Viisi laukkuhaavetta

Heippa!

Valtava kiitos kaikille eiliseen postaukseen kommentoineille <3 Pienen pintaraapaisun jälkeen jatketaankin näillä tutuilla aiheilla. Olen ollut viime päivinä kotona sairastelemassa, joten minulla on ollut aikaa tehdä näitä mielessä pyörineitä juttuja. Asunani on toiminut pyjama ja asustuksena nenäliinapaketti, joten päivän asujakaan ei ole esitellä hih ;)

Kuten tuossa profiilin esittelyssäkin lukee, minä olen aivan mahdoton laukkuhaaveilija. Hankittuaan yhden laukun haavelistaltaan, on jonossa jo liuta muita kaunokaisia. Listaltani ei niinkään löydy upeita punapohjaisia kenkiä tai Burberryn klassista trenssiä, mutta laukkuja, oi laukkuja senkin edestä ;) Nahkaa, canvasta, konjakinruskeaa, mustaa ja kaikkea tuolta väliltä!

Keräsin kollaasiin viisi tämän hetkistä suurinta haaveilun ja säästämisen kohdettani, mukana on realistisia ja ei niin realistisia kohteta :D Minusta on kivaa hankkia kalliimpia esineitä ikään kuin palkintona jostakin, esimerkiksi Neverfullin ostin itselleni ylioppilaslahjaksi, Speedyn palkinnoksi haaveilemastani työpaikasta ja niin edelleen.

1. Mulberryn laukut ovat olleet lemppareitani niin kauan kuin muistan. Minä rrakastan sitä nahan tuoksua, joka vallitsee Fabianinkadun liikkeessä! Olen aina tiennyt haluavani Bayswaterin ja vihdoin vuosien haaveilujen jälkeen sen hankin. Pieni Alexa-kuume on kuitenkin alkanut nostaa päätään. Laukku on supertyylikäs käsivarrella kannettuna, mutta näyttää hyvältä myös olalla roikkuessaan, mikäli mukana on painavampi lasti. Konjakinruskea laukku minulta kuitenkin löytyy jo, joten tuo saa pysytellä haavelistalla ;)

2. Mulberry-linjalla jatketaan. Lily on minusta aivan ihana klassinen pikkulaukku vaikka kaupungille, kun tavaraa ei tarvitse kantaa paljoa mukanaan. Olalla kulkiessaan kädet ovat myös vapaana esimerkiksi shoppailulle ;) Rakastan sen simppeliä ulkomuotoa ja kultaisia yksityiskohtia ketjuineen ja lukkoineen. Pienen jahkailun jälkeen menin myös ja ihastuin uuteen Cookie-malliin, joka olisi ihana vaikka hempeänä nudena.

3. Sitten siihen vähän realistisempaan haaveilun kohteeseen, eli LV:n Pochetteen. Clutch-tilanteeni on aika heikko, minulta löytyy oikeastaan vain yksi (mutta sitäkin rakkaampi) ahkerammassa käytössä oleva pikkulaukku. Tahtoisin Pocheten ehdottomasti Monogramina ja hihnalla, jotta sitä voisi käyttää myös arjessa. Tämän olen hieman haaveillut ostavani kesällä Pariisin LV:n lippulaivasta, mutta saas nähdä ;)

4. Olen ollut niin tyytyväinen Neverfull-malliin, että tahtoisin vielä jonain päivänä hankkia sen toisessa kuosissa ja MM-koossa. Pitkään olin aivan varma haluavani senkin Monogramina, mutta viime aikoina olen myös ihastellut mallia Damier Ebenenä. Noh, onneksi tuotakaan päätöstä ei tarvitse tehdä vielä pitkään aikaan ;)

5. Ihanaihana YSL:n Belle Du Jour, tarvitseeko tähän lisätä mitään? Voiko klassisempaa ja näyttävämpää clutchia ollakaan! Jos tämän joskus saan kokoelmiini, niin se olisi mitä todennäköisimmin mustana. Mallista löytyy kyllä toinen toistaan ihanempia herkkuvärejä, kuten tuo suloinen pinkki, mutta mustana tai vaikka nudena laukku ehkä kestäisi pisimpään aikaa.

Sellaisia haaveita löytyy minun listaltani ;) Oivoi tätä olisi voinut jatkaa vielä vaikka kuinka pitkälle! Oletteko te kovia haaveilemaan? Löytyykö teidän listaltanne kenties jotain samoja kohteita? :)

35 thoughts on “Viisi laukkuhaavetta

 1. heh, hymyilyttää kun toi vois olla mun lista :) tosin Damier Ebene kuosi miellyttää noissa Vuittoneissa omaa silmääni Monogrammia enemmän :)

 2. Mä voisin vaikka joka viikko tehdä laukkuhaaveista listan;) Jotenkin aina löytyy uusia himotuksen kohteita,vaikka vasta olisi uuden laukun ostanut.

  Mun listalla on myös tuo YSL:n Belle Du Jour joka on varmaankin seuraava hankintani Mulberryn Bayswaterin lisäksi :)

 3. Sinullahan on sitten hyvä maku heheh ;) Damier Ebenestä pidän ehdottomasti minäkin, mutta koska Speedyni on jo sitä kuosia, tahtoisin seuraavaksi Monogramia :)

 4. Kaikki samat laukut löytyy tämänkin laukkuintoilijan listalta :P ehkä pienenä lisäyksenä vaan chanel ;)

 5. Hih, kuulostaa tutulta! Onneksi niitä ei sentään voi ostaa aina yhden hankittuaan, mutta haaveilu on sallittua ;)

  Belle Du Jour on niiin kaunis! Millon meinaat Baysin hankkia? :) Oletko muuten tervehtynyt jo?

 6. Chanelin ottaisin toki minäkin mielelläni kokoelmiini, mutta yritin pysyä kollaasissa kuitenkin jossain realistisuuden rajoissa! :D

 7. Ja kuola valuu pitkin suun pieliä taas kun tulee tänne :D Ei vaiskaan, itse myös palkitsen itseäni kun olen tehnyt töitä jonkun asian eteen / tavoitteen. Itse olen työelämässä ja olen hyvinkin kunniahimoinen, ja nyt keväällä taas etenin haluamani suuntaan ja tästä syystä aijon palkita itseäni ensi kuussa Lv:n liikkeessä kun suuntaamme Helsinkiin :)

 8. Minulla on listalla tuo Musta Lily myöskin, jonka ostan ensi viikon perjantaina lentokentältä! Olen super innoissani siitä :D
  Suosittelen ostamaan laukkuja lentokentältä, Lilykin on melkein satasen halvempi tax freenä ;)

 9. Ah, itsekin haaveilen tosta YSL:stä mustana tai beigenä/nudena ja mietin että voisko sellaisen ostaa Lontoosta kesällä tsemppipalkinnoksi ja kannustimeksi gradun vääntämiseen (gradu tulee siis valmistumaan vasta syksyllä). :D Eli todellakin olet ansainnut jonkun palkintolaukun sun luku-urakasta! :)

 10. Hihih :D Oi onnea kovasti saavutuksesta! :) Saako udella millä ihanalla olet ajatellut palkitsevasi itseäsi?

 11. Oii minäkin tahdon! Täällä ilmoittautuu yksi kateellinen ;) Täytyy käydä sitten kurkkimassa kuvia blogistasi! Itseasiassa Bayswaterini ostinkin juuri Heathrow'lta ja siinä säästi kyllä mukavasti :)

 12. Siis ehdottomasti on suositeltavaa ostaa myös kannustimia kesken urakan, hih ;) Gradukin on sen verran iso etappi!

  Toivottavasti vaan se koulupaikka irtoaisi, niin sitä olisi ansainnut palkintonsa :)

 13. Täältä löytyy myös toinen ehdoton laukkutyttö! Naureskeltiin juuri siskon kanssa, että ollaankohan me vähän säälittäviä naisia kun kahden neidin taloudesta löytyy jopa kolmet korkokengät, haha :-D Laukkuhimotuksia taas löytyy enemmän kuin laki sallisi ja esimerkiksi kaikki nuo kollaasin ihanuudet voisin ottaa vaatehuoneemme täytteeksi heti! Bayswater on kyllä ehdottomasti minulle se ykkönen ja täytyykin katsoa eksyykö se mukaani kesäiseltä Lontoon reissulta. Toinen mitä olen myös himoinnut jo pienen ikuisuuden on tuo Neverfull Damier Ebenenä, joka sekin tilavuutensa vuoksi olisi ihan mahtava koululaukku (kun niitä sitten syksyllä toivottavasti tarvitaan ;) ). Syksyllä tuleekin täytettyä pyöreitä joten voi olla, että tämä tyttö hiippailee silloin tuonne Esplanadin LV:lle :-)

  Ja pikaista paranemista sinne! Koita nyt kunnolla levätä niin jaksat taas pakertaa. Kohta tämä uurastus on ohi, huh (tai pikemminkin hui)!

 14. YSL:n Belle Du Jour on niin ihana varsinkin pinkkinä. Jos sen vain joskus saisin niin ehdottomasti tuo karkkipinkki olisi ihanista ihanin!

  Mä himoitsen tällä hetkellä LV:ltä montaakin laukkua mutta Galliera Damier Azur kuosilla olisi aika ihku. Myös Pochette Damier Azurilla houkuttelee.. Niin ja Alexahan olisi superihana. Kaikkea kun ei voi kerralla saada kun syödäkin pitää ja vuokrakin täytyy maksaa.. ;)

 15. Hallo Jonna,

  I found your blog and I really like:o)You are beautiful girl…you have great style. I like to wear jackets too.:o) I´m sorry I can´t speak English:o( I live in Czech republic:o)

  PS: Congratulations……nice blog! Have i nice day:o) Jane

 16. Samansuuntaisia haaveita on minunkin listalla, mutta jotenkin, en tiedä miksi, en oikein ole syttynyt tuolla Belle du Jourille (vaikka onhan se silti kaunis). Minusta se on etenkin mustana niin simppeli, etten vaan näe sitä omassa tyylissäni, Kaipaisin siihen jotain metallista blingblingiä varmaan. :) Tai ehkä en vaan ole clutch-ihmisiä, tykkään että iltalaukun saa vähintään olalle :)

  Ja mitä tulee laukkujen ostoon, aina on hyvä syy ostaa laukku. :) Kenkiä ei oikein minunkaan listalta löydy, Burberryn trenssi kylläkin, mutta jotenkin kalliisiin vaatteisiin sijoittaminen on paljon vaikeampaan. Ehkä se johtuu siitä, että 500 euron laukku kestää vuosikymmeniä, mutta en usko että 500 euron kengät tai takki kestävät yhtä kauaa… Tai voivathan ne kestääkin, mutta tällainen mielikuva minulla varmaankin on :)

 17. Meinaan ostaa sen syksyllä lentokentältä kun lennetään sopivasti sieltä kansainväliseltä puolelta :)

  Kuumetta ei enää ole,mutta yskä on vieläkin ihan kamala. Lääkäri varoittelikin,että se saattaa kestää useita viikkoja :s

 18. Aikas hyvännäköinen lista sulla ;) Itselläni laukkuhaaveita on tällä hetkellä 3.. Tuo samainen YSL:n Belle Du Jour ehkä nudena tai valkoisena on hankittava jo ehkä tässä tulevan kesän aikana :) Mulberryn Bayswaterista (konjakinruskea) olen haaveillut jo jonkun aikaa, sen ostan itselleni viimeistään joululahjaksi (veronpalautukset hyvään käyttöön, hih!). Tässä vaiheessa joudun vielä vain haaveilemaan Vuittonin Almasta, mutta enköhän senkin jossain vaiheessa saa hankittua, ehkä ensi vuonna sitten :) Sen jälkeen keksin taas varmasti uusia laukkuhaaveita, niitä pitää kyllä aina minullakin olla :D

 19. Hahha sama juttu täälläkin; uuden listan saisi tehtyä vaikka joka viikko :D
  Kumma miten sitä keksiikin aina uutta haluttavaa.

  Ihana lista sulla Jonna <3

  Mä haaveilin kanssa Alexasta yhdessä vaiheessa kovasti, mutta sitten tulin siihen tulokseen ettei se ehkä kuitenkaan ole mun tyyliä…

  Haluisin seuraavaksi sen Azur Pocheten, mietin kuitenkin etten ostaisikaan sitä Lontoosta, vaan kesäkuussa itselleni synttärilahjaksi, huimat 25-vuotta apua :D

  Pikaisia paranemisia! :)

 20. Älä muuta sano! :D Ollaan me naiset höpsöjä. Hih, minustakin se on aika ihana ;) Itekin olen vasta ihastunut tuohon Alexaan, joten en uskaltaisi ostaa sitä vielä piiitkään aikaan, ettei se ole vaan mikään ohimenevä ihastus. Sen verran arvokas laukku, ettei sitä voi ostaa ihan vaan kapin pohjalle pölyttymään :D

  Oi sehän olisi hyvä synttärilahja :) Minä tahdontahdon sen Pocheten, en malta odottaa kesää jolloin sen aion hankkia!

  Ja kiitos <3

 21. Hihih jep, minultakin löytyy kyllä enemmän laukkuja kuin korkkareita ;) Ja olen satavarma pääsystäsi kouluun, joten saat varmasti palkita itsesi Baysilla sitten kesällä!

  Neverfull on tosiaankin never full, aivan mahtava mallinsa puolesta juurikin koululaukuksi :) Se kulkee minulla olalla kirjastoonkin lähes poikkeuksetta. Kamala tajusin itsekin vasta nyt, että tänä vuonna on pyöreät, sehän tarkoittaa itsensä lahjomista sitten! :D

  Kiitos <3 Vielä on aika heikko olo, ei ole lukemisetkaan nyt viime päivinä oikein onnistuneet :/

 22. Se on todellakin huokailujen arvoinen :) Pinkki sopisi sinulle kuin nenä päähän!

  Hih Damier Azur-kuume nostaa päätään aina näin keväisin :) Ihania laukkuja sinullakin listallasi! Ja tosiaan, kaikkea ei voi kerralla saada, mutta haaveilu ei onneksi maksa mitään ;)

 23. Hello Jane!

  I've noticed that there are some foreign readers out there, and it's so nice that you left a comment!! :) Thank you so much for your beautiful words, you made my day :) I look forward to hear more from you later!

  Hope you have as sunny a day in Czech Republic as we have in Finland!
  Jonna

 24. Minusta Belle Du Jour on ehkä juuri sen simppeliytensä vuoksi juuri niin upea ja näyttävä :) Mutta makujahan on aina monia!

  Olen samoilla linjoilla kanssasi. Itse olen käyttänyt esimerkiksi samaa Zaran trenssiä jo muutaman vuoden, eikä se ole mennyt miksikään, kestävää tavaraa voi siis joskus saada halvallakin. Tietenkään trenssini ei ole ihan yhtä ryhdikäs ja näyttävä kuin Burberryn, mutta kelpaa minulle hih ;)

  Toisaalta taas kaikki eivät ymmärrä rahan laittamista laukkuun, mutta ostavat mielummin laadukkaita vaatteita, joten meitä on tosiaankin moneksi ja onneksi niin :)

 25. Oioi ihania haaveita sinunkin listallasi :) Itsensä lahjominen on aina paikallaan, oli sitten kyseessä jokin saavutus tai juuri joululahja hih. Vuittonin Alma on kyllä myös yksinkertaisesti upea ja sitäkin on vaikka mitä kauniita värejä!

  Haaveilla saa aina ja se ei tosiaankaan onneksi maksa mitään ;)

 26. Ihana lista:D Kyllä mullekin kelpaisi oikeastaan noi kaikki laukut, mutta omalla listallani noista on toi YSL:n clutch:) Nyt kesällä aion hankkia LV:n mini pochetten azurina, kotiutin viime viikolla sen ebene-version ja se on niin ihana, vaikka onkin melko pieni:)

 27. Hihih, täytyyhän sitä nyt tytöllä haaveita olla ;) Mini Pochettekin on kyllä suloinen, itselleni se vaan olisi varmaan liian pieni :)

 28. Hih, minäkin voisin ottaa noista vaikka kaikki! :D YSL belle du jour on ihana, mutta minulla on iltalaukuille niiiin vähän käyttöä, että se on omalla listallani aika häntä päässä ainakin tällä hetkellä! Neverfull monogramm on ostoslistalla aika lähellä kärkeä ja Mulberryltä bayswater sitten häämöttää palkintona maisterin tutkinnosta parin vuoden päässä! ;D

 29. Minullakin esimerkiksi juuri Pochette on listalla reippaasti ennen Belle Du Jouria, sitä kun voi hyvin käyttää arkenakin :)

  Vitsit, mulla on ihan hirmuinen Neverfull Monogram-kuume! Toisaalta yritän järkeillä kannattaako sitä ostaa, kun on samassa mallissa jo yksi laukku, mutta toisaalta kun se on vaan niin kätevä, että olisi kiva omistaa se ruskeassakin sävyssä ;) Azur ei kuitenkaan aina ihan kaiken kanssa käy. Kyllä on suuret ongelmat pienellä ihmisellä! :D

 30. hei jonna.mulla sattuu olemaan huutonetissä huudettavana ysl.n Belle de jour.viimekesänä tilasin mytheresalta ja vaikean sairauden takia,en sille käyttöä keksi.sitä ei ole käytetty kertaakaan.väri sillä on sellainen hiukan metallin hohto musta.tosi kaunis.jos olet kiinnostunut,niin laita mulle sähköpostia.joka on sirpa.kauppila1@gmail.com t.sirpa

 31. Hei Sirpa! Kaunis kiitos tarjouksesta, YSL:n Belle du Jour on kyllä upea! Valitettavasti tällä hetkellä ei kuitenkaan ole tarvetta mustalle laukulle. Toivottavasti saat laukun pian myytyä, Huutonetissä merkkituotteet kyllä taitavatkin mennä kuumille kiville :) Mukavaa syksyn jatkoa!

 32. hei jonna. jos täällä joku muu on kiinnostunut,niin ethän pahastu,kun ilmoitin sen sun blogissa? sen osto hinta oli 650e ja kun en ole käyttänyt yhtään,niin jos joku haluaa,sen ostaa heti,niin heti myynti hinta on 500e.en saanut kuvia huutonettiin,mutta voin jollekkin kiinnostuneelle laittaa vaikka multimedia viestinä kuvat.mun puhelin numero on 0401815514 ja sirpa.kaikille hyvää syksyn jatkoa ja jatka jonna tämän ihanan blogin pitoa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *