Meikkipussin uusin tulokas

Jokin aika sitten sain Lookfantasticille tekemäni tilauksen kotiini. Ja itseasiassa tällä kertaa ihan kirjaimellisesti kotiin, postipoika oli soittelemassa aamulla ovikelloa paketin kanssa! Tietääkseni en kyllä maksanut mistään kotiinkuljetuksesta.. :D

Tilasin viimeisiään vetelevien hiustuotteiden tilalle täydennystä (toivomaanne juttua hiuksista tulossa muuten ihan piakkoin!) ja samalla ostoskoriini eksyi jotain, jonka tilaamista olen jo hetken miettinyt. Monet meistä kaipailevat aina jotain pientä hehkua kasvoille (etenkin väsyneille sellaisille) ja olenkin etsinyt sopivaa tuotetta siihen tarkoitukseen. Lumenen heleyttäjähän minulta jo löytyy ja BM:n meikkipohja on jo itsessään hieman ihon omaa hehkua esiintuova, mutta kaipasin jotain pikkuextraa. Ja sitähän löytyi Benefitiltä!

Tarkemmin sanottuna Benefitin Watt’s Up-highlighterin muodossa. En omista entuudestaan mitään kosmetiikkaa merkiltä, mutta olen kuullut tuotteista niin paljon hyvää, että olin innokas kokeilemaan. Tuotteiden suloiset pakkaukset ja ulkomuodot saattoivat myös hieman vaikuttaa asiaan ;) Pohdin tämän ja erään toisen heleyttäjän välillä, mutta aikani googleteltuani päädyin tähän ja olen tykännyt kovasti!

<

<

"Kuultopuikkoa" on helppo levittää ja käytän sitä kevyesti poskipäillä ja kulmaluulla meikkipohjan päällä. Puikon toisessa päässä on vielä tuollainen pieni levityspää, jonka avulla tuotetta voi hieman tasoitella iholle, ei siis tarvitse kulkea epämääräiset kiiltoläntit poskilla ;) Itse olen kyllä vielä hieman kömpelö tuon pään kanssa, mutta ainetta voi tasoitella ihan sorminkin.

Sellaista kosmetiikkahömppää tänään! Mukavat päivänjatkot! :)

8 thoughts on “Meikkipussin uusin tulokas

  1. Tosi monet firmat käyttää tuota kotiinkuljetusta nykyään, siitä ei onneksi tarvitse maksaa erikseen :)

    En ole tollaisesta meikistä kuullutkaan, vaikuttaa lupaavalta ja putilo on kyllä supersöpö!

  2. Niin, en tiedä onko tuolla sitten systeemi muuttunut, tähän asti olen aina noutanut heidän pakettinsa postista, mutta käy toki näinkin päin ;)

  3. Pitänee itsekin tilata tuo heleyttäjä, sellaista kovasti oon kaipaillut mutta en suomesta oikeen ole löytäny vastaavaa :/

  4. Suosittelen kyllä! Googlettelin tätä ja törmäsin erääseen englanninkieliseen videoarvosteluun tuotteesta ja sitä verrattiin siinä Macin highlighteriin, jota nainen myös kehui kovasti :) Sitähän saa siis myös ihan Suomesta ostettua.

  5. Heippa taas!
    Hih, olen kyllä aivan ihastunut tuotteeseen :) Hinta on tosin aika suolainen, 30e :/ Toisaalta puikko tulee kyllä kestämään iäisyyden, koska sitä tarvitsee kerralla niin pienen määrän.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *