Asu 27.5.

Heipparallaa ja mukavaa maanantaita!

Eilinen kahvittelu serkkuni kanssa peruuntui viime hetkellä epäonnen vuoksi, voi harmin paikka! Olin kuitenkin ehtinyt kuvata asun jo, joten laitetaan se tänne kuitenkin :) Eilen taisikin olla viimeinen lämmin ja aurinkoinen päivä vähään aikaan, ainakaan jos säätietoihin on uskominen. Toivottavasti ennusteet ehtisivät muuttua vielä, ensi viikonloppuna kun juhlitaan ylioppilasjuhliakin.

Bleiseri / Zara
pusero / Zara
shortsit / H&M
laukku / LV

Viimeisen lämpöisen päivän kunniaksi vedin päälle jotain oikein värikästä! Minusta tummansininen, oranssi ja vaalea sopivat yllättävän hyvin yhteen. Tosiaan näin kyseisen yhdistelmän viime kesänä erään tyylikkään tytön yllä kaupungilla ja ryhdyin heti itse metsästämään oranssia puseroa, joka löytyi viime vuoden puolella Zarasta. Se on muuten yksi niistä väreistä, joita vierastin pitkään, mutta hyvinhän se sopikin :)

Kahvittelu muuttuikin rennoksi leffaillaksi poikaystävän kainalossa kera suuren irtokarkkipussin, mutta se olikin oikein hyvä vaihtoehto! Rentoutuminen kunnon aivot narikkaan-leffan parissa ja sohvan nurkkaan käpertyneenä teki hyvää ja nyt jaksaa taas seuraavan viikon (ehkä).

Kivaa maanantaita (voiko noin edes toivottaa kun on viikon raskaimmasta päivästä kyse :D) kaikille!

18 thoughts on “Asu 27.5.

 1. Hirmu kiva väriyhdistelmä tosiaan! :) Onko tuossa Zaran puserossa napit selässä? Itselläni on sieltä eräs sininen, joka muistuttaa kaulaosaltaan tuota sinun paitaasi.

 2. Moikka :)

  Hei mitä hunajaa käytät siinä rahka-marja aamiaisessasi? Kokeilin tänään vihdoin itsekin samaa, mutta se hunaja kyllä pilasi koko nautinnon :( oli käytössä joku reilun kaupan hunaja, sellaista tumman väristä. Kai niissäkin aika paljon makueroja on, osaisitko suositella jotain hyvää?

 3. Hih, kiitos Mipsukka! :) Puserossa on selässä sellainen kultainen vetoketju mustalla kaistaleella, ei siis varmaan ole ihan sama paita kyseessä :) Hyvin samanlaisiahan nuo Zaran “peruspuserot” kyllä aina ovat!

 4. Heippa taas Chloe! :)

  Hmm, minulla on tällä hetkellä kaapissa sellainen suomalainen Hunajayhtymän juokseva Mieleinen-hunaja. Niissä on varmasti makueroja, tuo on minusta ainakin ollut ihan hyvää! Minulle tärkeintä tuossa hunajassa on usein helppokäyttöinen purkki, suomalaisuus ja juuri se että hunaja pysyy juoksevana, siksi tullut valittua tämä :)

  Ja omassa rahkamössössäni on tosiaan vielä sekoitettuna puolet maustamatonta jogurttia, silläkin voi olla osansa ;)

 5. Ihanaa maanantaita! :) Tuosta ankeimmastakin päivästä voi tehdä aina siedettävämmän jota jopa oikein odottaa, jos ottaa tavaksi tehdä jotain josta itse nauttii, vaikka kokkailla jotain herkkuja tai viettää leffailtaa piristykseksi aina maanantaisin :)

 6. Ihanan positiivinen kommentti! Olet ihan oikeassa, maanantaistakin voi saada loistavan päivän :) Pitkään maanantai-ilta oli minulle viikon paras tv-päivä ja jo se teki uuden viikon alkamisesta ja arkeen paluusta hippasen siedettävämpää! ;)

 7. Hitsit sopiikin hyvin yhteen tuo tummansininen ja oranssi! Munkin pitää ehdottomasti löytää jotain uutta väriä kesäksi vaatekaappin :-) Usein tulee vaan raahattua kotiin sitä turvallista valkoinen-vaaleansininen-nude-navy linjaa. Tänään asioilla käydessä kerrankin kyllä oikeen repäisin ja ostin vaaleanpunaiset chinot kesäksi haha :-D Jostain on aloitettava!

  En tiedä voiko tätä toivottaa liikaa, mutta tsemppiä tsemppiä vikoihin viikkoihin! Kohta ollaan jo maalissa :-)

 8. Hih, kiva että näyttää muidenkin silmään hyvältä :) Ne ovat tosiaan yllättävän hyvä yhdistelmä! Ei olisi tullut ihan heti mieleen yhdistää noita kahta väriä.

  Tiedän tunteen, minunkin kaappini on aika valtoimenaan juurikin noita sävyjä. Mutta toisaalta miksi hankkia jotain sellaista, jolle ei välttämättä tulisikaan käyttöä ;) Oi vaaleanpunaiset chinot kuulostavat suloisilta!

  No sitä samaa sinnekin oikein hurjasti! En voi uskoa, että enää pari viikkoa jäljellä.. Ainiin piti muuten sanoa, että meillä oli viime viikolla se laskis, etkä kyllä turhaan ollut kehunut opettajaa! Hän oli aivan ihana, selitti tosi hyvin ja ymmärrettävästi kaikki asiat :) Innostukseni laskikseen vain syveni! :D

 9. Voi vitsit kiva kuulla! Hän osasi kyllä selkeyttää kaikki asiat niin hyvin :-) Mulla on kyllä sama homma ton laskiksen kanssa! Viime vuonna olin niin ulalla sen kanssa, mutta tänä vuonna se on kyllä noussut ehdottomaksi suosikikseni! Esim. tuo markkinointi ja kaikki nuo irrelevantit tutkimustulokset (ja s.79-86 + tuo kuvio !!??) tuntuu niin uuvuttavan epämääräiseltä tuon ohella :-D tiedän ainakin mitä EN valitse pääaineekseni tulevaisuudessa!

 10. Vitsi kuinka ihanan pirteä asu ja sinulle istuu jakku kuin jakku todella upeasti :) Rakastan itsekin jakkuja yli kaiken ja niitä joutuu pakostikin pitämään töissä, tosin en sitä pahakseni pistä :D Voi kunpa täällä Tampereellakin olisi Zara, ovat nättejä nimittäin nuo peruspuserot :)

 11. Jep, oli tosiana kiva, että hän opettei meillekin täällä Helsingissä :) Noita hyviä opettajia kun ei tänä vuonna ollut kovin montaa..

  Sama juttu! Laskiksessa seurasin tiiviimmin kuin missään muussa aineessa ja olin useana päivänä aivan innoissani tunneilla. Markkinoinnin tutkimukset ja tilastot ovat kyllä aivan omaa luokkaansa, voi pyhäsylvi.. :D

 12. Kiitos kovasti Naima! Voi miten kivaa, että jätit kommenttia piristyksekseni :) Jakut ovat kyllä yksi lempparivaatekappaleista omassakin vaatekaapissani, voi sinua onnekasta, kun pääset pitämään niitä töissä joka päivä hih ;)

  Oletan sinun olevan sama henkilö, joka lähetti minulle sähköpostia niistä kamerajutuista? Oletko jo päässyt leikkimään uudella kameralla ja oletko ollut tyytyväinen valintaasi? :)

 13. toi paita on kyllä ihaaaanan värinen ! oon jotenkin huomannut, että oon viime aikoina kerännyt kaappiin lähinnä valkoisia yläosia joten pitäis itekkin ryhdistäytyä noiden värien suhteen ! :-) jotenkin se valkonen vaan menee kaiken kanssa….;-)

 14. Kiitos Siirinen! :) Voi kuule näkisit minun vaatekaappini, valkoinen on hyvin vallitseva sävy siellä ;D Muutama väripilkku sieltä kyllä löytyy, mutta pääasiassa kaikkea valkoista. Se on tosiaan vaan niin tuttu ja turvallinen, joka käy kaiken kanssa!

 15. Voi kiitos Ansku! :) Tai oikeastaanhan kiitos kuuluu tytölle, jonka päällä väriyhdistelmän vuosi sitten bongasin ;) Ei olisi tullut ihan heti mieleeni yhdistää näitä kahta väriä. Kivaa, että ihan katukuvastakin voi saada inspiraatiota!

  Mukavaa päivää sinulle! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *