Asu 14.5.

Heipparallaa!

Viime päivinä en ole ollut kovin innokas kuvaamaan asuja etenkään näin arkena, mutta tässä poikkeuksellisesti eilisen asua, jossa kulutin kirjaston penkkiä valmennuskurssin jälkeen. Tummansinisen, konjakinruskean ja beigen yhdistelmä toimii minusta aina yhtä näppärästi! Olipa muuten supermukava valinta nuo chinot, keveät päällä, eivätkä kiristä mistään hih ;)

Housut / Zara
neule / Polo Ralph Lauren
laukku / LV
vyö / Zara
kello / Michael Kors
rannekoru / Snö of Sweden
loaferit / Massimo Dutti

Jos teillä muuten on hyviä vinkkejä, mistä metsästää kivoja chinoja, niin pistäkää tulemaan! Nuo Zaran viimekesäiset pöksyt ovat meinaan pikkuisen isot meikäläiselle ja ovat kuitenkin sen verran mukavat ja monikäyttöiset housut, että tahtoisin jotkin istuvammat yksilöt kaappiini täksi kesäksi :)

Mielessäni on niin monta asua, jotka tahtoisin pukea päälleni, mutta niitä rajoittavat joko tämänhetkinen mukavuudenhaluisuus tai sää. Olen myös korviani myöten kevättakkeja, niin paljon kuin esimerkiksi trenssejä rakastankin, niin en jaksaisi pukea sellaista enää kertaakaan päälleni! Kesä tule jo jooko? Toisaalta ihan hyvä vaan, ettei vielä ole ihan hellekelejä kuten viime vuonna tähän aikaan, niin maltan pysyä kirjastossa neljän seinän sisällä ;)

Tänään vietetään muuten ensimmäistä kertaa Maailman valokuvauksen päivää ja sen kunniaksi yritänkin lähipäivinä saada aikaiseksi erään toivepostauksen valokuvauksesta! :)

Aurinkoista tiistaita!

20 thoughts on “Asu 14.5.

 1. Samisloaferit! Ja kiva asu, pitäis itsekin ottaa noi konjakinväriset asusteet pikkuhiljaa käyttöön, talven jäljiltä oon ihan jumiutunu mustiin asusteisiin :)

 2. Mä heitin jo trenssin pois ja päätin pärjätä bleiserillä! :D En mäkään jaksa tuota trenssiä enää :P Ihan hyvin on bleiserillä pärjätty kuhan on huivi kaulassa :)

 3. Ihana asu! :) Tykkään itse älyttömästi chinoista, ne on niin mukavat. Ja tosiaan konjakki/beige/sininen on mun(kin) suosikki yhdistelmä <3
  Ihan harmittaa kun ei kerkeä/jaksa miettiä mitä päälleen pukee, äkkiä vaan aamulla ensimmäiset rytkyt päälle :D

 4. Aivan ihana tuo neule!! Tiedätkö saako niitö tilattua jostain tänne suomeen:) ?

 5. Hahahah! Täällä kuule käytetään vielä villakangastakkeja ja itse odotan innolla että saan ottaa nimen omaan vasta kevät takit käyttööni! Alkoipa kyllä huvittaan :D no ehkä täälläkin voisi jo trenssiä käyttää, mutta olen miin vilukissa etten uskalla ;) ihana asu ja nuo massimo duttin loaferit on kyllä söpöt :)

 6. Hih, niin onkin! Sinun blogistasi ne itseasiassa juuri bongasinkin ennen omaa Lontoon reissuani ja lähdin niitä sieltä metsästämään, joten kiitos vaan inspiraatiosta ;) Ne vaan hiertävät vähän ikävästi takaa, joten kestää hetki ajaa ne sisään.

 7. Hullu! :D Itse lähden joka aamu liikenteeseen niin aikasin, kun asteita on vielä alle 10, niin en kyllä raaski lähteä ilman takkia. Iltapäivästä sitten aina pärjääkin jo ja tänään meninkin pelkällä bleiserillä hih ;)

 8. Kiitos ihanainen! :) Chinot on kyllä supermukavat ja vilpoisat päällä, pitäisi vaan metsästää ne istuvammat yksilöt.. Nuo on vielä tollaset vähän porkkanamalliset, niin haluisin ihan peruschinot!
  No kuule sama meininki täälläkin useimpina aamuina ;D

 9. Kiitos, on kyllä ollut ihan lempparini ostohetkestä lähtien! :)

  Hmm, suomalaisesta Duetto-nimisestä verkkokaupasta saa ainakin tilattua RL:n kauluspaitoja, ehkä heillä on neuleitakin valikoimissa? Myös Helsingissä Kämpissä on muistaakseni liike (en millään saa nimeä päähäni!), joka myy Ralph Laurenia :) Onnea metsästykseen!

 10. Ihan totta, mutta itselläni ainakin keskittyminen vaatii kyllä sen kirjaston :) Ulkona auringossa lukiessa se menisi varmaan lekotteluksi ;D

 11. Hahah eikä! :D Noh, ehkä en sitten valita ;) Mutta täällä kyllä tänään vetelin ihan tyytyväisenä bleiserillä ja hyvin pärjäsi ;D Toivottavasti sinnekin päin tulisi lämpöisemmät kelit!
  Ja kiitos, loafareista tykkään hurjasti kyllä itsekin :)

 12. Hei,ensimmäistä kertaa kommentoin blogiisi. Lukasin viikko sitten kertaheitolla läpi kaikki postaukset. Tykkään tyylistäsi todella paljon, omasta kaapista löytyy monta samaa vaatekappaletta :) Myös päivän asu kuvasti on hienosti otettuja. Itse aloittelevana bloggaajana kadehdin niitä suuresti :)

 13. Ihana asu jälleen kerran :) ja tosiaan sopii todella hyvin nuo värit yhteen ! :) mä oon ainakin iloinen kun tuolla tarkenee jo bleiserillä…tosin viileämpinä päivinä on sitten pakko laittaa takki päälle.

 14. Hei Emma!

  Miten mukavaa, että jätit kommenttia piristyksekseni :) On aina yhtä kiva kuulla ja nähdä, ketä siellä ruudun toisella puolella on! Kiitos kovasti sanoistasi, itsellänikin kyllä kesti aikansa, ennen kuin löysin juuri minulle sopivan tavan kuvailla asuja :) Alku oli aikamoista sählinkiä hih.

  Lämpimästi tervetuloa seurailemaan, minäpä käyn kurkkimassa sinunkin blogiasi! :)

 15. Kiitos hirmuisesti! :) Tosiaan tänään tarkeni onneksi pelkällä bleiserillä, jes! Aamuisin on vaan usein ollut niin kylmä, ettei ole tarjennut lähteä ilman takkia, iltapäivästä sitä sitten taas paahtuu ;)

 16. Heippa!

  Itseasiassa kuvailen kahdella kameralla, tämän postauksen ylempi kuva on otettu Nikonin D5100-kameralla ja 18-105 mm- objektiivilla. Oletan sinun kuitenkin olevan kiinnostunut optiikasta, jolla alemmat kuvat on otettu? :) Useimmat blogini kuvat otan Olympuksen E-PL3 minijärkkärillä ja valovoimaisella 45mm-objektiivilla (http://www.topshot.fi/product/5668/olympus-mzuiko-di-45mm-f18), johon olen aivan totaalisen ihastunut!

  Olen tekemässä piakkoin juttua käyttämistäni kameratarvikkeista, joten pysyhän kuulolla! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *