Asu 19.5.

Ihanaa sunnuntaihuomenta :)

Napsaisin eilen kuvat rennosta asustani, jossa menin siskoni luo kannustamaan Suomea voittoon. Noh, se kannustaminen jäi sitten siihen, mutta ensi vuonna taas!

Pusero / MQ
housut / Zara
laukku / LV
rannekoru / Snö of Sweden
kello / Michael Kors
vyö / Tiger of Sweden
aurinkolasit / Ray Ban

Muistin pitkästä aikaa MQ:sta pari vuotta sitten hankkimani trikoisen raitapuseron olemassaolon ja se ihastuttaa edelleen matskullaan ja klassisuudellaan. Myöskin Zaran pöksyt ovat jo vanhemmat, kyllä harmittaa kun en aikoinani ostanut noita myös oliivinvihreinä, ärr!

Minä muuten aina marisen poikaystävälleni, ettei saa yhdistää raitaa ja ruutua, hän varmaan hörähtää nähdessään tämän hih ;) Minusta Damier Ebene ja Azur ovat vaan ihana yhdistelmä kesäisen raidan kanssa!

Jos joku muuten ihastui kesäisiin pastellikynsiini yhtä paljon kuin minä, niin lisää löytyy täältä helmikuisesta postauksestani! Ranskalainen manikyyri on tavaramerkkini, enkä yleensä malta pitää värillisiä kynsiä päivää pidempään. Näissä olen ennätyksellisesti viihtynyt jo useamman päivän, niin suloinen ja pirteä sävy!

Nyt yritän vähän kuroa eilisen lukemisia kiinni ja parin tunnin päästä sitten siskoni ja ihanaisen siskontyttöni kanssa brunssille! Tällainen aamupalahifistelijä on aivan innoissan hih ;) Rentouttavaa ja aurinkoista sunnuntaita!

8 thoughts on “Asu 19.5.

 1. Pusero on aivan ihana, raidat saavat aina asuun kuin asuun raikkautta aikaiseksi. :) Tykkään! Ja brunssile, aaah. Aurinkoista sunnuntaita <3

 2. Moi! Mä oon jo pidempään seuraillut sun blogiasi ja tyyliäsi :-) oon huomannut, että sä käytät aika neutraalin värisiä ja asiallisia vaatteita. Musta ois ihanaa nähdä sun päällä jotain tosi värikästä tai rohkeampaa(en siis tällä tarkota mitään tissit esille-vaatteita, vaan jotain rohkeita värejä ja yhdistelmiä), jos vaikka repäsisit joskus ja edes kokeilisit! Sulla kun on niin kauniit kasvot, olisi kiva nähdä jotain väriä niitä vasten :-)

  Ps. älä ota tätä loukkaavana tai mitään, oli vaan ehdotus! :) tyylisi on myös tuollaisenaan hyvä, ja hienoa että olet tyytyväinen siihen. :-)

 3. Hih, kiitos ihanainen :) Raidat kuuluvat kyllä ihan ehdottomasti kesän pukeutumiseen! Aurinkoista sunnuntaita sinnekin <3

 4. Moikka! Kiva kuulla, että olet ollut mukana matkassa jo pidempään :)

  Kesällä tykkään kyllä käyttää kirkkaita värejä ja niitä löytyy kaapista useammankin vaatekappaleen muodossa. Useimmat niistä ovat kuitenkin hienompaa matskua tms, joten tällä hetkellä lähinnä kirjaston penkillä oleskellessani niille ei oikein ole vielä edes käyttöä.

  Se on kuitenkin fakta, että neutraalin sävyiset vaatteet ovat eniten tyyliäni ja minulle on tärkeintä, että tunnen oloni vaatteissa hyväksi :) Kesän myötä täällä tullaan kuitenkin varmasti näkemään välillä väriäkin! Ja jos haluat jotain maistiaisia näin alkuun, niin tuosta sivupalkistakin löytyy postaus asuista keltaisen bleiserin kanssa :)

 5. Katoinkin ton postauksen, ja mun mielestä tuo keltanen bleiseri näyttää ihanalta päälläsi! :-) ihanan värikäs ja rohkea, se tuo huomattavaa pirteyttä asuusi. Sopii sulle ihanasti, enemmän tuollaista! Upea nainen olet!

  Ps. Osaat yhdistellä ihanasti vaatteita ja täytyy myöntää, että pidän itsekin kauluspaidoista ja neuleista. Sulla on vaan niin kauniit piirteet, joihin sopii rohkeat värit ja yhdistelmät, kuten esimerkiksi tuolla aiemmin mainittu keltainen bleiseri. Itse kun olen niin mitättömän näköinen, niin mitkään erityiset vaatteet eivät sopisi minulle, mutta sun päällä kun näkisi väriä ja rohkeampia yhdistelmiä, niin luoja tietää, millanen malli susta tulisi!

  Nykyinen tyylisi on ulkopuolisen silmissä katsottuna niin klassinen ja “sivistynyt”, asiallinen, mistä itsekin pidän. Rakastan esimerkiksi trenssitakkejasi, näyttävät todella naisellisilta ja tyylikkäiltä, kun vertaa esimerkiksi johonkin normaaliin kaduntallaajaan, joista joka toinen käyttää mauttomia nahkatakkeja. Balleriinat ovat kanssa nättejä, mutta niin vaisuja. Oi kun sulla näkisi jotkut värikkäät korkkarit! Mitä mieltä olisit esimerkiksi tästä väristä? http://ecx.images-amazon.com/images/I/41VddG9hfLL.jpg

  Noilla kasvonpiirteillä, repäise nainen! Rakastuin tohon värikkääseen bleiseriin. Jotkut upeat värikkäät korkkarit, oi että miltä ne näyttäisi sulla! Tai se postaus, missä hait inspiraatiota: mintunvihreät tai korallinpunaiset farkut, vitsit miltä ne näyttäisi sun päällä! You go girl!

  Tietenkään tuo väriyhdistelmä ei ole mikään ihana eikä varsinkaan kannattava: keltainen bleiseri, siniset korkkarit ja korallinpunaiset farkut, ei ei ja ei todellakaan :-D Minusta on mautonta kiskaista kaikki päälleen kaikki värit mitä kaapista löytyy, ilman että aamulla uhraa ajatustakaan päivän asuun. Tulee mieleen joku pieni lapsi. Anteeksi jatkuva takertumiseni tuohon bleiseripostaukseen, mutta siinä olit ihanasti yhdistänyt kirkkaan värin(bleiseri) hieman neutraalimpaan väriin(shortsit). Siinä näkyy hyvin, että voi olla värikäs, ilman että näyttää värioksennukselta! Se oli omasta mielestäni klassinen esimerkki, kuinka näyttää tyylikkäältä ;)

  Pidän myös kamalasti siitä punaisesta topista, jonka ostit taannoin Zarasta. Senkin voi yhdistää neutraaliin tai maanläheiseen väriin, ja silti näyttää niin pirteältä ja tyylikkäältä! En millään malta odottaa, että näkisin miten olet yhdistänyt sen.

  Haha, tän piti vain olla lyhyt kommentti, mutta päädyinkin kirjoittamaan kamalaa romaania, voi ei :-D Ilmeisesti mussa on jotain stylistin vikaa! Sä vaan olet niin potentiaalinen stailattava, luultavasti useankin stylistin unelma. :D

 6. Ohoh, olipas kilometrikommentti! :D Ei siinä mitään, hämmästyin vaan kun en julkaisuvaiheessa nähnyt kuin pienen pätkän kommentista ja tämä paljastuikin näin pitkäksi, hih! Ihana, kun innostuit kirjoittelemaan ;)

  Kiitos kauniista sanoistasi :) Se on kyllä ihan höpönpöpöä, etteivät värit sopisi kaikille, joten kokeile rohkeasti sinäkin! En tosiaankaan usko siellä ruudun toisella puolella olevan mitään “mitätöntä”, sellaista ei olekaan! :)

  Värikkäitä korkkareita tuskin tulen hankkimaan, enkä tule kyllä muutenkaan ikinä luopumaan ihanista ballerinoistani asuissa ;) Sen verran enempi baltsutyttöjä olen, paitsi sitten juhliessa. Värikkäät korot sopisivat kyllä ehdottomasti muille ja kovin suloiset nuo sinunkin linkittämäsi! Ja pöksyistä sitten, koralliset versiot minulta itseasiassa löytyykin kaapista :)

  Mutta pysyhän kuulolla, tänään kuvasin juuri erästä juttua varten useamman asun, joten ihan pian on tulossa asua niin erään toisen punaisen topin kuin tuon samaisen keltaisen bleiskan kanssa ;) Kiitos oiikein kovasti pitkästä kommentistasi ja rentouttavaa sunnuntai-iltaa! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *