Seitsemän faktaa

Sain jo kauan aikaa sitten With a Hint of Luxury-blogin pitäjältä One Lovely Blogaward-haasteen, jossa on tarkoitus paljastaa muutamia faktoja itsestään. Yleensä en innostu monistakaan näistä blogissa pyörivistä haasteista, mutta tätä olen tykännyt lukea muiltakin. Mielestäni tämä on hauska tapa raottaa hieman jotain itsestään, tämä minunkin blogini kun on vain lähinnä tällaista pintapuolista hömppää :) Joku ehti myös joskus toivoa postausta, jossa kertoisin enemmän itsestäni, joten tässä hieman vastinetta sillekin! Kuvituksena muutamia kuvia elämästäni sieltä täältä viime vuosilta, yllättäen aika kesäisissä tunnelmissa ;)

1) Kerro linkin kera blogissasi, kuka lahjoitti sinulle tämän awardin
2) Kirjoita seitsemän satunnaista faktaa itsestäsi
3) Lahjoita tämä sama award 15 blogille/bloggaajalle

1. Arvostan tosi paljon hyviä käytöstapoja. Minusta on inhottavaa, jos vaikka pidät jollekulle vieraalle vartavasten ovea auki, etkä saa siitä mitään kiitosta. Kaikki tuollaiset pienet asiat, kuten ruokakaupassa sen kapulan laittamatta jättäminen ostoksien perään, ärsyttävät minua suunnattomasti! Toisaalta taas pienellä eleellä joku voi saada minut hyvälle tuulelle koko loppupäiväksi.

2. Olen aika temperamenttinen. Etenkin autoa ajaessani olen todella tulinen luonne, ärräpäitä lentelee yksi jos toinenkin jos joku eksyy törttöilemään tielleni (itsehän en koskaan törttöile). Olen välillä varmaan aika huvittava näky ratin takana viuhtoessani ja huutaessani :D Usein myös mietin, kuinka paljon ne kanssa-ajajat osaavat lukea huulilta…

3. Liikutun todella helposti ja olen välillä varsinainen itkupilli, kyynelkanavat saa auki niin positiiviset kuin negatiivisetkin asiat, surulliset elokuvat, häät tai ristiäiset jne. Apua, kuinka voin ikinä esimerkiksi astella itse alttarille? :D

4. Olen todellinen huonojen sarjojen ystävä. Toki monet meistä seuraavat esimerkiksi Salkkareita (vaikka toisin saattavat väittääkin hehe!), mutta oikeasti, kuka minun ikäiseni katsoo vaikka Emmerdalea vapaaehtoisesti?

5. Pieneksi tytöksi minusta lähtee paljon ääntä. Eikä mitään naisellisia kirkaisuja, vaan hyvin miehekkäitä karjaisuja, jotka jaksavat aina ihmetyttää ja naurattaa muita :D

6. Saan usein muilta palautetta positiivisuudestani ja se on mielestäni yksi parhaita kohteliaisuuksia, joita ihminen voi saada! Sellainen merkitsee minulle paljon :)

7. Vaikka minusta saa aika pinnallisen kuvan tämän blogin kautta, ei minulle ole mitään tärkeämpää kuin perheeni ja ystäväni! Minulla on todella läheiset välit perheenjäsenteni kanssa ja olen myös siitä onnekas, että minulla on jo vuosia kasassa pysynyt iso tyttöporukka ympärilläni :)

28 thoughts on “Seitsemän faktaa

 1. Aivan ihana postaus, aloin pakostakin hymyilemään :) täytyypä itsekkin miettiä vastauksia ja täytellä :)

 2. Hih, niin kuin itsekin sanoit, niin näitä on kyllä tosi kiva lukea!:) Ja hei kuule, ei susta saa tän blogin perusteella yhtään pinnallista kuvaa, vaan aidon ja symppiksen!<3

 3. Voi miten mukavaa kuulla, kiitos! :) Vastauksia oli kyllä kiva miettiä, alkuun tökki mutta sitten noita faktoja tuli mieleen vähän liikaakin ;)

 4. Tälläistä postausta on kyllä ilo lukea! :) ja ihania kuvia olet laittanut mukaan.
  Haha,kiva etten oo ainoa joka seuraa emmerdalea;)

 5. Tosi kiva, että tykkäsit! :) Mietin pitkään julkaisenko tätä, hassua kirjoittaa itsestään jotain (vaikkakin tällaisia kuitenkin suht pintapuolisia faktoja), kun normaalisit blogin aihepiirit ovat jotain ihan muuta.
  Hahah eikä, ihanaa etten ole ainoa! :D

 6. Täältä löytyy yksi Emmerdalen katsoja. Olen aivan täysin koukussa siihen ja ikää löytyy vasta 20. Katselen sitä välillä yhdessä mummoni kanssa.. Ystäväni eivät ymmärrä sitä enkä ihmettele miksi! Onneksi en siis ole ainoa! :) Blogisi ja tyylisi ovat aivan ihania! Kiitos ihanasta blogista ja jatka samaan malliin! :)

  -Petra

 7. Ihan niinku liliki sano niin kyl susta on saanu tosi symppiksen ja suloisen kuvan. Vaikutat juurikin tosi positiiviselta ihmiseltä :) mua nauratti toi autojuttu, oon nimittäin ihan samanlainen :D mun kämppis joka on siis huom taksikuski, tulee aina vähän varautuneena mun kyytiin ku huudan ja mesoon aina ihan hulluna :D eniten sitä (ja muaki) hävettää se et en rajoita huutamistani vain törttöilijöille vaan ihan siis huudan söpöille vanhuksille joilla kestää se kaks vuotta ylittää tie :P yleensä siis oon tosi kohtelias ja etenkin vanhuksia kohtaan mut niinku mun kämppis sanoo niin ratin takana muutun ihan eri ihmiseksi :D

 8. Moikka Petra! Hahah voi miten hauskaa, että sieltä löytyy muitakin kakskymppisiä Emmerdaleen koukuttuneita ;) Luulin olevani ainoa!
  Kiitos ihan hirmuisesti kommentistasi, et tiedäkään miten ilahdutit päivääni! :)

 9. Voi että kiitos kelly hirmuisesti kauniista sanoistasi! :) Olette ihania piristäjiä!

  Hih, miten hauskaa kuulla, että samanlaisia piirteitä löytyy muistakin :D On kyllä aika pelottavaa, miten erilaiseksi sitä muuttuu ollessaan ratin takana. Minäkin olen muuten tosi rauhallinen ja kohtelias, mutta auta armias jos tulet tielleni hidastelemaan tai törttöilemään liikenteessä! :D

 10. En voi millään uskoa, että olet pikkuveljeni ikäinen – vaikutat niin fiksulta ja kypsältä nuorelta naiselta. :) Onnea kevään luku-urakkaan, voin kertoa kokemuksesta että se todellakin on sen arvoista. Lopulta niin pieni aika elämästä, että sen kyllä jaksaa. Ja sulla tuntuukin olevan motivaatio kohdillaan. :)

  Ihanaa löytää näin kiva uusi blogi – toivottavasti jatkat kirjoittelua pitkään!

 11. Heippa Chloe!
  Kiitos aivan valtavasti kommentistasi, millaisen hymyn saitkaan huulilleni kauniilla sanoillasi ja tsemppauksellasi :) Sitä tsemppiä tosiaankin tarvitaan tässä luku-urakassa!

  Ihan heti en kyllä ole tästä ihanasta harrastuksesta luopumassa :) Hih, toivottavasti sinä viihdyt matkassa mukana pitkään!

 12. ihana postaus! ja ei, sinusta en kyllä pinnallista kuvaa ole saanut :)

  niin ja minäkin katson emmerdalea, yhdessä mummuni kanssa!:-D

 13. Voin kyllä kompata täysin aikaisempia kommentoijia :) Olen myös saanut sinusta blogin välityksellä todella herttaisen ja symppiksen kuva :) Samankaltaisuuksia myös löytyy, sillä minäkin olen auton ratissa melkoinen möykkääjä välillä ja Emmerdaleakin tulee katseltua ;D

 14. Heippa Suvi! Miten kivaa, että olet eksynyt tänne ja jätit vielä jäljenkin itsestäsi tänne kommenttiboksiin :) Tervetuloa seurailemaan!

 15. Voi kiitos sinullekin Lindsay <3 Kylläpä ilahdutti lukea näitä kommentteja, sitä kun tulee pakostakin vähän hölmö fiilis höpistessään vaan vaatteista, laukuista ja kaiken maailman purtiloista :)

  Olen myös itsekseni hihitellyt täällä noille Emmerdale-paljastuksille :D En olisi voinut kuvitellakaan sieltä löytyvän noin monta sielunsiskoa ;)

 16. Kohdat 2 ja 3 voisivat olla mun kirjottamia! Rattirage on niin tuttu juttu, ja kuten sanoit, itsehän osaan ajaa täydellisesti :D

  Ja sama tuo kolmas kohta, paitsi että itken jo pelkästään tv-sarjojen takia :D Aina kun katson mm. suurinta pudottajaa tai hurjaa remonttia, niin sisäinen itkupillini tulee esiin. Mies kerran kysyikin, että herranjesta itketkö sä muka oikeasti :D

 17. Rattirage heheh.. :D Kyllä, me ajetaan juuuri niin kuin pitää!

  Hauska kuulla, että muistakin löytyy samoja piirteitä ;) Minä olen ihan mahdoton itkupilli, leffaa katsoessa poikaystäväni vilkaisee minua surullisessa kohdassa heti, että joko ne kyyneleet jo valuvat :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *