Asu 2.5.

Huomenia!

Siskoni oli tosiaan juuri Lontoossa ja hän vieraili vinkistäni (ei tarvinnut kahta kertaa kehottaa ;D) myös Bicester Villagessa. Pikkusiskolla oli tietenkin jotain pientä tuliaisehdotusta, pyysin häntä nimittäin Polo Ralph Laurenilla käydessään tuomaan minulle vielä yhden kauluspaidan, joista itse niin innostuin tuolla shoppailukylässä käydessäni. Valkoinen kauluspaita pääsi heti päälleni eilisen rentoon päivän asuuni.

kauluspaita / Polo Ralph Lauren
farkut / Zara
huivi / Esprit
laukku / Mulberry

Paidan hihat rempseästi käännettyinä, siniset farkut jalkaan ja menoksi! Asusteiksi lempparihuivi, konjakinruskea laukku ja baltsut. Olisin halunnut yhdistää tuohon ne Massimo Duttin tupsuloaferini, mutta meikäläinen ehti saada viikonloppuna kesän ensimmäiset rakot jalkaan eräistä Zaran kengistä ja viime kesäiset MK:n baltsut ovat ainoat, jotka eivät hierrä :D Oivoi, ainoa huono puoli kesäkengissä!

Nyt kipinkapin valmennuskurssille, mukavaa torstaita :)

30 thoughts on “Asu 2.5.

 1. Ihana asu taas kerran!:) Itse sain viime viikolla poikaystävältäni Nycin tuliaisina muutaman Ralph Laurenin neuleen, olisi pitänyt pyytää tuollainen kauluspaitakin kun näyttää niin hyvältä! :) Täällä muuten kanssa yksi joka tuskailee jokakesäisten jalkarakkojen kanssa! Juuri kun edellinen on parantunut niin uusista kengistä saa uuden rakon tilalle :D

 2. Voi kiitoksia Mimmu :) Ne RL:n neuleet ovat kyllä aivan ihania! Olen käyttänyt omiani todella ahkerasti :) Kauluspaitojahan saa ilmeisesti Helsingistäkin ja esim. Duetosta tilattua, tietysti montakymppiä kalliimalla hinnalla sitten :/
  Älä muuta sano, Compeed-laastarit ovat kovassa käytössä näin kesän kynnyksellä :D

 3. Voi kiitos ihana :) Itsekin olen tykästynyt yhdistelmään! Yleensä pidän helmikorua aina toisessa ranteessa, mutta esim. kirjastossa se siirtyy kellon kaveriksi, että on helpompi kirjoittaa ja sittemmin olenkin pitänyt sitä noin hih ;D

 4. Kiitos Maria! Klassikkovaatekappale nimanomaan, tulee varmasti olemaan käytössä vielä vuosia. Kiva kuulla sinusta pitkästä aikaa! :)

 5. Juu täällä Suomessa ne on kyllä paljon kalliimpia kun ulkomailla :/

  Hei semmosta piti vielä kysyä kun olen tuota samaista Korsin kelloa harkinnut itselleni, että onko tuo sinun MK8077 eli se oversize malli vai jokin muu? En tiedä onko tuo MK8077 liian ison näköinen ranteeseeni..Jos sinulla on se, niin ei kyllä näytä yhtään liian isolta! Netistä ajattelin tilata joten en kehtaa mennä kauppaankaan mallailemaan :)

 6. Jep, laskeskelin juuri tuon paidan maksaneen outletissa vajaa 40e, kun Suomessa hinta on 100e :D Huima säästö siis!

  Oma kelloni ei ole Oversize-mallia vaan se pienempi, onko se nyt “Jet Set Sport Watch” tai jotain sinne päin. Oversize ei tullut minulla kysymykseenkään, ranteeni ovat niin minit :D Alkuun tuokin tuntui hieman isolta, kun ei ollut tottunut, mutta jälkikäteen en ole kyllä katunut päivääkään. Joten tilailemaan vaan! :)

 7. Kiitoksia paljon (taas kerran) vinkistä, en taida sitten minäkään uskaltaa sitä oversize-mallia tilata kun ei minullakaan nuo ranteet ole isoimmasta päästä :)

 8. Eipä mitään, kiva vaan jos olin avuksi :) Käy toki ihmeessä jossain vaikka Stockalla sovittelemassa, niin saat vielä varmuuden sopivuudesta, saahan sitä asiakas käydä kokeilemassa ;)

 9. Hei! Kiitos mukavasta blogista, olen jo jonkun aikaa seuraillut, mutta nyt vasta uskaltauduin kommentoimaan :) Opiskelupostausta olisi kiva lukea näin pääsykokeiden kynnyksellä, siis että kuinka itse valmistaudut ja miksi haet juuri sinne minne haet ym. :) Mukavaa kevättä!

 10. Nuo Ralph Laurenin kauluspaidat on kyllä niin kivan mallisia ja näyttää tyylikkäiltä melkein missä värissä tahansa! :) Täytyy tosiaan harkita tuolla Bicester Villagessa poikkeamista sitten kun sinne Lontooseen päästään. Meillä tosiaan siirtyi se kesäinen reissu sykysksi, kun sisko ei millään pääsekään irtautumaan töistä. Vähän harmi – olisi ollut niin ihana päästä nauttimaan kesäisestä Lontoosta, mutta nyt on toisaalta koko kesä aikaa painaa hommia niin voi sitten hyvillä mielin shoppailla hih ;) Ja syksyllä Lontoostakin löytyy Victoria's Secretin uusi liike, joten ehkä tämä sittenkin käänyti paremmin päin.

 11. Heippa! Voi miten kivaa, että uskaltauduit jättämään kommenttia :) On aina yhtä mukavaa, kun joku lukija sieltä ruudun toiselta puolelta ilmoittautuu!

  Opiskelupostauksen aion ehdottomasti tehdä, sitä olen tässä jo jonkin aikaa yritänyt väkertääkin ja toivottavasti saan sen pian aikaiseksi :) Kiitos sinulle toiveesta ja oikein aurinkoista kevättä!

 12. Niinpä ja ajattomuutensa vuoksi kestävät varmasti vuosia! :)

  Suosittelen ehdottomasti Bicesterissä piipahtamista, tai no ei se mikään piipahtaminen ole, kun siellä ostosparatiisissa kuluu koko päivä heheh :D Tosi harmi, että teidän matka siirtyi :/ Onneksi Lontoo on varmasti ihana vuodenaikaan katsomatta, mekin kun oltiin siellä helmikuussa :)

  Sitten toivotaan vaan oikein lämmintä ja aurinkoista kesää tänne Suomeen, niin päästään nauttimaan pääsykokeen jälkeen! Ja tosiaan sulla on sitten koko kesä aika säästää sinne Lontooseen hih ;)

 13. Ostin tänä vuonna tuollaiset MK:n ballerinat hulluilta päiviltä. Pidin niitä yhden illan, ja kengän nahka sieltä kantapään kohdalta oli puhki. Vein takaisin ja sain rahat takaisin. Onko sinun kenkäsi “parempaa” laatua? Harmittaa, koska ballerinat olivat mielestäni tosi nätit!

 14. Tiedän tismalleen mistä puhut! Itse ostin nuo viime keväänä Brandokselta ja tosiaan kenkä kului kantapään kohdalta ihan parin käyttökerran jälkeen todella rumasti, koska se kaistale loppui reippaasti ennen kengän reunaa. Todella typerä suunnitteluvirhe!

  Pistin reklamaatiota Brandokselle, mutta olin kuitenkin niin ihastunut kenkiin, että tahdoin pitää ne. Kävin suutarilla laittamassa kenkiin uudet pohjat koko kantapään matkalle ja asia korjaantui, mutta nahkaan jäi silti pieni ruma jälki :/

 15. Kysyisin onko sinun Bayswater-laukkusi normaalikokoinen vai se pienempi malli? kuva ehkä vääristää kokoa ja pohdin itse normaalin ja pienemmän koon välillä!

 16. Heippa! Bayswaterini on ihan sitä “normaalikokoa” :) Pienempi koko East West Bayswater on aika paljonkin pienempi ainakin omaan silmääni, mutta ihan näppärän näköinen sekin. Jos tarvitsee kantaa A4-kokoisia papereita tms, niin sitten suosittelen kyllä tuota suurempaa :) Itse olen ainakin ollut tyytyväinen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *