Pääsiäistä kuvina

Heippa!

Kylläpä on ollut kiva pääsiäinen tähän asti :) Täällä on aivan upea sää, olemme nautiskelleet kylmistä juotavista mökin terassilla auringossa, tehneet superhyvää ruokaa ja pelanneet lautapelejä oikein urakalla! Vielä on tämä päivä ja ilta aikaa rentoutua, huomenna takaisin Helsinkiin.

Vastailen kommentteihinne viimeistään huomenna kotona kunnolla koneen äressä, kiitos kuitenkin kaikista jättämistänne ihanista kommenteista! :)

6 thoughts on “Pääsiäistä kuvina

 1. Voi kamala kun toi kauppakuitti näyttää tutulta… Jotenkin tuttua touhua, kun on jonkinmoiset pyhät tulossa ja kaupat menossa kiinni. :D Mutta mun ideana on, että pyhinä saa herkutella ja nautiskella kaikilla herkuilla, joten kärryt täyteen! Mies sitten vaan pyörittelee silmiään vieressä ;)

  Toivottavasti on ollut rentouttavat pyhät!

 2. Kenen kanssa lähdit mökille? :)
  Voisitko laittaa sun huoneesta vaikka joskus jonkun postauksen?
  Tai tehdä susta ja sun poikaystävästä,et miten tapasitte jne.

 3. Hieman kyllä kauhistutti katsella loppusummaa :D Onneksi tuossa on kuitenkin kuuden ihmisen ruuat! Ja pyhinä tosiaan saa ja pitääkin herkutella ;)

  Kiitos, toivottavasti sielläkin päässä on ollut makoisa pääsiäinen! :)

 4. Voi kiitos valtavasti sanoistasi, Krista! Tervetuloa seurailemaan ja mukavaa, että jätit kommenttia piristyksekseni :)

 5. Lähdin poikaystäväni ja kahden ystäväpariskunnan kanssa :)
  Kiitos toiveestasi, pistän korvan taakse! Juttua minusta ja poikaystävästäni en kyllä valitettavasti varmaan tee, tahdon pitää blogini tietoisesti aika pintapuolisena enkä paljastaa liikaa henkilökohtaisuuksia :) Mutta katsotaan, toiveita on aina tosi kiva kuulla!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *