Kaivarin sunnuntaikahvit

Oiikein hyvää huomenta ja viikon alkua sinne ruudun toiselle puolelle!

Eilen suuntasimme poikaystäväni kanssa iltapäiväkahveille Kaivopuistoon Café Ursulaan. Sunnuntai on viikon ainoa varsinainen vapaapäiväni lukemisesta, joten olin aamusta hyvin harmissani ulos katsellessani. Taivas oli harmaa ja sieltä tuprutti pahimmillaan lumihiutaleita, juuri kun olin haaveillut kahvittelusta kauniina aurinkoisena kevätpäivänä. Lopulta totesin, että hitsi vieköön, tänään on vapaapäiväni, joten oli sää mikä tahansa, mehän menemme sinne Kaivariin!

Ja onneksi menimme :) Taivas aukesi juuri kun ryhdyimme tekemään lähtöä ja loppupäivä olikin sitten mukavan aurinkoinen. Emmekä olleet ainoat kevätsäästä nauttimaan tulleet, kahvittelemaan oli eksynyt liuta muitakin ihmisiä ja Ursula olikin ihan täynnä.

Tosiaan koska kirjaston penkille ei tule pahemmin laittauduttua, olen aina ihan innoissani laittamassa hiuksia kikkuroille ja bleiseriä niskaan, jos jonnekkin ihmisten ilmoille lähden ;) Nyt voisin kyllä kaivaa kaapista ne värikkäämmät vaatekappaleet esille, jospa innostuisin tekemään niistä teille jotain juttuakin lähiaikoina.

Herkulinen croissantti marmelaadilla ja iso lasillinen lattea, namnam!

Yritimme ottaa kahvittelun jälkeen kuvia ulkona ja noh, tässä tulos :D Aina ei mene kuvaaminen ihan putkeen, mutta tämä olkoon pienenä kevennyksenä näin maanantaihin ;)

Kivat päivänjatkot kaikille ihanille lukijoille! :)

Ps. En haluaisi olla tällainen sääreportteri, mutta 20 senttiä lunta, huhtikuussa, oikeasti?

24 thoughts on “Kaivarin sunnuntaikahvit

 1. Täällä oli eilen ihan täydellinen auringonpaiste ja tänäänkin näyttää olevan(ainakin tällä hetkellä),mutta huomenna pitäisi tulla lunta :/ en kestä enää, haluun kevään nyt heti :D

  Ps. tyylikkäänä,kuten aina,olet ollut liikenteessä :)

 2. Voi vitsit, näkisit millainen näky täällä oli vastassa aamulla, ihan kuin tammikuuta elettäisiin! Minäkään en enää kestä, alkaa usko pikkuhiljaa loppua.. :D
  Ja voi kiitos :)

 3. Mullakin on sunnuntaisin ainoa “oikea” vapaapäivä lukemisesta! Tosin poden siitä välillä huonoa omaatuntoa, koska mulla saattaa tulla myös viikolla väkisinkin vapaapäivä työvuoron takia:/ Mutta pakko edes kerran viikossa vaan olla ja ajatella ihan muita juttuja kun lukemisia!:)

 4. Voi höh :/ Kyllä se vaan niin on, että viikossa täytyy olla yksi päivä, jolloin ei uhraa ajatustakaan pääsykoekirjoille! Muuten tulee burnout :)

 5. joo hyvä etten alkanu itkee ku katoin aamulla ikkunasta ulos :D Mitä toi lumi on olevinaan, mä olin jo suunnitellu ballerinoihin siirtymistä :–D

 6. Aina niiin tyylikkäänä!
  Toi Ursula on kyllä yks Helsingin mukavimmista kahviloista. Ihana istuskella aurinkoisella säällä :o)

 7. Sama reaktio oli lähellä täälläkin.. :D Voi siinä menee varmaan vielä kauan ennen kuin baltsut saa laittaa jalkaan :(

 8. Voi kiitos Garmen! :) Ursula on kyllä ihana paikka istuskella, etenkin kesällä terassilla meren äärellä :)

 9. Oot niin kaunis! Alkoi heti tehdä mieli herkuttelemaan johonkin kahvilaan, täytyy kyllä joku päivä mennä ja ostaa oikein iso kahvi ja pulla!:D Kivaa päivää sinulle:)

 10. Voi kiitos kaunokainen! Kahvittelu hyvässä seurassa pullan kera on kyllä ihanaa :) Kiitos samoin sinulle!

 11. Sanos muuta! Lumentuloa on tääläkin ihmetelty. Vaikka kuinka koittaa pitää asennetta positiivisena, ja ajatella jotain hyvää, niin tästä aiheesta ei meinaa löytyä kyl! :D

 12. Jep, itsekin olen usein aika optimistinen kaikessa, mutta hitsi vie nyt alkaa loppua usko ja hermo tuon lumentulon suhteen! :D

 13. Moikka :)

  Noista sun laukuista,ensinnäkin neverfullista,onko se pm,mm vaiko gm? Ja mitä eroa noilla on? :D ajattelin että osaisit vastata ku tiedät,ku itse en netistä löytänyt! :D
  Entäs toi speedy? :) eikö niitä oo vain yhtä kokoa? noi olis ihan mun haavelaukkuja ja ehkä ostankin,oon alkanut katselee :)

  Haitko mihinkään amk-kouluihin vai pelkästään kauppikseen?

 14. Munkin puolesta toi lumi olis saanut jäädä satamatta.. Ihanaa talsia töihin aamulla kauheessa loskassa:D Sä oot kyllä tosi kaunis ja sulla on ihana hymy:)

 15. Heippa!

  Neverfullini on kokoa GM, eli suurin mahdollinen. PM on ihan pikkuruinen ja MM sitten keskikokoa :) Muuta eroa noilla merkinnöillä ei siis ole. Ja Speedyä on niin montaa kokoa, etten itsekään pysy oikein mukana :D Omani on kokoa 30, tietääkseni siitä on olemassa vielä ainakin 25, 35 ja kai 40? Joku viksumpi voi korjata! Ja Ranskan LV-sivuilta näet näppärästi mallit hintoineen päivineen: http://www.louisvuitton.fr/front/#/fra_FR/Homepage :)

  Hain tällä kertaa vain kauppikseen, koska en halunnut sekoittaa pääsykoelukuja vielä amk:n pääsykoemateriaaleilla. Jos kävisi niin huonosti, ettei paikaa irtoaisi, voin aina hakea syksyn haussa amk'hon :)

 16. No älä muuta sano! Toivottavasti se sulaa yhtä nopeasti kuin satoikin :D
  Voi kiitos kovasti kauniista sanoistasi! :)

 17. Moikka!
  Ostit vähän aikaa sitten sellaisen chanelin pinkin hileettömän huulikiillon.. Mikä tuotteen tarkka nimi ja värisävy on kun etsin itse samanlaista hileetöntä kiiltoa?:)
  Terkuin Saara

 18. Moikka Saara! Huulikiillon sävy onkin jäänyt postauksessa mainitsematta, hupsista :) Kyseessä on Rouge allure extrait de gloss sävyssä 57 Insolence :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *