Asu 12.5.

Huomenta ja ihanaa äitienpäivän aamua!

Tulin ihan pikaisesti laittamaan esille asua, jossa kävin eilen poikaystävän kanssa asioilla. Illan asun kuvailen sitten myöhemmin, mutta ilta oli kyllä tosi onnistunut :) Olisi tehnyt mieli lähteä muiden kanssa jatkamaan ulos, mutta kiltisti köpöttelin kotiin siinä vaiheessa. Sitä ehtii sitten kuukauden päästä, kun kokeet ovat ohi ;)

Bleiseri, pusero ja farkut / Zara
laukku / Longchamp
huivi (lainassa) / LV
kello / MK
koru / Dimacci

Eilen oli siis serkkuni homecoming-juhlat ja hän käväisi juhlia ennen minun vaatekaapillani, joten minullekin jäi jotain lainaan häneltä ;) Nimittäin tuo ihana LV:n iso huivi, joita olen kuolaillut aina, mutta joita en ikinä raaskisi itse ostaa. Niissä ei kyllä hinta ja laatu kohtaa, tai vaikka olisi laatuakin, niin minusta puhuttaisiin silti ylihinnoittelusta! :D Menin kuitenkin pahasti ihastumaan tuohon, joten täytyy varastaa tuo serkultani toistekin ;)

Ja jaloissa oli vielä uudet Toryt, eikä muuten tullut yhden yhtäkään hiertymää hih ;)

Kullansävyinen huivi sopi vielä paremmin valkoisen kanssa ja illalla yhdistinkin sen valkoisen bleiserin kaveriksi, mutta siitä lisää sitten myöhemmin :) Nuo Zaran viimekesäiset nappihihapuserot ovat muuten ihan suosikkejani, olisi pitänyt ostaa noita useammassakin värissä!

Nyt kuitenkin äitienpäivänviettoon, muistakaa hemmotella ihania äisköjä! ♥

26 thoughts on “Asu 12.5.

 1. Nuo Zaran nappipaidat on niin ihania!:) Itselläni on kolmessa värissä ja olen myös harmitellut kun ei tullut ostettua useampia. Tylsää ettei niitä ole enää tullut Zaraan, tuollainen esim. mintunvihreänä olisi aivan ihana täksi kevääksi/kesäksi :)

 2. Kävin eilen just hypistelemässä tuota samaista huivia ja ihastuin täysin. :) Onhan se hinta tosiaan aika korkea, mutta en ehkä silti pysty vastustamaan sitä!

 3. Mun sydän ihan jätti lyönnin välistä,kun näin tuon huivin! Se on ihana ja haluaisin kovasti ostaa tuon,mutta laatu ei kuulema ole ihan hinnan arvoinen. Silti musta tuntuu,että tuo lähtee seuraavalla Vuittonin reissulla mukaani :)

 4. Huivi on kieltämättä upea, ja nimenomaan tuo värisenä. Harmaa versio roikuu niin monen kaulassa, että näyttää jo tylsältä.

 5. Voiei, oon aatellu ostaa tässä lähiaikoina lv:n huivin.. Kävin pari päivää sitte vuikkarilla kokeilemassa sitä ja vaikutti niin ihanalta! Onhan ne kyllä vähän ylihinnoiteltuja :(

 6. Voi hitsi, toi huivi on ihana :) Tiedätkö paljonko se sitten maksaa LV:n liikkeessä? Olen kyllä myös kuullut, että se ei taida olla ihan hintansa väärti…sääli. Hei muuten pitikin lisäksi kysyä, että oletko jo löytänyt ne wedget? :)

 7. Niiin ovat! Minulta löytyy tuo juuri valkoisena ja sähkönsinisenä, mutta hitsivie kun olisi pitänyt ostaa useampi :D Vilasta ostin tänä keväänä ihan samanmallisen puseron sellaisena smaragdinvihreänä, kannattaa kurkkia onko siellä vielä tuota mallia ;) Mintunvihreä olisi kyllä mieletön!

 8. Pelkään vähän samaa, etten jonain päivänä enää pysty vastustamaan tuota.. :D Se on aivan mieletön ja tosiaan huivin saa sidottua kaulaan ties kuinka monella eri tavalla. Serkkuni ei ehkä saa tätä ihan heti takasin heheh ;)

 9. No sama täällä! Kiedottuani tuon kaulaani se jätti jo toisen lyönnin ;D Niinpä, tosi harmi, ettei hinta kohtaa laatua, tämä serkkunikin huivi on vuodessa hieman jo nyppääntynyt ja lankoja irtoillut. Minkä värisenä olet suunnitellut hankkivasi tuon? :)

 10. Älä muuta sano, väriin ihastuin totaalisesti minäkin! Näytti jotenkin todella nätiltä kasvoja vasten tuollainen kullanhohtoinen sävy :) Itse pidän kyllä myös siitä tummansini/harmaa/valkoisesta mikä lie :D

 11. Valitettavasti tämä on tosiaan viime kesän mallistoa, enkä ole näitä harmikseni enää nähnyt :/ Ostin kuitenkin tänä keväänä Vilasta ihan samanmallisen nappihihapuseron vihreänä, joten kannattaa kurkkia sieltä! :)

 12. No eikö olekin! Minä ihastuin täysin :) Hinnasta en osaa valitettavasti tarkkaan sanoa, tämä kun ei ole minun, mutta LV:n Ranskan sivuilta näkee kaikki hinnat :) Sekin ilmeisesti vaihtelee materiaaleittain. Ja tosiaan harmi, ettei hinta kohtaa laatua..

  Ja itseasiassa wedget komeilevat jo kenkäkaapissani! Ihana siskoni toi sellaiset minulle Lontoossa käydessään Aldosta, en vain ole ehtinyt vielä kuvata niitä tänne :)

 13. Ihana asu jälleen kerran :) ja tuo huivi on upea. Itseä houkuttaisi kovasti hankkia mutta hinta hiukan kirpaisee niissä :/

 14. Voi kiitos Miims! :) Joo hinta kyllä kirpaisee vähän liikaakin, joten taidan suosiolla jatkossakin vain lainailla tätä serkkuni kaunokaista ;)

 15. Kävin pari päivää sitten vuikkarilla ja mun mielestä toi on juuri se sama mitä katoin, mutta erivärisenä. Hintaa taisi olla n. 346, jos muistan oikein :)

 16. Oon miettinyt beigenä tai suklaanruskeana. Varmaan beigeen päädyn ellei joku yllättävä väri nouse suosikiksi :)

 17. Tuo huivi on erittäin kaunis, mutta olen kuullut monesta paikasta sen huonosta hinta-laatu suhteesta. Huivi kuulemma nukkaantuu ja langat purkaantuvat helposti. Itselläni on tuo huivi mustana, mutta en ole vielä ottanut sitä käyttöön. Toivottavasti se olisi hintansa väärti.

 18. Kuten itsekin tuossa kirjoitin, niin hintalaatusuhde ei tosiaankaan ole paikallaan ja minäkin olen kuullut monelta huonoja kokemuksia noista huiveista :/ Tämä serkkunikin versio on jo vuodessa nyppääntynyt ja lankoja lähtenyt purkautumaan. Harmi juttu, ovat kuitenkin niin kauniita!

 19. Tuo huivi on kyllä niin ihana! <3 Sovittelin tota Pariisissa kun mietin Burberryn ja tuon välillä, mutta Burberryn cashmerehuivi vei lopulta voiton, juurikin tuon laatuongelman takia:/ Tuo on tosiaan aika harmi, toivottavasti LV tekisi asialle jotain, hinta kun kuitenkin on niin korkea.

 20. No eikö! Mun sydäntä särkee sitten, kun joudun luovuttamaan tuon serkulleni takaisin.. :D Jos luovutan kheheh!

  Teit kyllä varmaan ihan hyvän valinnan, Burberryn huivit ovat varmasti parempilaatuisia noihin nähden. Tuokin yksilö on ollut vasta vuoden käytössä ja jo nyt nyppääntynyt ja lankoja on lähtenyt purkautumaan :/ Tosiaankin harmi, koska tykkään mallista ja väreistä ihan älyttömästi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *