Toiveasu: Vaaleita sävyjä ja kukkakuviota

Varoittelin teitä pari päivää sitten siitä, kuinka tuskin ehtisin kuvailemaan lähiaikoina pahemmin mitään, sillä kiireiden takia olen joka päivä vasta iltaisin kotona. Olin eilen kuitenkin aivan innoissani, kun seitsemän aikaan illallakin riitti vielä tarpeeksi päivänvaloa kuvata. Tai sitten kiitos kuuluu valovoimaiselle objektiivilleni ;)

Haaveilen koko ajan entistä enemmän kevätasuista ja päässäni on pyörinyt jo hetken aikaa yhdistelmä jos toinenkin. Ostin jo alkukeväästä Zarasta keveän kukallisen huivin, joka on odotellut kaapissa lämpimämpiä säitä, mutta olen koko ajan tiennyt miten sen tulisin yhdistelemään. Vedin mielessä pyörineet vaatekappaleet vihdoin päälleni ja asu näytti minusta vielä paremmalta yllä kuin mielikuvissani!

Bleiseri / Zara
pusero / Stradivarius
farkut / Zara
huivi / Zara
laukku / Longchamp
kello / Michael Kors
rannekoru / Snö of Sweden

Pohdin pitkään, minkä laukun valitsisin käsivarrelleni. Harvoin tykkään yhdistellä kuoseja, joten Vuittonit jäivät jo alkumetreillä pois valinnasta. Vaihtoehdoksi jäi jonkin aikaa unohduksissa ollut Longchampin musta Roseau, joka toi minusta kivaa kontrastia muuten niin raikkaaseen ja vaaleaan asuun. Täytyykin ryhtyä käyttämään laukkua enemmän taas pitkästä aikaa, jostain syystä se vaan tuntuu minusta hirmuisen isolta ylleni ja jäänyt siksi viime aikoina vähälle käytölle. Näin kuvasta katsottuna ei se kuitenkaan näytäkään ollenkaan pahalta :) Lisäksi se ei ole mikään maailman mukavin laukku kantaa, mikäli mukana on paljon tavaraa kuten painavia kirjoja, joten siitäkin syystä se on saanut nyt lepäillä hyllyllä.

Mukaan vielä nudet tai mustat baltsut ja valmista on :) Kummat teidän mielestä muuten sopisivat asuun paremmin? Heti viimeistään kun päällystakit ja paksummat huivit saa jättää kaappiin roikkumaan, aion vetää asun ylleni. Oioi en malta odottaa!

Mitä siellä tykätään valkoisen, nuden ja värikkään kukkakuvion yhdistelmästä? :) Mukavat keskiviikon jatkot!

24 thoughts on “Toiveasu: Vaaleita sävyjä ja kukkakuviota

 1. Mullakin on tuo sama Longchampin laukku,mutta en oo varmaan puoleen vuoteen käyttänyt sitä. Jotenkin Vuittonit aina lähtee automaattisesti mukaan :D

 2. Ihana asu, tosi piristävä huivi :)
  Itse yhdistäisin asuun mustat ballerinat, oon vähän liiankin tarkka että kengät ja laukku on samaa väriä :D

 3. Tosi nätti tuo huivi!:) Mulla on ollut jo kauan ostoslistalla joku kuviollinen huivi (eläinprintti, kukallinen, pilkullinen, raidallinen, mikä tahansa:D), mutta en ole vieläkään löytänyt kivaa!:/ En mä tosin oo kaupoissa hirveästi kierrellytkään.. Toivottavasti joku kiva tulee vielä vastaan ennen kesää, kuviot kun tuo niin kivasti särmää muuten tavalliseen asuun!:)

 4. ihana asu! :) tykkään tyylistäsi hirveesti, mitä nyt oon vanhempia postauksia selaillut. löysin tän sun blogin muutama päivä sitten, ja todellakin jään seurailemaan!

 5. Aivan ihana asu! Tosi hyvännäköinen tuo huivi eikä tuo laukku kyllä näytä yhtään liian isolta sulle. Itse varmaan laittaisin mustat baltsut, jos ne nudet ei satu olemaan saman sävyiset kuin tuo paita. Vaikea sanoa, kun ei tiedä mitkä baltsut on vaihtoehtona! =)

 6. Voi kiitos Cristiina! No höpönpöpön hassu, sitä paitsi eihän tämäkään ollut minun tämän päivän asuni vaan päällä oli jotain ihan muuta tylsää hehe ;)

 7. Minulla tulisi tuolle ehkä enemmän käyttöä pienemmässä koossa.. Jostain syystä se tuntuu niin hirmu isolta salkulta käsivarrellani! :D Siksi Vuittonit päätyvät useimmiten minunkin matkaani.

 8. Kiitos Anne! :) Mäkin olen välillä aika tarkka, mutta enemmän ehkä siinä, etten voisi yhdistää vaikka kahta eri ruskean sävyä laukussa ja kengissä. Nudet baltsut minun makuuni vielä menisivät tuohon, jos mätsäisivät paitaan ;)

 9. Kiitokset lili! :)
  Hmm, kannattaa tsekata paitsi Zaran niin myös Mangon valikoima. Mangossa oli ainakin viime käynnillä paljon printtihuiveja, useimmat tosin hieman pienemmässä koossa kuin esimerkiksi tuo omani. Minä haluaisin vielä hieman raikkaamman kukkahuivin vaalealla pohjalla ;) Printtihuivi tekee kyllä ihmeitä asulle. Onnea etsintään! :)

 10. Voii kiitos nani! :) Miten kivaa, että olet löytänyt tänne ja jätit vielä kommenttiakin ilahduttamaan päivääni. Tervetuloa seurailemaan! :)

 11. Oi kiitos! :) Laukku näyttää kyllä minustakin ihan hyvältä kuvassa, jostain syystä se vain tuntuu todella isolta aina päälläni! Vielä kun se on tuollainen käsivarrella kannettava, niin korostuu.
  Minäkin kallistuisin ehkä mustiin baltsuihin, paitsi tosiaan jos nuden sävy mätsäisi kengissä ja paidassa :p

 12. Itse diggailen niin paljon mustaa, että valitsisin särmikkäät mustat baltsut :) Toisaalta, hempeinä päivinä saattaisin innostua nudeista…

 13. Aivan ihana asu ja kivan keväinen! :) Itse valitsisin tohon mustat baltsut mustan laukun kaveriksi, vaikka tuskin nudetkaan sen huonompi valinta olis. Tosi kiva toi laukku kyllä! :)

 14. Voi kiitos Katariina! :) Minäkin usein tykkään mätsäillä kenkien ja laukun väriä, mutta usein minulle riittää, että jokin muu asussa on samaa sävyä, sinänsä voisi siis käydä nudetkin. Laukku on kyllä minustakin kiva ja klassinen, täytyy ottaa taas ahkerampaan käyttöön :)

 15. Taas asu, jonka voisin suoraan pukea itsekkin päälle ;)) Aivan ihanan pirteä tuo kukkahuivi ja taas muistin, että TARVITSEN myös valkoisen bleiskan :D

 16. Hih, miten kiva kuulla :) Ai että ihan tarvitset! :D Sitten äkkiä kaupoille kiertämään, toivottavasti tärppää ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *