Asua lauantai-illalta

Noniin, tässä nyt siis vielä lauantai-illan asua, kun kävin juhlistamassa ihanaisen serkkuni kotiinpaluuta. Asuhan on oikeastaan näkynyt täällä jo aiemmin, kun kuvautin sen viimeksi omaksi inspiraatiokseni, mutta nyt vielä uusintana ja pikkuriikkisen muunneltuna ;)

Bleiseri, pusero ja farkut / Zara
kaulakoru / Lindex

Pusero vain on eri siihen aiemmin kuvattuun asuun verrattuna ja se on itseasiassa ihan uusi löytö, kun eräänä päivänä poikkesin valmennuskurssilta tullessani hieman reitiltä krhm ja kipaisin Zarassa. Kaapissani on todella vähän nudeja paitoja ja sen sisältö on enempi valkovoittoinen, joten valkoisen bleiserin kaveriksi on pitänyt hankkia ripaus muuta sävyä. Pusero on lyhythihainen ja kauniisti laskeutuva, edessä on pieni laskos ja hihojen “halkiot” ovat syväänuurretut ja hieman liehuvat.

Alkuillasta kaulassani oli vielä lämmikkeenä tuo eilisessä asussakin nähty LV:n huivi ja rakkauteni sitä kohtaan vain syvenee ja syvenee.. Huivin väri Dune (?) on minusta aivan ihana kasvoja vasten ja sen saa sidottua kaulaan vaikka miten monella tavalla! Serkkuni ei ehkä saa tuota ihan heti takaisin hihih. Ei vaineskaan ;)

Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille ihanille sinne ruudun toiselle puolelle!

18 thoughts on “Asua lauantai-illalta

 1. Söpö asu taas kerran ja viime huivipostaukseesi viitaten, minustakaan noissa LV:n huiveissa ei tosissaan laatu ja hinta kohtaa! Olen nähnyt ystävillä, että kuinka pian nuo menevät huonoon kuntoon :/

  Ihanaa alkanutta viikkoa suloiselle <3

 2. Todella kiva asu ja tuo huivi vaan jaksaa vieläkin ihastuttaa minua. Selailin eilen noita Vuittonin sivuilta ja juuri tuo Dune sävy olisi ehkä se haluamani,sopii vielä noin hyvin vaaleatukkaiselle;)

 3. Kiitos ihanainen! :) <3 Olen ihan samaa mieltä, tämä on tosiaan ystäväni vuoden vanha huivi ja jo nyt se on nukkaantunut ja lankoja on lähtenyt purkautumaan :/ Todella harmi, koska pidän huivien väreistä ja mallista kovasti!

 4. Kiitos taas ihana Hjenn! :) Huivi ihastuttaa minuakin vähän liikaakin, kuinka voin ikinä luopua tästä hih :D Ja itsekin yllätyin miten hyvin sävy sopii vaaleatukkaiselle!

 5. Hi Alexandrine!

  Thank you so much for your comment, you made my day :) I'll check your blog too! Have a nice evening!

 6. Hih, minäkin olen aivan ihastunut huiviin :) Kiitos kovasti kehuista ja haasteesta, käyn kurkkaamassa sen pikimmiten!

 7. Edelliseen postaukseen: ihanan näköistä kakkua, makukin varmaan jotain yhtä hyvää kuin miltä näyttää:)

  Ja niin tuohon äitienpäivään viitaten.. jos meinaat joskus lapsia hankkia niin olen ihan varma että sä olisit niiiiin ihana äiti:) Wautsi!

 8. Hih, kakusta on kiittäminen mammaani ja oli kyllä tosiaan herkullista! Ja voi että miten suloisesti sanottu, kiitos ihan hirmuisesti! :)

 9. heip ! oon useesti ennenkin tänne sun blogiin muiden blogien kommenttiboksien kautta eksynyt, mutta en oo jäänyt sen suuremmin selailemaan. nyt kuitenkin lueskelin useemman kuukauden postauksia, ja jäin ihan koukkuun(kirjotin eka koukkoon, niin mihin?:-D)! aivan ihanan aurinkoinen blogi, ja ihania asuja just sellaisia jotka on mun mieleen :-) jään varmasti seurailemaan.

  ihanaa kevättä, ja kohta alkavaa kesää jonnalle !

 10. Moikka Siiri! :) Hih, hauska sattuma, itse olen lueskellut blogiasi jo jonkin aikaa näin salaa taustalta ;) Pari kertaa olen meinannut jättää kommenttiakin, täytyykin korjata asia piakkoin! Olen käynyt aina ihastelemassa teidän kauniita asuja! :)

  Mutta asiaan, kiitos ihan hirrmuisesti kommentista ja ihanista sanoista! Tervetuloa “koukkoon” ja seurailemaan hih ;) Ihanaa kesän odotusta sinnekin!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *