Pieniä suuria asioita

Tulin kotiin kirjastolta vietettyäni siellä koko päivän asioita päähän tankaten ja stressistä puhisten. Pääni oli täynnä opiskeluun liittyviä ajatuksia, joita en mitenkään saanut järjestykseen. Stressi ei kuitenkaan ehtinyt painaa kauaa mieltäni, kun kotoa löysin pienen yllätyksen. Pöydälle oli jätetty pikkuruinen vaaleanpunainen paperikassi, johon oli raapustettu tsemppitoivotukset.

Olisin ollut jo liikuttunut pelkästään tuosta ihanasta pienestä eleestä! Pussin sisältä vaalenapunaisista kääreistä löytyi jotain beigevalkoraidallista, jota olen usein omassa pienessä päässäni ihastellut. Siskollani taitaa olla jonkinlainen telepaattinen yhteys minuun ;) Hän myös näköjään tietää, että juon kahvini mieluiten iiisosta mukista. Tack syrran <3

<

Satuin juuri tänään aiemmin miettimään itsekseni, kuinka mahtavia ihmisiä minulla on ympärilläni! Sellaisia, jotka osaavat valita aina oikeat sanat ja piristää silloin, kun sitä eniten tarvitsee :) Ja ilmeisesti joskus myös silloin, kun sinun ei tarvitse edes sanoa pieniä murheitasi ääneen. Välillä pitäisi ihan pysähtyä miettimään, kuinka onnekas sitä onkaan :) Nyt pistän mukin äkkiä pesuun, jotta saan mahdollisimman pian juoda aamukahvejani tuosta ja aloittaa aamuni aina mietiskelemällä ihania ympärilläni oleviani ihmisiä!

Tällaista pintaraapaisua tähän päivään, oikein ihanaa tiistaita teille! :)

4 thoughts on “Pieniä suuria asioita

  1. Ompa herttainen ele siskoltasi!:) Kaikki pienetkin jutut tuntuu kyllä varsinkin tälleen lukustressin keskellä niin kivalta! Hei laitoin sulle sähköpostiin viestiä, käy kurkkaamassa!;)

  2. Eikö ollutkin, hirmu liikkis :) Nimenomaan ja etenkin tällaisena päivänä, kun olin ihan ajatuksissani opiskelujuttujen kanssa!
    Kävin kurkkaamassa ja pistän sulle pian vastausta tulemaan!! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *