Keltaisten päivien sisustussaalis

Heipparallaa!

Minä löysin kuin löysinkin itseni tänään Stockalta kaikkien muiden aikaisten lintujen keskeltä jo varhain aamulla. Hassua, kun vielä muutama vuosi sitten Hulluille päiville kannatti tosiaan mennä jo ovien avaamisaikaan, jotta sai shoppailla rauhassa ilman väenpaljoutta ja tungeksimista. Nykyään minusta kuitenkin tuntuu, että se kaaos on aamulla juuri pahimmillaan. Ihmisiä oli niiin paljon! Siitä ei ollut pakokauhu kaukana :D

Onneksi tiesin tarkalleen, mitä sieltä lähdin hakemaan, joten ei kun suunta tietyille osastoille ja äkkiä kassan kautta kotiin ;)

Varjostimen olisi voinut ottaa pois muoveista ennen kuvaamista ;)

Kuten jo aiemmin kerroin, olin aikeissa ostaa Pentikin pallojalkalampun jo viime vuonna, mutta jäin kuitenkin empimään ja päätin jättää asian hautumaan. Lamppu oli kuitenkin edelleen yhtä paljon mieleeni, joten enää ei tarvinnut pohdiskella :) Se sopii minusta tuohon nurkkaukseen kuin nakutettu ja olinkin jo kaipaillut siihen kohtaan valaistusta!

Toinen sisustusaiheinen ostokseni on tuo ihanaihana Lexingtonin beigevalkoraidallinen pussilakanasetti, josta jo muutama päivä sitten tekemässäni kollaasissa haaveilin. Nuo ovat niiin paljon mieleeni ja aivan minunnäköiseni (voivatko lakanat olla omannäköiset? ;D), myös nuo napit ovat suloinen yksityiskohta. Olen aina haaveillut kyseisen merkin lakanoista, mutten ole koskaan niitä raaskinut normaalihinnalla ostaa, joten olen hirmuisen tyytyväinen hankintaani!

Lisäksi ostin erään vaatekappaleen, mutta se tullaan varmasti näkemään pian asun muodossa. Turhilta heräteostoksilta vältyttiin siis, loppu hyvin kaikki hyvin hih ;)

Oletteko te jo käyneet hulluttelemassa ja mahdollisesti tehneet jotain löytöjä? :)

23 thoughts on “Keltaisten päivien sisustussaalis

 1. Aivan ihania ostoksia! Itse kävin myös tänään hulluilla päivillä mutta vasta kymmenen pintaan saavuimme paikalle. Uudet pyyhkeet sain mutta siihen sitten jäikin muut katsotut tuotteet :D

 2. Tosi ihana toi lamppu :) ! Itse en uskalla mennä kattelemaan sinne mitään, koska tiedän retkahtavani moneen ostokseen :D !

 3. Oih ihania ostoksia! :) Täällä ollaan haaveiltu Lexingtonin pussilakanoista jo pieni ikuisuus, on ne vaan niin ihanat! Ja hei, kyllä lakanat voivat olla omannnäköiset – mieheni nimittäin sano kun noita kuolailin stokkalla että on muuten ihan sun näköiset lakanat, Heh ;)

 4. Kiitoksia, minustakin hurjan ihana :) Hehe, se on tosiaankin siinä vaarana kun menee tuonne heräteostosten luvattuun maahan ;D

 5. Hih kiitos! :) Minäkin haaveilin lakanoista niiin kauan, vihdoin saan pian nukkua niissä makoisat unet! Heh, ehkä ne tosiaan voivat siis olla omannäköiset ;D Sitten vaan hulluttelemaan!

 6. Toi pallolamppu on kyllä munkin mieleen ehdottomasti! Tosi ajaton, johon ei varmasti kyllästy;) Mulle hulluilta ei valitettavasti ainakaan kuvaston perusteella löytynyt mitään must have -löytöjä, joten taitaa jäädä aika nollaan mun saldo tällä kertaa :D

 7. Se on tosiaankin ajaton :) Viime vuonna ostamista lykätessäni mietin, että jos ehtisin vielä kyllästyä siihen, mutta toisin kävi!

  Ole vain onnellinen, että säästyy rahaa ;D Eipä sinne kannata mennä, jos ei mitään pakkosaada-juttuja ole, niin välttyy niiltä kuuluisilta heräteostoksilta! Tuskin jaksan itsekään enää muina päivinä sinne raahautua :)

 8. Mä ostin sen toisen Pentikin lampun, varjostin on sama mutta jalka eri :) Tuliko sulle muuten tohon semmonen varjostimen “kiristysrengas”(että se varjostin pysyy paikallaan jalassa)? Mietin vaan kun siihen mun ei sellaista ole, että kuuluuko ollakkaan vai puuttuiko vaan siitä mun paketista :)

  Mä kanssa kuolailin noita Lexingtonin lakanoita sinivalkoraidallisina :)

 9. Minä ihastelin myös sitä ja piti ihan pohtia hetki, kumman kotiutan ;) Sekin oli todella kaunis!

  Itseasiassa ihmettelin eilen lamppua kasatessani, miten varjostin hölskyy siinä eikä oikein pysy paikallaan. Mietinkin, puuttuuko siitä jokin pieni osa, vai onko sen tarkoituskin olla noin :o Sinulla siis ilmeisesti sama juttu?

 10. Joo sama juttu mulla! Kai sen sitten kuuluu olla niin vaikka tosiaan aika hepponen viritelmä.. Ei auta vaan sitten koskea siihen varjoon :D

 11. Voih, iteki kuolasin noiden lexingtonien perään, mutta vähän on suolainen hinta vaikka ovatkin paljon normaalia halvemmat! Ehkä sitte joku päivä, ku ei oo enää tätä opiskelijaelämän taakkaa… :D

 12. Jonna, lampussa pitäisi olla sellanen musta kierrejuttu, mikä kieritetään pois ennen varjostimen laittoa. Sitten laitat varjostimen päälle ja sen kierität sen kierrejutun takaisin siihen päälle. Mikäli sieltä ei löydy sitä kierrejuttua, niin se on virheellinen tuote, eli menet reklamoimaan sen sinne stockalle ja niiden pitäisi antaa sulle ne kierrejutut. Jos niillä ei ole niitä tai ovat niin epäammattimaisia etteivät tiedä mistä puhut, niin mene Pentikin liikkeeseen ja kerro heille ongelmasta. He osaavat kyllä auttaa, voivat mahdollisesti tilata sulle sitten ne kierrehommelit :)

 13. Hei sori et laitan nyt monta kommenttia samasta aiheesta mutta tietystä syystä tiedän vähän näistä pentikin lampuista ja EI kuulu olla heppoinen viritelmä!!!! Kyllä se ihan kiinni siinä pysyy se varjostin. Niin ja piti tuohon edelliseen selostukseen lisätä vielä että se hehkulamppu kiinnitetään siis ihan viimisenä. Eli ensin se kierrejuttu pois, varjostin päälle, kierrejuttu takas ja sitten vasta lamppu. Toivottavasti saatte molemmat lamppunne toimimaan!

 14. Voi kiitos tuhannesti kelly! :) Täytyy tutkailla tota lamppua ja toivottavasti kaikki osat löytyvät :)

 15. Kyllähän se kirpaisi, olen vain niiin kauan noista haaveillut että nyt oli pakko käyttää tilaisuus hyväksi! :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *