Viime vuonna…

… tähän aikaan istuin ystäväni kanssa Kaivarin rannassa nauttimassa lämmittävästä auringosta ja kesän ensimmäisistä irtojätskeistä! Jaloissa oli ballerinat, nenän päällä aurinkolasit ja olalla kesälaukku.

Ei ollut tietoakaan saappaista, päällystakista, palelevia sormia lämmittävistä nahkahanskoista, sateenvarjosta… Voi että! Missä se kesä oikein viipyy? :) Sunnuntaiksi tosin on onneksi luvattu lähemmäs 15 astetta, joten ehkä se sieltä pikkuhiljaa!

Sadepäivissä on se hyvä puoli, että silloin voi käpertyä sohvannurkkaan toisen viereen, pistää leffan pyörimään ja syödä itsensä ähkyyn ;) Mukavaa perjantain jatkoa sateesta huolimatta :)!

20 thoughts on “Viime vuonna…

 1. No älä viitti, viimevuonna tähän aikaa kävelin ilman takkia kaupungilla ja söin kanssa ekan jätskin! Nyt katson ikkunasta tuota märkää ja kylmää säätä :D

  Ihana kuva!:)
  Sä oot kyllä ihan kun Ps. i love fashionin Lindan pikkusisko ;)

 2. Viime vuonna olin jo alottanut auringonoton tähän aikaan ja nyt istun sohvalla viltin alla flunssassa. Nice! Onneks sataa vettä niin ei ihan niin paljoa ärsytä :-D

 3. Sama täällä! Toivottavasti se nyt pikkuhiljaa tästä lähtisi menemään kesäisempään säähän päin :)

  Kiitos! No höpsistä ei nyt sentään! :D

 4. Joo,tää on joku kosto kun järjestin itelleni vapaata että pääsen shoppailemaan :D Kiitos,kyllä tää tästä pikkuhiljaa :)

 5. Vähän on joo erilaiset kelit kuin viime vuonna. Toivottavasti kelit tästä paranisivat, sillä ystäväni menee ensi kuun alussa naimisiin ja häitä olisi tarkoitus juhlia pääosin ulkona :)

 6. Hih anteeksi mua ihan rupesi naurattamaan, kun tuo kuulosti niin kamalalta karmalta :DD Etkö sitten saanut kelloakaan itsellesi? :/

 7. No on joo :/ Voi miten ihanalta kuulostaa, toivottavasti sää olisi noin hienona päivänä lämmin ja aurinkoinen! Jos yhtään lohduttaa, niin katselin juuri Forecan ennustetta ja ainakin ensi viikonlopuksi on luvattu 20 astetta ;)

 8. Tänä aamuna oli kyllä masentavaa herätä kun oli niin synkkää ja harmaata! Olis ollu kiva jäädä peiton alle vaan koko päiväksi,mutta pakko töihin oli mennä! :D
  Toivottavasti nää kelit tästä lämpiäis ja pääsis kunnolla käyttämään niitä kevätvaatteita. :)

  Oikein ihanaa viikonloppua sulle. <3

  -Jatta

 9. Noniinpä, yhtä harmaalta näyttää tänäänkin :/ Ensi viikonlopuksi ainakin oli luvattu lähemmäs 20 astetta, joten toivotaan sen pitävän paikkansa! :)

  Kiitos samoin sinne päin <3!

 10. Haha minäkin katselin vuoden takaisia postauksia ja ballerinoilla mentiin täälläkin :D tämän viikon keskiviikkona maa oli taas lumesta valkoinen…

 11. Hei mä kävin eilen Pentikillä kyselemässä siitä lampunjalan “kiristysrenkulasta” ja kuulemma niissä kaikissa kuuluisi sellainen olla. Ja erikseen niitä ei missään myydä. Aion käydä maanantaina stoccalla kyselemässä voisko ne tehdä asialle jotain.. mutta jos ne nyt vaan jostain syystä ovat päättäneet myydä niitä tolleen niin en mä kuitenkaan sitä lamppua aio palauttaa, on se sen verran ihana :)

 12. Hei hyvä kun tulit kommentoimaan, mulla olikin asiaa juuri samasta aiheesta! Sulla pitäisi olla se blogi hih ;)
  Ystävällinen kelly jakoi hieman asiantuntemustaan tuohon “Keltaisten päivien sisustussaalis”-postaukseen juurikin siitä renkulasta :)

 13. Enpäs ollutkaan tajunnut käydä vielä kurkkimassa sieltä :) Olis kyllä taas yksi syy lisää perustaa oma blogi :D

  No toivottavasti stoccalla on joku oma renkulavarasto niin saadaan korjattua tilanne :)

 14. Hih, hauskaa että minulla on joka kerta ollut asiaa juuri sinulle ja olen toivonut, että tulet kommentoimaan pian! :D Nyt sitä blogia pystyyn!

  Niiin, paitsi minä olin ymmärtävinäni että se renkula olisi tuossa valmiiksi kiinni, että se pitäisi siitä kierittää? Hitsi ota näistä nyt selvää, liikaa liikkuvia osia :D

 15. Hei mä sain sen kiinni siihen! Se renkula on valmiiksi kiinni siinä mustassa osassa, kierität sen pois siitä :) Ensin siis hehkulamppu irti, sitten varjostin, renkula irti, varjostin takas, renkula kiinni! Toivottavasti meni nyt oikeassa järjestyksessä :D

 16. Oi kiitos paljon! Ollaanpas me vähän blondeja, etenkin mä :) en olis varmaan koskaan tajunnut tota, hih :) juu pitäis nyt saada se blogi aikaiseksi pian!:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *