Holly & Whyte by Lindex

Heippa!

Sain vihdoin ja viimein kuvattua teille viime viikolla saapuneen Lindexin paketin sisällön. Tarkoituksenani oli kuvata vaatteet myös päälläni, mutta koska en ole ollut viime päivinä kovin inspiroitunut itseni kuvaamiseen sotkunutturoineni ja verkkareineni, kokosinkin asut vaatteista toisella tavalla :)

Kuten jo kerroin, tilasin mallistosta vaaleansinisen lyhythihaisen röyhelökauluspaidan ja sinivalkoraidallisen maximekon. Kumpikin oli ihan täyskymppi! Kävin viime viikolla myös myymälässä sovittamassa vaatteita, jo kollaasissa ihastelemaani navybleiseriä ja oransseja chinoja. Bleiseri olisi ollut muuten kiva, mutta se näytti minusta jotenkin halvalta, materiaali keräsi kaiken itseensä kiinni ja napit kilisivät liikkuessa. Chinot sen sijaan eivät istuneet päälleni yhtään, joten molemmat jäivät kauppaan. Olinkin siis ilmeisesti onnistunut valitsemaan netin kautta parhaat palat kotiin ;)

Ainoa miinus tulee Lindexin isohkoista koista, minkä olen ennenkin pistänyt merkille. Pusero oli nimittäin pieneksi kooksi ihmeen leveä malliltaan, mutta sitä saa onneksi kainaloiden kohdalta kurottua ompelemalla vähän sisään. Maximekko sen sijaan istui oikein hyvin, pituuskin oli tällaiselle suolasirottimelle ihan nappi!

Nyt kuitenkin niihin asuihin, aika kesäfiilistelypainotteisesti mennään taas ;)

Maximekko / Holly & Whyte by Lindex
clutch / Zara
sandaalit / Bianco

Näin minä pukisin maximekon hellepäiväksi tai rennosti illaksi. Tummansinistä, kultaista ja nudea, oioi!

Kello / Michael Kors
helmikorvakorut / Snö of Sweden
käsikoru / Dimacci

Bleiseri / Zara, pusero / Holly & Whyte by Lindex, shortsit / H&M, laukku / Mulberry, ballerinat / MICHAEL Michael Kors

Röyhelökauluspaita taipuisi päälleni esimerkiksi näin ja voi vitsit, että osaakin olla minunnäköiseni asu! Navybleiseri yhdistettynä vaaleansiniseen, nudeen ja konjakkiin, niistä on minun kesäasuni tehty ;) Pahoittelen ryppyisiä shortseja, jotka ovat olleet talven ajan kaapin perällä.

Innostuin itse asuista niin paljon, etten millään malttaisi odottaa, että pääsisin toteuttamaan nuo käytännössä! Onneksi kauluspaitaa voi käyttää jo näin keväällä bleiserin tai neuleen alla, maximekko sen sijaan saa vielä odotella ensikäyttöään aiika pitkään :)

Mitä tykkäsitte mallistosta valitsemistani vaatteista tai iskivätkö asut teihin? :) Mukavaa keskiviikon jatkoa!

31 thoughts on “Holly & Whyte by Lindex

 1. Oi hitsit, pakko varmaan käydä tänään mallailemassa tuota röyhelöpaitaa, toi vika asu on iha täyskymppi! :) Sulla on kyllä ihan mieletön tyyli, täältä saa hirmuisesti inspistä ja vinkkejä pukeutumiseen!

 2. Ihanat yhdistelmät :) Mullakin on ollut suunnitteilla parin mekon päällä kuvaaminen, mutta ei vaan ole kerennyt :( Jotain samansuuntaista itselläkkin mielessä :)

 3. Voi että en uskalla enää tulla kohta tänne sun blogin puolelle, kun tuo bays tuppaa aina vilahtelemaan näissä kuvissa. Se on kyllä ollut ykköshimotuin laukkuni niin kauan kun vaan muistan! Nimenomaan tuona oakina :-) Varattiin juuri siskon kanssa pieni palkintomatka kesäksi Lontooseen kun molemmilla on pääsykokeet ohi ja se voi olla että mun on ehkä pakko ihan vahingossa vaan eksyä paluumatkalla lentokentän Mulberrylle. On se vaan niin ihana ja ihan täydellisen kokoinen koululaukuksikin, sitten _kun_ sinne kouluun syksyksi päästään!

 4. Taitaapa tosiaan maximekko lähteä palautukseen, tälle pippurimyllylle oli juuri sitä säärimittamallia :D mutta aivan ihana tuo bleiseri + shortsit yhdistelmä! Aivan varmasti tuon suuntaista pääsee myös minun päälleni kesämällä :)

 5. Ihania yhdistelmiä! :) Tiedätkö, ajattelin siitä bleiseristä täsmälleen samoin, kun mallailin sitä kaupassa. Kauhistelin jo silloin, mitä kaikkea nöyhtää takkiin oli jäänyt ja mietin mitä kaikkea siihen vielä tarttuisi, kun meilläkin on koira talossa. :D

 6. Käy ihmeessä, toivottavasti niitä on vielä jäljellä! :) Ja kiitos ihan hirmuisesti, mahtavaa, että olet voinut saada jutuistani inspistä :)

 7. Hih voiei, toivottavasti et kuitenkaan lopeta täällä käymistä ja kommentteilla piristämistäni ;) Bays oli minullakin haavelaukku niiin kauan kun olen vain laukuista mitään ymmärtänyt.

  Voi vitsit, olen kateellinen Lontoon reissustasi, vielä kesällä oioi :) Kannattaa ehdottomasti Heathrow'n päässä poiketa Mulberrylla, se oli kyllä sellainen taivas että, ja voi sitä hymyä kun paperikassin kanssa marssi koneeseen ;) Sulla on sitten hyvä lisämotivaattori lukea nyt, niin matkan kuin laukunkin kannalta!

 8. Hihittelin hetken aikaa itsekseni tuolle pippurimyllylle :D Harmi, ettei sopinut sinulle, mutta onneksi maxeja on myynnissä kesää kohden paljon, niin toivottavasti löydät jonkun muun passelin :)
  Kiitos kovasti, asu tullaan kyllä varmasti näkemään päälläni kesällä :)!

 9. Voi kiitos Niina! Bleiseri oli tosiaan ihmeen huonolaatuinen. Heh, koira ja tuollainen matsku eivät ole kyllä kovin hyvä yhdistelmä, se tiedetään :D

 10. Napakymppejä kumpikin yhdistelmä! :) Itse kävin tänään myös mallistoa hieman kurkistamassa,valitettavasti oli kuitenkin sen verran kiire ettei kerennyt kunnolla katsomaan. Pitää varmaan huomenna mennä uudestaan,muutama kauluspaita ainakin näytti hyvältä. Ja täytyy vielä antaa palautetta että ihanaa kun jaksat jokaiselle kommentoijalle vastata. :)

  -Jatta

 11. Usko pois! Roikun täällä vielä kauan ja keräilen uskallusta aloittaa oman blogin kirjoittamista. Ehkä vielä joskus :-)

  Mites on muuten valmennuskurssi lähtenyt käyntiin? Me ollaan aloitettu heti tolla ihanalla laskiksella, mutta huomaa kyllä että koko kurssista saa niin paljon enemmän irti kun on kerennyt lukemaan jo ihan hyvin ennen kurssia. Ja kokoajan huomaa osaavansa enemmän ja enemmän :) Ja tosiaan noi pienet palkinnot sielä finaalissa kyllä auttaa motivoitumaan entisestään!

 12. Kiiitos Jatta! :) Mallistossa oli kyllä paljon kaikkea kivaa klassisten kauluspaitojen ystäville, itsekin katselin netistä valkoista ja vaaleansinistä yksilöä.

  Kiitos myös ihanasta palautteestasi :) Minusta teidän kommenttinne ovat paras asia tässä koko touhussa ja niihin vastaileminen hurjan kivaa!

 13. Jooo kirjoita! Täällä ainakin olisi yksi lukija jo :)

  Ihan hyvin kiitos, tosin meillä oli vasta se ensimmäinen HPK (siitä ei sen enempää :D) ja varsinainen kurssi alkaa vasta ensi viikolla markkinoinnilla. Jännä, että teillä mennään eri järjestyksessä! Uskon kyllä itsekin, että kurssista tulee saamaan aivan eri tavalla irti kuin viime vuonna :) Motivaatiopalkinnot ovat aina yhtä kivoja, itsekin olen suunnitellut jotain pientä laukkupalkintoa kesäksi hih.

  Tsemppiä sinne, pari kuukautta vielä jaksetaan rutistaa! :)

 14. Kauniita yhdistelmiä molemmat! Mäkin olen huomannut, että nuo Lindexin koot ovat aika suuria. Siksi sinne eksyykin vain harvoin shoppailemaan..

  Niin ja sait täältä uuden lukijan! :)

 15. Ovat tosiaankin ihmeellisen suuria! Harvoin sieltä tulee sitten ostettuakaan, mutta tuon saa onneksi niin näppärästi ommeltua pienemmäksi, muuten istui niin hyvin :)

  Voi miten kivaa, että olet löytänyt tänne! Tervetuloa lukijaksi :) Käynpä kurkkailemassa sinunkin blogiasi!

 16. Voi kiitos, miten kivaa että olet eksynyt tänne :) Tervetuloa lukijaksi, minäpä käyn kurkkailemassa sinunkin blogiasi

 17. Heippa!

  Pakko kommentoida tänne, vaikka onkin jo vanhempaa postausta. Olen nimittäin vasta vähän aikaa sitten löytänyt blogisi (ja jäänyt siihen koukkuun), joten nyt täytyy lueskella näitä vanhempia kirjoituksia!

  Vaatteet ovat aivan ihania! Itsekin olen tälläinen suolasirotin (aivan mahtava vertaus, naureskelin täällä itsekseni sille :D) ja Lindexille en viitsi edes usein mennä mitään testailemaan. Mutta hyvä, että sä löysit sopivan kokoista! Ja tuo Zaran laukku on helmi! Ihana väri, malli ja muoto! Tälle tytölle kelpaisi! Täytyykin katsella jos tuollaisen mallista löytyisi myöhemminkin heiltä. Tuskin nimittäin enää on myynnissä..

  -Hanna

 18. Ja muistatko tuon Zaran laukun nimeä? :)

  Kiitos todella paljon jo näin etukäteen!

  -Hanna

 19. Heippa Hanna! Hih, aina saa ehdottomasti kommentoida, näihin vanhempiinkin postauksiin ;) Ihana kuulla, että olet eksynyt tänne blogini puolelle! :)

  Tuo suolasirotin on niin hyvä sana, olen sen kuullut joskus joltain tutultani ja voiko osuvampaa olla :D (Eräs kommentoija ylempänä kutsui itseään vastavuoroisesti pippurimyllyksi, ai että nauroin!)

  Valitettavasti en muista mitään nimeä tuolle Zaran laukulle, se on ostettu ainakin vuosi sitten :/ Toivottavasti löydät jonkin vastaavan mallin! Voisin kuitenkin pitää sinut mielessä, laukku ei nimittäin ole sanut ihan tarpeeksi käyttöä ja on liian kiva istumaan hyllyllä, joten jos päädyn myymään sen, niin etsintäkuulutan sinua sitten jossain postauksessa ;)

  Kivaa viikonloppua sinne! :)

 20. Heippa!

  Huomasin tuossa, että tohonhan käy tuo LiveJournal-tunnus, joka mulla on. Tai siis ainakin pitäisi käydä! Olen siis tuo ylemmässä kirjoitteleva Hanna.

  Blogisi on aivan mahtava! :)

  Tuon pippurimyllyn huomasin myös kommentteja lukiessani :D Loistava sekin! Ja täällä tuli myös naureskeltua sille hyvä tovi!

  Toivotaan, että hyvä laukku löytyy! Oi ihanaa :) Olisi tosi kiva jos saisin tuon ihanan laukun, mutta älä sitä mun takia pois anna ;) Mutta jos nyt päätät sen myydä, niin täällä on yksi, joka sen mieluusti ostaa :)

 21. Tiedätkö luit ajatuksiani! Harmittelin juuri, kuinka lukijoissani on todella monta Hanna-nimimerkillä kirjoittavaa anonyymiä lukijaa, enkä aina tiedä kuka heistä oikein kirjoittaa :D Minusta kun on kiva aina tutustua paremmin teihinkin, joten hurjan kiva että sinulla on nyt käyttäjätili! :)

  Voi kiitos, tosi mukava kuulla että pidät blogistani :) Mutta hei, pohdiskelen laukun kohtaloa ja otan sinuun yhteyttä, mikäli päädyn myymään sen! Oikein ihanaa viikonloppua! :)

 22. Hei olisko sulla haluja luopua tuosta lindexin maximekosta? Oon sitä yrttänyt metsästää joka paikasta kun ei tullut aikoinaan lindexiltä hankittua… :)

 23. Hei! Mekko odottelee taas kesää ja hellekeleä, joten en valitettavasti ole aikeissa luopua siitä :) Toivottavasti löytäisit sen vielä jostain!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *