All Star Core Ox

Jokin aika sitten tein kesän asustehaaveistani kollaasin ja siellä keikkui muun muassa pari valkoisia lyhytvartisia Conversen tennareita. Ovelana suunnittelin tilaavani tennarit jo valmiiksi kauppojen hintoja edullisemmalla Spartoosta ja vieläpä lasten osastolta, millä säästäisin kaiken kaikkiaan useamman kympin. Kokoani oli vihdoin tullut heidän valikoimiinsa, joten pistin heti tilausta menemään!

Aivan ihanat kesätossut! Minulla on entuudestaan pitkävartisia Converseja, mutta nämä ovat huomattavasti vilpoisemmat ja mukavammat :) Katsotaan kauanko nuo pysyvät noin valkoisina hih. Tilasin kengät tosiaan lastenosastolta koossa 35, mikä oli nappivalinta, Spartoon sivuillakin suositellaan ottamaan yksi omaa kokoa pienempi. Vinkkinä siis muille pienijalkaisille, mikäli haluatte säästää! Tennareiden hinnaksi tuli postikuluineen kaikkineen reilu 40e.

Tykkään yhdistää rennommat tennarit klassisten vaatekappaleiden kanssa, kuten kauluspaidan tai bleiserin, siitä tulee minusta kiva kontrasti. Asukuvia on siis ehdottomasti luvassa myöhemmin! Kesällä tosin nuo löytyvät varmasti jaloistani ihan vain rennosti farkkushortsien kaverina ;)

Olen täälläkin maininnut jo pariin otteeseen olevani hirmuinen tarjoushaukka ja googletankin yleensä ennen nettikaupoista tilaamista mahdolliset alennuskoodit ;) Jotta te siellä ruudun toisella puolella säästyisitte samalta työltä, tässä muutama alennuskoodi Spartoolle:

SHMARCH5: -5% ostoksista, jotka ylittävät 60€. Voimassa 31.5.2012 asti. Ei voida yhdistää muihin tarjouksiin/alennuksiin.
SHMARCH10: -10% ostoksista, jotka ylittyvät 80€. Voimassa 31.5.2012 asti. Ei voida yhdistää muihin tarjouksiin/alennuksiin.
SHMARCH15: -15% ostoksista, jotka ylittävät 100€. Voimassa 31.5.2012 asti. Ei voida yhdistää muihin tarjouksiin/alennuksiin.
SHMARCH20: -20% ostoksista, jotka ylittävät 150€. Voimassa 31.5.2012 asti. Ei voida yhdistää muihin tarjouksiin/alennuksiin.

Koko Converse-valikoimaa pääsee katselemaan täältä!

Postaus sisältää mainoslinkin

9 thoughts on “All Star Core Ox

 1. Oho,kylläpä lastenosastolta saa halvalla! Mullakin olis tennarit hakusessa,joten täytyy ehkä harkita noita Converseja :)

 2. Suosittelen laittamaan kangaskengille tarkoitettua suojasuihketta puhtaisiin kenkiin, ja pölyn ja lian saa yleensä harjattua pois puhtaalla kenkäharjalla (kuivista kengistä) :) t: entinen kenkämyyjä ;)

  ps. harmi kun kaikista pitkävartisista valkoisista oli jo kaikki 35-ja 36 koot loppuneet :/

 3. Ihanat kenkuli ja vielä ihanemman väriset housut! Mistä mahtaa olla nuo ihanuudet??

 4. Hei kiitos hurjasti vinkistä! Täytyykin äkkiä kehittää sellaista suihketta, ennen kuin käytän noita enempää :) Nahkakengät suojaan aina, mutta jostain syystä kangaskenkiä ei ole tullut mieleenkään suojata.

  Kannattaa pitää silmällä noita Spartoon sivuja, omakin kokoni oli jonkin aikaa loppu, mutta viikon pari jälkeen sitä oli taas saatavilla :) Tuohon kokovahtiin en kyllä suosittele luottamaan, itse en saanut mitään ilmoitusta sähköpostiin kokoni saatavuudesta, vaikka olin sen tuonne laittanut. Ja tosiaan jos kokosi on 35, niin ota ihmeessä lasten puolelta pitkävartinen malli ;)

 5. Monesti juuri nuo nahalle tarkoitetut suihkeet käyvät myös tekstiilille, itselläni on ainakin sellaista. Kannattaa katsoa pullon kyljestä, mikäli omistat jo jotakin suihketta, niin ei välttämättä tarvitsisi ostaa uutta :)

  Ja joo, täytyy ehdottomasti seurailla Spartoon sivuja, jos lisää kokoja sattuisi tulemaan! Ja luulen, että mulle menis juurikin lasten puolelta tuo 35, koska jalan kokoni on yleensä 35-36 :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *