Se aika keväästä..

Mikä kaikkien hullujen, väenpaljoutta uhmaavien, halvoista ja ei niin halvoista tavaroista valmiita taistelemaan olevien ihmisten tapahtuma on pian käsillä? No ne keltaiset Hullut päivät tietenkin! Joka kerta vannon, etten lähde sinne väentungokseen kärsimään hapenpuutteesta ja tönivistä olkapäistä, mutta joka kerta löydän itseni sieltä kahmimassa tavaraa… :D

Sähköpostiini oli tullut jo kuvasto, jonka kaikki Stockmannin uutiskirjeen tilanneet saivat näin etukäteen. Arvatkaa, kuka on selaillut sitä innoissaan tämän illan? ;) Ostolakkoni ei tietenkään koske tuota erityistä viikkoa, joten minut varmasti löytää Stockmannilta ensi viikolla metsästämästä muutamaa juttua hih. Olen juuri niin hullu ja tarjoushamsteri!

Ihan mitään  huippulöytöjä ei minusta ainakaan kuvastossa näin ensikatsomalta ollut, paitsi vinkkinä kaikille kelloani ihastelleille ja omansa haluaville, että perjantaina kannattaa olla kärppänä paikalla ;) Veikkaan nimittäin, että niitä ei tuohon hintaan ole siellä kovin kauaa tarjolla, ennen kuin nopeat syövät hitaat!

Voisin paremmalla ajalla tehdä pienen oman ostoslistan, mitä tuolta lähden hakemaan :)

21 thoughts on “Se aika keväästä..

 1. Mun sydän ihan hakkas kun availin tuota kuvastoa tänään :D jos vaan saan vaihdettua työvuoron,auto starttaa torstaina kohti Helsinkiä ja Hulluja päiviä. Poikaystävän mielestä minä olen se hullu :D

  Perjantaina on kyllä oltava heti aamulla sitä Korsin kelloa metsästämässä,Burberryn takki kun ei oikein ollut mieleeni :(

 2. Hahah täällä ollaan ihan yhtä hulluja! En varmaan ikinä saisi raahattua poikaystävääni tuonne.. :D

  Korsin kello oli kyllä ihan mielettömällä hinnalla, toivottavasti saat napattua omasi :)

 3. Oliko tota sun kelloa siellä hopean värisenä tarjouksessa? :) Voi olla, että olen paikalla heti kun ovet aukeavat :D

 4. Kyllä vaan, sitä oli hopeanakin! Joten perjantaina kipin kapin oville jonottelemaan mummeleiden kanssa ;) Toivottavasti saat omasi!

 5. Voi hitsi, täytyy tosiaan olla paikalla heti aamusta! Paljonko kellolla oli siis hintaa? Itsekin kävin juuri tilaamassa tuon esitteeseen s-postiin ja luulin, että se tulisi hetkessä sinne, mutta ei näy, vaikka painelen päivitys-nappulaa :D Hieman olen kärsimätön hih :)

 6. Muistaakseni hopea oli 179 ja kultainen 199. Taitaa olla ainakin sadan euron alennus, jos oikein muistan ovh-hintaa, joten ihan mieletön tarjous ;)
  Voiei! :D No ehkä se pian sinne ilmestyy ;)

 7. Hahaa, täällä kans yks joka kävi vähän aikaa sitten tilaamassa sen esitteen ja oon tässä päivitellyt sähköpostiani että tulisko se :D

 8. Voieii :D Toivottavasti tulee pian! Hei pitikin vinkata sulle, että siellä oli se kyselemäsi Guerlainin aurinkopuuteri aika hyvällä alennuksella! :)

 9. Eikö tuo kello oli shopbopilla 197e hintaluokkaa vai olenko ihan hassuja katellu :D Mäkin näin jo kuvaston ja olihan siellä yhtä sun toista kivannäköistä :P Oon vaan ollu pari kertaa Hullareilla töissäkin, niin silloin sain jo siitä monen päivän kaaoksesta aika tarpeeksi, joten nykyään yritän aina vältellä siellä käymistä. Vaikka aina sinne eksyy, halusi tai ei ;)

 10. En tiedä Shopbopin hintoja, mutta ainakin Stockalla viime keväänä tuon kellon ovh oli 300e:n paikkeilla. Shopbopilta saa varmaan edullisemmalla, tietysti tulee tosin mojovat tullit vielä päälle :p

  Heh itsekin olin viime syksynä HP:llä töissä, mutta kummasti olin vapaapäivänäkin kello kahdeksalta siellä itse shoppailemassa ;) Hullu mikä hullu!

 11. Oi kiitos vinkistä :) Hyvä etten ehtinyt ostaa sitä ennen hulluja päiviä! Tulis nyt äkkiä se kuvasto niin pääsisin kanssa tekee listaa mitä haluan :)

 12. hei! elänkö minä pilvilinnoissa kun olen luullut että tullit kuuluu shopbobin hintoihin jo valmiina. toivottavasti joku tietää kertoa, muuten täytyy lähteä jonottamaan omaa kelloa!(:

 13. Heippa! No itseasiassa olen itsekin aina välillä vähän pihalla Shopbopin kanssa, kun en ole kertaakaan tilannut sieltä itse :D Mutta ymmärtääkseni se menee niin, että jos katsot ensin tuotteen hinnaksi vaikka 150e, minkä jälkeen siirryt kassalle ja valitset toimitusvaihtoehdoksi sen, että tullit maksetaan tilattaessa, tulee hinnaksi esimerkiksi 170e.

  Tarkoitin, että periaatteessa hinta ei ole siis se, mikä ilmoitetaan siinä vaan lopullinen hinta tulee sitten tullien jälkeen :) Mitään tulleja ei kuitenkaan tarvitse maksaa sitten enää tilaamisen jälkeen. Selitin nyt vähän epäselvästi!

 14. Noniin jäi nyt häiritsemään, niin menin ihan tekemään tutkimustyötä ;) Eli Shopbopilla kellon hinnaksi tulee tullien jälkeen 247e :) Tulleja tuli 50e.

 15. Täällä odoteltiin myös tuota keltaista lehtistä, mutta kun se tuli, niin petyin kyllä pahasti. Useana vuotena siellä on ollut esimerkiksi Lexingtonin kylpytakki hyvällä alennuksella ja sen olisin nytkin halunnut, vaan eipä löytynyt.. Juuri se perjantain tarjous mistä mainitsit, oli ainut syy, minkä vuoksi voisi lähteä, mutta empä usko, että kannattaa matkustaa yli 100 kilometriä yhden kellon takia :)

 16. Itsekin odotin sieltä löytyvän enemmän jotain kivaa! Mutta muutaman joka vuosi Hullareilta löytyvän jutun ajattelin sieltä kuitenkin kotiuttaa :) Höh, itse en muista ikinä bonganneeni Lexingtonin kylpytakkia kuvastosta :o Benettonin yms. kyllä.

  Ei tosiaan ehkä kannata, siinähän se kellon alennus jo menisi bensakuluihin tms. tuossa sadan kilometrin reissulla.. :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *