ps. onko se niin vaikeaa ostaa 30 euron converset jos niistä niin paljon haaveilee?

 9. Hih :) Minkälaiset Aviatorit ostit? Ne ovat kyllä niin huiput ja sopivat lähes jokaisen nassuun! Minä tosiaan sain Lontoosta tuliaisina aivan ihanat vaaleat wedget, täytyy esitellä ne pian! :) Ihanaa torstaita sinnekin <3

 10. Heippa Jessica!

  Kiitos kommentistasi :) Ihan näin alkuun ihmettelen, mistä olet saanut kuvan, että elämäni olisi niin täydellistä. Sen verran mitä omasta elämästäni täällä olen raottanut, niin meikäläinen istuu tällä hetkellä lähinnä neljän seinän sisällä joko kirjastossa tai kotona lukemassa, hohdokasta ;) Ei täällä sentään siemailla joka ilta mitään shampanjaa belgialaisten suklaakonvehtien ja Voguen kera :D

  Mutta kiitos kysymästä, elämäni tosiaan kyllä rullailee tällä hetkellä aivan mahtavasti lukustressiä lukuunottamatta! Olen kuitenkin tehnyt tietoisen valinnan, etten jaa tänne elämääni tuhannen muun ihmisen kanssa, paitsi pienenpieniä pintaraapaisuja. Minulle muiden blogien lukeminen ja myös kirjoittaminen on ihanaa hömppää esim. juuri lukukiireiden keskellä. Onneksi täällä blogimaailmassa on jokaiselle jotakin ja niitä enemmän elämästään, hyvistä ja huonoista hetkistään, jakavia bloggaajia löytyy kyllä varmasti sinunkin makuusi :)

  Ja en tiedä luitko tekstiä, mutta niistä 40:n euron Converseista ei tosiaan ollut kokoani ja muutenkin kyllä mietin suhteellisen tarkkaan, miten rahani pistän, joten en osta asioita siltä istumalta kuin ne haluaisin :)

  Tulipas pitkä raapustus. Mukavaa torstaita sinulle!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *