No niitä Hulluja päiviä!

Huomenta!

Kyllä, minä vasta pari tuntia sitten heräilin ;) Olen ihan mahdottoman aamu-uninen, joten sunnuntait ovat minulle aivan luksusta, kun saa nukkua niin pitkään kuin haluaa. Nyt kuitenkin siihen asiaan, eli niihin muutamiin juttuihin, joita ajattelin Hulluilta päiviltä ensi viikolla metsästää.

Keskiviikkona olen ainakin menossa sinne väentungokseen, sillä kyseiseltä päivältä löytyy pari ihan ehdotonta juttua. Itse en yleensä tee HP:ltä pahemmin löytöjä vaatteiden saralta, lähinnä ostan sieltä kosmetiikkaa ja sisustusjuttuja, astioita jne. Elikäs, kosmetiikkatäydennystä Cliniquen Dramatically Different Moisturizing Lotionin muodossa. Se on ollut käytössäni jo pitkään ja ajattelin hamstrata sitä  tuon isomman putelin, joka tulee reippaasti halvemmaksi.

Sisustuksen puolelta Pentikin pallolampunjalan olin aikeissa ostaa jo viime vuonna, mutta jäin sitten kuitenkin empimään. Nyt aion kuitenkin varmistaa, että saan omani tuohon hyvään hintaan ;) Lexingtonin liinavaatteista olen haaveillut jo pitkän tovin koska ne ovat niin hirmuisen hintaisia normaalisti, olinkin innoissani nähdessäni nuo setit kuvastossa. Tahdon ehdottomasti tuon beigevalkoraidallisen setin! Iittalan Essenceä hamstrasin viime vuonnakin Hulluilta, mutta koska minulta ei puutu enää kuin puna- ja kuoharilasit, ajattelin kuitenkin jättää ne vaikka lahjavinkeiksi sukulaisille :)

Vaatepuolelta tuskin ostan mitään tälläkään kertaa, mutta tuo  Filippa K:n raidallinen neule iski silmääni. Samoin Peakin ja Gantin hupparit saisi tuolta hyvään hintaan, mutta toisaalta noita kotihuppareitakin on jo ihan tarpeeksi :)

Lauantailta ainoana kiinnostavana löysin nuo Lexingtonin keittiötekstiilit, joista haluaisin kovasti tuon punavalkoisen esiliinan. Poikaystäväni varmaan hörähtää nauruun lukiessaan tämän, hänen mukaansa en ole ihan kodin hengetär-tyyppiä… :D Sunnuntailta sen sijaan aion käydä nappaamassa tuon Escadan viime kesäisen Taj Sunset -hajuveden. Juuri sopivasti, nimittäin  mietin hetki sitten, saakohan tuota kausituoksua enää mistään, omani kun vetelee ihan viimeisiään kesän jäljiltä.

Sellaisia juttuja :) Kollaasista aion varmaankin hankkia itselleni vain nuo lakanat, lampun ja hajuveden. Ne kun ovat sellaisia, joita olen miettinyt jo pidempään, muut menevätkin sitten jo vähän heräteostosten puolelle ;) Mitäs te aiotte metsästää ensi viikolla vai pysyttekö suosiolla kaukana väenpaljoudesta?

Oikein aurinkoista sunnuntain jatkoa, ulkona on aivan mieletön ilma, joten hopihopi ulos! :)

12 thoughts on “No niitä Hulluja päiviä!

 1. Mä olen tomerana perjantai aamuna hakemassa Korsin kelloa, jos nyt sellaisen hopeisena saisin! Lauantailta himoittaisi Burberryn tikkitakki,mutta voi olla että se jää vaan haaveeksi :) Muuten varmaan vaan kosmetiikkaa;Tigin hiuslakkaa ja Lancomen ripsaria :)

 2. Oivoi siellä mahtaa olla tungosta, toivotaan, että ehdit napata omasi! :) Kosmetiikkaa on kyllä aina hyvä hamstrailla tuolta.

 3. Oii onpas sulla kiva blogi! :) saako kysyä monta aiot hankkia punaviini-, valkoviini- ja skumppalaseja? Pohdin nimittäin että pitäiskö niitä vielä muutamat hankkia ;)

 4. Voi kiitoksia kovasti! :)
  Hmm, nytpä pistit pahan.. Olisikohan minulla valkkarilaseja hankittuna 4 tai 6kpl? Minusta viinilaseille on kuitenkin ehkä enemmän käyttöä kuin kuoharilaseille, joten jälkimmäisiä riittäisi ehkä 6 kpl, viinilaseja sen sijaan voisi hankkia molempia 8. Menipäs tämä nyt sekavaksi ajatuksenjuoksuksi, hirmu hankalaa miettiä :D Kuinka monta itse olet ajatellut hankkia? :)

 5. Eiks olekin vaikeaa miettiä :D Itekin oon ajatellut että 8kpl viinilaseja olisi sopiva määrä, vaikka kuudella tulisi varmasti toimeen :) eli taidan piipahtaa hulluilla päivillä! :)

  Iloista alkuviikkoa!

 6. Mikäli vaan ehdin, niin yritän napata kultaisen Korsin itselleni. Nuo Lexintonitkin on myös ehdottomasti käytävä lauantaina kurkkaamaassa. :)

 7. No on! :D Hirveän vaikeaa arvioida, esimerkiksi kuinka monelle vieraalle vaikka viinilaseja parhaimmillaan tarvitsisi. Minusta mielummin kuitenkin pari liikaa, kuin että ne loppuisivat sitten hassusti kesken ;)

  Iloista alkuviikkoa sinullekin! :)

 8. Toivottavasti ehdit saada omasi! :) Lexingtonit näyttävät kyllä tosi kivoilta, pakko varmaan käydä niitä itsekin kurkkaamassa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *