Asu 25.5. ja Starbucks

Heipsan!

Eilen iltasella käytiin poikaystävän kanssa pyörähtämässä Jumbossa. Lähinnä shoppailemassa paremmalle puoliskolle, mutta eksyin minäkin pitkästä aikaa sovariin hih ;) Jumboilun jälkeen hurautettiin lentoasemalle, me innokkaat (tai no minä olin se innokas osapuoli) kävimme ilta-ajelulla uudessa ja ihkaensimmäisessä Starbucksissa! Pitihän sitä käydä testaamassa, maistuuko Caramel Frappuccino yhtä hyvältä Suomen kamaralla kuin Lontoossa ;) Ja herkullistahan se oli!

“Yksi Caramel Frappuccino Jonnalle!” Tilatessa piti ilmoittaa oma nimi ja juoman valmistuttua sitä huudeltiin sitten siellä ;)

Bleiseri / Zara
kauluspaita / H&M
shortsit / H&M
huivi / Esprit
laukku / LV
kengät / Tory Burch

Frappuccino mukaan ja eteenpäin!

Kerrankin asua näin kokonaisena esitettynä! Lainasin vähän inspiraatiota ihanalta Annelta, joka oli nätisti yhdistänyt tummansinisen, valkoisen ja vaaleansinivalkoraidallisen raikkaalla harmaalla höystettynä. Valkoinen hame on edelleen etsinnässä, joten korvasin sen shortseilla. Kävin iltapäivällä lenkillä pelkillä shortseilla ja t-paidalla, joten uskalsin ensimmäistä kertaa pukea kevyet vaatteet liikenteeseenkin lähtiessä, kesä taitaa vihdoin olla täällä! :)

Naureskelin muuten jaloilleni lenkin jälkeen, jalkapöydät ovat kivasti jääneet valkoisiksi lenkkareiden takia :D Noh, onneksi tässä on koko kesä aikaa ruskettaa niitä ;) Pian mars kirjastolle, nauttikaa te lämpimästä auringosta puolestani! Rentouttavaa viikonloppua!

19 thoughts on “Asu 25.5. ja Starbucks

 1. Haha, en voisi kuvitellakaan meneväni täällä vielä shortseissa ulos. Kevättakit ovat yhä käytössä ;) Käytiin Münchenissä Starbucksissa ja se oli kyllä pettymys USA:n jälkeen. Ne maistui aivan erille! Toivottavasti Suomen Starbuckseista saa parempi. Täytyy itsekin käydä heti testaamassa kun on mahdollisuus ;)

 2. Tyylisi on niin ihana! : ) Juuri eikä melkein sellainen johon itsekin joka päivä pyrin. Blogistasi on tullut ehdottomasti yksi lemppareistani:)

 3. Voi vitsit :D Täällä on ollut nyt superlämmintä! Toivottavasti sinnekin tulisi pian kesäisemmät kelit :)

  Itse maistelin Starbucksia ensimmäisen kerran vasta Lontoossa, joten minulla ei muita vertailukohteita olekaan. Meikäläisen makunystyrät kyllä tykkäsivät hih ;)

 4. Kiitos Maria! :) On kyllä kiva, kun tuo sijaitsee terminaalissa, jonne pääsevät muutkin kuin matkustajat. Toivottavasti Starbucks rantautuisi kuitenkin muuallekin päin Helsinkiä, parkkimaksu tulisi nimittäin lentokenttäparkissa vähän kalliiksi oikein kunnon kahvitteluhetkelle ;)

 5. Niin sulla on aina joskus sellainen ihana ohut sormus sormessa, niin mistähän se mahtaa olla? se on todella kaunis :)
  ps. sulla on aivan ihanan inspiroiva blogi, kiitos siitä!!

 6. Voi kiiitos Aurora ihanasta kommentistasi, sait sellaisen hymyn huulilleni että! :) Aivan ihanaa kuulla, että olet viihtynyt juttujeni parissa :) Aurinkoista sunnuntaita!

 7. Heippa! Se on tosiaan aina sormessani :) Sormus on kultaliikkeestä ostettu, sellaisesta kuin Malmin korupaja, mutta samankaltaisia löytyy varmasti monesta paikasta :) Olen saanut sen ylioppilaslahjaksi ja se on äärettömän rakas minulle!

  Ja kiitos hurjasti vain sinulle ihanasta kommentista, ilman teitä tuskin höpöttelisin tänne päivääkään! :)

 8. Hih :) Ihastuin väriyhdistelmään sun päällä niin kovasti! Ja hei, olin äsken saada slaagin, kun en löytänyt blogiasi mistään, joten kiitos uudesta osoitteesta! :D

 9. Tosi kivassa asussa olet ollut liikenteessä! Olen käyttänyt shortseja viimeksi joskus lapsena, mutta näitä kuvia katsellessa taas alkaa miettiä, että pitäisikö uskaltaa kokeilla sellaisia kerrankin jalkaan :)

  Heh, ja hauska, että kävitte tuolla Starbucksissa, itsekin olen suunnitellut reissua sinne tässä lähiaikoina. Jos vaikka “tekosyynä” käyttäisi lentokentällä työskentelevää ystävää ;D

  -Bella

 10. Voi kiitos kovasti Bella! :) Heh, hassua kun minä en kesäisin paljoa muuta käytäkään kuin shortseja ;) Täytyisi kyllä hamstrata useampi hamekin kaappiin, kun olen viime aikoina innostunut niistäkin!

  Ja hei reissua Starbucksiin vaan! Me olimme niin innokkaita, että jätimme tekosyyt pois ja ihan vain rehellisesti lähdimme hakemaan sieltä Frappuccinomme hihih :D

 11. Mitä kannattaa sanoa, kun haluaisi juuri tuollaisen ''mukin'' mihin sait tuon Caramel Frappuccinon? Ja minkä hintainen?

 12. Ihan vaan että Caramel Frappuccino ja mukaan kiitos! Valitset tietysti vielä koon, Venti taitaa olla keskikokoinen :) Hintaa en valitettavasti muista ollenkaan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *