Sunnuntaita

Heippa ja ihanaa sunnuntaita!

Oma päiväni on pyhitetty lukemiselle, mutta ennen kuin maltoin asettua sohvan nurkkaan kirjoineni käväisin vetäisemässä kävelylenkin ulkona. Olen tosi laiska lenkkeilemään yksikseni ja olen aina harmitellut, ettei puhelimessani ole musiikkia seurakseni. Nyt sain kuitenkin ladattua Spotifyn, joten en voinut keksiä enää tekosyitä hih ;)

Hitsi vieköön, että siellä oli lämmin! Vähän pelkäsin olenko vielä ihan täysin terve, joten minulla oli hupparia ja huivia päällä, mutta vähemmälläkin vaatetuksella olisi varmaan pärjännyt. Kylläpä tuli kesäinen fiilis, kun ulkona tuoksui grilliruoka (ehkä yksi parhaimmista asioista kesässä! :D) ja kaikki olivat pihoilla tekemässä puutarhatöitä tai istuskelemassa auringossa t-paidoillaan.

Nyt kuitenkin niiden kirjojen ääreen! Olisiko teillä muuten mielessä jotain postaustoiveita? Muutamia esittämiänne toiveita olen ajatellut jossain vaiheessa ajan salliessa toteuttaa, mutta ajatuksianne on aina tosi kiva kuulla :) Aurinkoiset päivänjatkot!

6 thoughts on “Sunnuntaita

  1. Annoin sinulle pienen pienen tunnustuksen blogissani! Haasteeseen ei tarvitse vastata, mutta halusin vaan kertoa, kuinka pidän blogistasi:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *