Massimo Dutti-ihastelua part. 2

Huomentapäivää!

Eilisestä asupostauksesta innostuneena vietin taas tovin jos toisenkin Massimo Duttin sivuilla. Kuten jo kerroin, olen hieman suunnitellut pistäväni Saksassa asuvalle ihanaiselle serkulleni “ostoslistaa” hänen seuraavalle shoppailureissulleen Hampurissa ;) “Etsi minulle osoite ja anna lista vaatteista!” No sehän sopii!

Kokosin sivuilta taas kollaasin lemppareistani:

Olen ollut niin tyytyväinen eilisessä asussa nähtyyn silkkipuseroon, että voisin ehdottomasti ottaa kaappiini niitä lisää. Siistimmät valkoiset puserot ovat ehdottomia luottovaatteitani, jos ei vielä ole tullut selväksi ;)

Ihastus pastelliseen mintunvihreään on nostanut päätään jo pidempään, mutta vielä en ole saanut kyseistä väriä kaappiini. Maximekko on minusta halkioineen kaikkineen aivan upea! Myös pusero näyttää niin mallin kuin värinsä puolesta juuri siltä, mitä olen etsinyt.

Punainen näyttää minusta todella hyvältä kesällä ja yksi ehkä käytetyimpiä juhlavampia toppejani viime kesältä oli juuei eräs Zaran punainen satiininen röyhelötoppi. Sitä näkyi päälläni ihan kyllästymiseen asti, niin kovasti ihastuin väriin! Se tosin kaipaisi hieman rusketusta kaveriksi ;) Valkea pitsipuserokin taisi näkyä jo edellisessä haavekollaasissani ja senkin voisin aivan ehdottomasti ottaa kaappiini.

Älkää säikähtäkö, kaikkea en tosiaankaan pyydä serkkuparkaani ahtamaan matkalaukkuunsa kohti Suomea ;) Näistä ehkä tuo minttuinen ja punainen pusero ovat suosikkejani, toisaalta tuo pitsipuserokin on aivan ihana.. Valinnanvaikeus! Ja eihän sitä tiedä löytyykö näistä edes kokoja :) Lisäksi vaatteet voivat aina näyttää hieman erilaisilta rekillä kuin nettikaupassa eivätkä välttämättä vastaa odotuksia, mutta luotan ystäväni makuun täysin ;)

Minä lähden pian hipsimään kirjastolle, mutta illalla on onneksi tiedossa jotain muuta kuin lukemista. Menemme poikaystävän kanssa pitkästä aikaa ulos syömään, joten kuvailen teille varmasti asua sitten myöhemmin :) Oikein hauskaa lauantaita!

14 thoughts on “Massimo Dutti-ihastelua part. 2

  1. Voi kiitos Nanna! Miten kivaa kuulla :) Tervetuloa seurailemaan ja kiva kun jätit vielä kommenttiakin! Mukavaa viikonloppua :)

  2. Löytyykö Suomesta Massimo Dutti liikettä? Pystyykö tuolta netistä tilaamaan vaatteita Suomeen?

  3. No ei löydy ainakaan vielä, eikä heillä ole toimitusta Suomeen, sehän se murheenkryyni onkin :( Jossain on puhuttu liikkeen saapuvan lähivuosina tännekin, toivottavasti tämä tapahtuisi pian :)

  4. harmi :( toivon myös, että näin tapahtuisi.. Kaikkea ihanaa löysin tuolta netistä :)

  5. Löytyyköhän Tukholmasta kyseistä liikettä kesällä meinaan olisi tarkoitus mennä sinne päiväksi niin olisi mahtavaa käydä Massimo Duttissa :)

  6. Kävin just tänään MDllä, eikä siellä ollut tällä kertaa ainakaan mulle yhtään mitään! Harmi!

  7. Itsekin vietin eilen tovin jos toisenkin Massimo Duttin sivuilla ihastellen :D Eiköhän Saksasta jotain lähde mukaan ;)

  8. Itsekin ajattelin parin viikon päästä Sveitsiin mennessämme käydä ostamassa uuden valkoisen silkkipuseron Massimo Duttilta. Ne on kyllä ihania!

  9. Voi höh! Itse olisin Lontoossa käydessäni voinut tuoda mukanani vaikka mitä kivaa sieltä, mutta lompakko ei ollut ihan samaa mieltä :D

  10. Ne ovat tosiaankin aivan ihania :) Yllätyin myös miten hyvässä kunnossa omani on säilynyt, se ei edes rypisty, vaikka helmakin on usein rytättynä housujen sisään :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *