Värikkäät pöksyt

Heipparallaa!

Kerroin eilen löytäneeni Zarasta värikkäät pöksyt. Olen pitkään katsellut kaikkia niitä ihania pastellisia ja kirkkaita housuja ja miettinyt, sopisiko minulle kenteis mintun väriset, pinkit, keltaiset, vai osaisinko ylipäätään käyttää väriä alaosassa. Eilen kuitenkin rohkaistuin ja vein sovituskoppiin mukanani persikkaiset housut ja ihastuinkin kertaheitolla!

Mihinkään colorblockingiin minusta ei olisi, en siis osaisi yhdistää tyyliini sopivasti värikästä ylä- ja alaosaa. Hillitysti muiden perusvaatteiden kanssa housut ovat kuitenkin minusta hurjan kivat ja asusta tulikin oikein omannäköiseni :)

bleiseri / Zara
pusero / Zara
housut / Zara
kello / MK
koru / Dimacci

Tykkäsin viime kesänä yhdistää vaaleat shortsit oranssiin puseroon ja navybleiseriin, törmäsin yhdistelmään ensin kaupungilla erään tyylikkään tytön päällä ja ihastuin siihen itsekin. Näin ollen ajattelin tummansinisen ja persikkaisenkin olevan raikas yhdistelmä :) Asuun sopivaa laukkua en sitten osannutkaan päättää, joten jätin sen vielä suosiolla pois. Ainakin Neverfull Azur näyttäisi minusta tuossa aika hyvältä, mitä te luulette? :)

Mielessäni pyörii jo paljon erilaisia asuyhdistelmiä pöksyjen kanssa ja tarkoitukseni oli kuvata tämäkin asu päällä, mutta kamerasta, johon minulla on se kaukolaukaisin, loppuikin juuri akku. Voisinkin ajan salliessa kuvata päälläni tämän ja muitakin asuja housujen kanssa.

Suunnittelin myös ehkä yllättäväni itseni ja kuvaavani meikkivideota huomenna, on nimittäin toivottu juttua arkimeikistä ja voisin tehdä sen ihan elävän kuvan muodossa (jos uskallan). Miltä kuulostaisi, löytyykö sieltä kiinnostusta? :)

Minä lähden nyt illanviettoon ystävieni luokse, mukavat pääsiäisen jatkot!

22 thoughts on “Värikkäät pöksyt

 1. Olisi aivan ihanaa saada sulta videopostaus ja vieläpä meikki video! :) eli ehdottomasti ollaan kiinnostuneita! Olis kiva kuulla myös sun käyttämistä hiustuotteista ja nähdä enemmänkin ihania asukuvia. Eli eikuin uusia pöksyjä vaan kuvailemaan asujen muodossa :) Kiitos aivan mahtavsta blogista, jatka samaan malliin!

 2. vauu aivan ihanan väriset noi pöksyt! oliko kalliit? :) minäkin haluaisin värikkään pöksyt, mutten tiedä osaisinko niitä kuitenkaan käyttää :)

 3. Voi miten kivaa kuulla, että kiinnostusta löytyisi :) Katsotaan, uskallanko sellaista laittaa tänne hih.

  Kiitos toiveista, niitä on aina mahtavaa kuulla! Hiustuotteita tulen ehdottomasti esittelemään ja asujakin tykkään kuvailla aina kun vain on mahdollisuutta ja aikaa. Nyt tuppaa olemaan pääsykoekirjojen kanssa aika vaan kortilla, enkä ehdi kaikkea haluamaani tehdä tänne :/ Puhumattakaan siitä, että kirjastossa asuessani en paljoa näinä hetkinä pukeudu, joten ette menetä mitään ;)

  Ja kiitos vain kuule teille itsellenne ihanista piristävistä kommenteista! :)

 4. No sehän tässä onkin parasta, eivät ihan hirmuisesti lompakkoa rokottaneet! 35,95 ;)
  Pöksyissä on kyllä suurempi kynnys kokeilla väriä kuin yläosissa, mutta uskon että perusvaatteisiin yhdistelemällä pääsee aika pitkälle :)

 5. Näyttääpäs yhdistelmä hyvältä! Itsekin olen hieman noita värikkäitä pöksyjä kaupassa katsellut,mutta hieman epäröinyt edes kokeilla kun itse on niin perus väreihin pukeutuja. :D Mutta tämän nähdessäni uskaltaisi ne ehkä edes viedä sovituskoppiin kokeiltavaksi.

  Ja ehdottomasti haluaisin nähdä sinulta videoita!

  Mukavaa pääsiäistä sinne! :)

  -Jatta

 6. Hih :) Nämä ovat tosiaan minunkin ensimmäiset värikkäät pöksyni, pitkään vierastin niitä, mutta ehkä tämä on alku ;) Kiva, jos sinäkin sait vähän inspiraatiota tästä ja uskallat viedä pökät sovituskoppiin asti!

  Katsotaan, uskallanko laittaa videota ;) Oikein mukavaa pääsiäistä sinullekin! Ihana, kun aina jaksat kommentoida tänne :)

 7. Oi, mä olen kuolannut ihan samansävyisiä housuja, viimeksi eilen, mutta ei budjetti ihan riittänyt niihin. :(

  Ja löytyy kiinnostusta videoon. :)

 8. Höh, no onneksi erivärisiä pöksyjä on varmasti myynnissä nyt useammallakin ketjulla ja pitkin kevättä, niin löydät sinäkin vielä omasi :)

  Kiva kuulla! Katsotaan jos kohtapuoliin uskallan sen tänne laittaa ;)

 9. itse ostin melkein samansävyiset pökät zarasta eilen. Vähän hirvittää vielä laittaa niitä jalkaan. Oli ainoat jotka on olleet miellyttävät ja hyvät jalassa. Ikää minulla reippaasti sinua enemmän eli 34v. Vielä ei liikenteessä värikkäitä pöksyjä paljoa näy mutta ehkä kevään tullen enempi. =)

 10. Kieltämättä minuakin vielä vähän jännittää housujen pukeminen jalkaan! Itsekään en oikein osaa käyttää värikkäitä pöksyjä vielä, mutta varmasti keväämmällä kun housujen kaveriksi saa laittaa ballerinat, on kynnys matalampi ;)
  Kiva, kun jätit kommenttia! :)

 11. Kiiitos! Sinulle sopisi minusta hurjan hyvin myös mintun väriset pöksyt, itse himoitsin niitä alkuun, mutta minusta se sopisivat paremmin tummaverikölle! :) Sitten vaan Zaraan!

 12. Kiitos Elisabete, minäkin alan ihastua niihin koko ajan vain enemmän! Tulisipa vaan jo hieman keväisempää, niin uskaltaisin laittaa pöksyt jalkaanikin ;)

  Voi miten kivaa kuulla, tervetuloa lukijaksi! :) Käyn ehdottomasti kurkkailemassa sinunkin blogisi puolella!

 13. En minäkään ihan heti suunnitellut värikkäitä pökiä ostavani, kummasti sitä vain tottuu ajatukseen ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *