Paris it is!

Oikein hyvää huomenta!

Voi vitsit, että olen innoissani! Ystäväni tuli luokseni eilisiltana ja ryhdyimme yhdessä katselemaan hotelleja ja lentoja suunnittelemaamme kesäistä Pariisin reissua varten. Eikä aikakaan, kun olimme löytäneet hurjan kivan oloisen hotellin hyvällä sijainnilla ja juuri näppärillä lennoilla. Ja tässä sitä nyt ollaan, matka varattuna ja aivan innosta piukeana!

Noissa maisemissa me tytöt ensi kesänä olemme, tarkemmin sanottuna tismalleen kahden kuukauden kuluttua! Kyllä nyt on puhtia lukea viimeiset kuukaudet, kun tietää pian pääsevänsä reissuun upeaan kaupunkiin mahtavassa seurassa :)

14 thoughts on “Paris it is!

 1. Ihanaa kuulla että sulla on matkaa luvassa, reissukertomuksia odotellessa ;)
  Mäkin haluisin kesällä jonnekkin, mutta taidetaan lähteä vaan Tallinnaan :D Täytyis oikeesti alkaa jo säästämään ens vuoden Miami-reissuun.

 2. Ihanaa <3 Pariisi on kyllä niin kiva kaupunki ja varmasti ihana kesäaikaan! Itse vieraillut vain syksyllä ja talvella siellä..

 3. Itse en ole vielä päässyt Pariisissa käymään mutta suunnitelmissa on.Varmasti aivan ihan kaupunki ja shoppailtavaa löytyy ;)

 4. Voi ei, varmaan ihanaa mennä Pariisiin! Ootko ennen käynyt? :) Sulla on ihan mahtava blogi ja pystyn samaistuun lähes tulkoon joka asiaan mitä kirjottelet ja ihastun kerta toisensa jälkeen kaikkiin ostoksiin mitä olet tehnyt. On monia blogeja joita seurailen, mutta sun postauksia odottelen aina innokkaimmin! Jatka samaan malliin äläkä missään nimessä harvenna postausvälejä! :)

 5. On kyllä varmasti, sen verran mitä siitä itse viime reissultani muistan! :) Ja silloin olin sen verran nuorempi, etten paljoa kaikkien kauppojen päälle ymmärtänyt, joten nyt aion ottaa niistäkin kaiken irti ;D

 6. Hih, on kyllä ihanaa, että on jotain mitä odottaa :) No höntti sinähän olet pian lähdössä Lontooseen! :D Milloinkas teillä nyt olikaan lähtö?
  Ja ehkä sitten tosiaan mielummin jättää kesältä yhden reissun pois, niin säästää sitten tuollaiseen isompaan matkaan :)

 7. Voisin kyllä kuvitella sen olevan aika tunnelmallinen talvellakin, etenkin joulun aikaan kaikkine ihanine jouluvaloineen :) Kesällä on sitten tietysti kiva kun voi (toivottavasti) hyvässä säässä kierrellä ja istuskella puistoissa ja katukahviloissa. En malta odottaa! <3

 8. Sen verran mitä itse viime reissultani muistan, niin on tosiaankin aivan ihana kaupunki ja sydämeni oikein pamppailee kuvia katsellessa :) Suosittelen siis ehdottomasti käymään siellä tilaisuuden tullen!

 9. Hih, on kyllä aivan ihanaa :) Olen käynyt siellä perheen kanssa v. 2008, mutta paljon jäi silloin näkemättä ja kokematta.

  Voi kiitos ihan hirmuisesti, kuinka ilahduinkaan kauniista sanoistasi :) Toivottavasti pystyn olemaan harventamatta postausvälejä, sen verran tiukka kevät meneillään, että pääsykoetta kohden jutut saattavat vähentyä :/ Mutta aika näyttää, tämä on kyllä niin ihana harrastus, että ihan heti en ole luopumassa! :)

 10. Oi ihanaa! Itsellä pieni matkakuume ollut jo pidemmän aikaa.. Toivottavasti kesän lopulla helpottaisi jos edes pienelle reissulle pääsisi. ;) Nyt jaksat varmasti tosiaan ahkeroida pääsykokeisiin kun tiedät millainen palkinto sua odottaa. :)
  Mukavaa illan jatkoa! :)

  -Jatta

 11. Minusta tuntuu, että pieni matkakuumekärpänen pörräilee aina, vaikka juuri olisikin jossain ollut hih ;) Toivottavasti pääset jollekin reissulle! Pienikin irtiotto tekee kyllä hyvää :)

  Mukavaa illanjatkoa sinnekin <3

 12. Ihanaa!! Niin haluaisin myös Pariisiin, mutta onneksi se odottelee tuossa aika lähellä kuitenkin :) Mahtavaa, että lähdette reissuun ja saadaan siitä sitten täältäkin varmaan lueskella ;)

 13. Oi onko sinullakin tiedossa reissua Pariisiin? :) Voi aivan varmasti pääsette kokemaan palan Pariisia matkakertomusten ja kuvien muodossa sitten! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *