Nudehuulet

Heippa! Kylläpä on ollut upea aurinkoinen ja mikä parasta lämmin sunnuntai! Harmi vain, etten itse siitä päässyt nauttimaan, kevätflunssa iski nimittäin tännekin ja päivä on mennyt vällyjen välissä seuranani pussillinen irtokarkkeja ja monta kuppia teetä. No, eiköhän niitä lämpimiä päiviä vielä tule! :)

Eilen kuitenkin kerroin uudesta ihastuksestani nudehuuliin ja nyt ajattelinkin valottaa teille vielä hieman käyttämiäni tuotteita. Kuten sanottua, minä en ole ihan täysin värittömien huulien ystävä, vaan minusta mukana saa olla pieni ripaus väriä!

Tässä minun täydellinen kolmikkoni haluamanilaiseen huulimeikkiin. Ostin muutamia viikkoja sitten Make Up Storen paljon kehutun rajauskynän sävyssä Sandstorm, eikä sitä ole kyllä ylistetty turhaan! Tämän ovat tainneet huomata muutkin, Kicksin hyllyssä kun oli tuolloin vain tämä yksi ainut kappale jäljellä ;)

Rajauskynän jälkeen vuorossa on itse huulipuna, joka on täällä jo aiemminkin vilahtanut Chanelin Rouge Coco Shine sävyssä 48 Évasion. Punan koostumus on aivan ihanan kevyt ja kuultava ja väriltään juuri sopiva nudemeikkiin.

Päälle vielä ikisuosikkiani Diorin väritöntä Lip Maximizer-kiiltoa ja huulimeikki on valmis :) Sopii erityisen hyvin kevyen arkimeikin kaveriksi tai sitten vastapainoksi vahvalle silmämeikille. Niin kovasti kuin olen tähän yhdistelmään nyt ihastunutkin, niin minä en kyllä silti tule luopumaan raikkaan pinkeistä huulista, joilla saa kivasti freesattua vähän väsyneetkin kasvot ;) Oletteko te enemmän värikkäiden vai nudehuulien ystäviä?

6 thoughts on “Nudehuulet

 1. Itse tykkään vaaleista huulista, mutta en liian nudeista :) Tuollaiset hempeän vaaleet on ihania punia. Voisin kyllä kokeilla tuota chanelin punaa, näyttää hyvältä :) Onko sillä muuten paljon hintaa? :)

 2. Hyvin samanlaisia mieltymyksiä kuin minulla siis! :) Minusta liian nude ei näytä hyvältä ainakaan itselläni, toisille kyllä sopii. Tuo Chanelin on tosiaan aivan täydellinen sävy!

  Hintaa en mitenkään muista, kun siitä on jo aikaa, muistelisin ostaneeni sen vielä jollain alekupongilla.. Veikkaisin sen kuitenkin pyörivän jossain 30e:n kieppeillä :)

 3. Kiitos vastauksesta, täytyy kyllä tuota testata :) Itse tykkään käyttää mm. Macin huulipunia, esim. hue on yksi mun lemppareista :)

 4. Voi ei,pikaista paranemista sinnekin! :) Mulla tuli jo tänään ääni takaisin mutta flunssa jatkuu silti.

  Mä en ole oikeastaan koskaan käyttänyt huulimeikkinä muuta kuin Lancomen Juicy Tubesia,täytyisi joskus rohkaistua ostamaan huulipunakin!

 5. Eipä mitään ja kiitos itsellesi vinkistä, minua on jo pitkään kiinnostanut kokeilla Macin huulipunia :)

 6. Voi kiitos :) Hyvä, että sinä alat jo pikkuhiljaa parantua!

  Kokeile ihmeessä joskus puniakin, tällaisella nudepunalla on helppo aloittaa eikä voi oikeastaan mennä vikaan! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *