Pääsiäistä kuvina part 2 ja paluu arkeen

Iltaa!

Terveisiä ähkylästä! Tulimme illalla takaisin kotiin ja huhhuh että osaa väsyttää. Parikin yötä poissa kotoa hieman huonommilla unilla tekee kyllä tehtävänsä ja nyt voisin nukkua vaikka kellon ympäri! Oli kyllä mahtava reissu, lautapelejä tuli pitkästä aikaa pelattua Pictionarista Trivial Pursuitiin ja Aliakseen, söimme itsemme aivan ähkyyn vaikka mitä herkkuruokia ja nautimme hyvästä seurasta. Napa paukkuu nyt Kindermunista, minua tosin odottelee tuossa pöydällä vielä yksi syömistä, mutta eiköhän se kohta siitä katoa ;)

Tämä ei edes näytä pahalta, kuvista puuttuvat suklaalevyt, pihvit, tortillat, karkkipussit ja niin edelleen… :D

Meille sattui kyllä mielettömät säät, lähtöpäivänä satoi rakeita ja lunta, mutta se ei meitä siinä siivoillessa paljoa haitannut ;) Muina päivinä saimme istuskella niin mökin kuin rinnekahvilankin  terassilla ja nauttia auringosta. Näillä hieman täydennetyillä D-vitamiinivarastoilla toivottavasti jaksaa taas istuskella kirjastossa loisteputkilamppujen alla!

Loman jälkeen pitäisi aina olla vielä yksi päivä palautumiseen :D Sellaista ei kyllä tule olemaan, sillä seuraavat pari viikkoa tulevat olemaan todella hektisiä. Valmennuskurssi alkaa vihdoin, joten olen aamut siellä ja illat kirjastolla. Tämä tulee varmasti näkymään blogissakin, minulla on muutamia juttuja kyllä varastossa teille, mutta tuskin ehdin pahemmin kuvaamaan mitään uutta lähiaikoina. Tai ehkä ehdinkin, mutta tämä lähinnä näin ennakkovaroituksena. Te kuitenkin varmasti siellä ruudun toisella puolella ymmärrätte, että asiat on laitettava tärkeysjärjestykseen ja kyseessä on elämäni tähän asti tärkein kevät :)

Toivottavasti teilläkin on ollut onnistunut, rentouttava ja ennen kaikkea makoisa pääsiäinen! Minä ryhdyn nyt valmistautumaan henkisesti tulevaan rankkaan viikkoon ;)

14 thoughts on “Pääsiäistä kuvina part 2 ja paluu arkeen

  1. Mulla on vielä aika kasa kindereitä kun mummo toi eilen lisää :D ei kyllä varmaan ihan hetkeen tarvitse kindereitä tämän jälkeen syödä;)

  2. Kiitos aina niin aurinkoiselle Reetalle! :) Ähky on varmaan tuttu tunne monelle näin pääsiäisen jälkeen hehe ;)

  3. Hei S.C! :) Voi miten kivaa kuulla, että olet päätynyt tänne ja jätit vielä kommenttiakin piristyksekseni :) Tervetuloa lueskelemaan, minäpä käyn kurkkailemassa sinunkin blogiasi!

  4. Hih kiitos <3 No niin tuli, ruokahalu tosin ei kadonnut mihinkään vaan voisin vedellä niitä suklaamunia edelleen ;)

  5. Aaa rupes tekemään mieli lettuja ♥ Ja muuta hyvää ruokaa. Tosi kiva, siis vastahan mä söin. :D Mutta oot tosi kaunis näissäkin, ihania kuvia! :)

  6. Mm letut olivat kyllä todella herkullisia! Vaikkakin niiden paistamisessa meinasi alussa loppua usko, ulkonäkö ei siis ollut mikään kaunein, mutta sisältö hyvää hehe ;)

    Kiitos oikein kovasti! :)

  7. Takki on H&M:ltä, sitä ei näyttänyt löytyvän enää netistä, mutta uskoisin liikkeestä vielä löytyvän! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *