Easter getaway!

Ei tosin sen pidemmälle kuin talvimökille. Laukku on pakattuna ja lämmintä vaatetta mukana :)

Hyvää ruokaa, paljon Kinder-munia, rentoutumista, lautapelejä ja hyvää seuraa, niistä on minun pääsiäisviikonloppuni tehty :) Nauttikaa olostanne!

10 thoughts on “Easter getaway!

  1. Voi vitsit itse just ajattelin kuinka ihanaa olisikaan mennä jonnekkin mökille viettämään viikonloppua. Itsellä kuitenkin koko viikonloppu menee töissä! Mutta nauti sinä oikein kunnolla! :)

    -Jatta

  2. Pääsiäisohjelmasi kuulostaa hyvin samalta kuin omani! :D hauskaa reissua ja blogissani odottaa sinua haaste kun pääset takaisin kotiin. :)

  3. Onko tuo neverfullisi isointa kokoa? Entä tuntuuko laukkusi tyhjältä jos se on isoin koko? Kannatko paljon tavaraa siinä mukana? Entä likaantuuko azur kuosi helposti? Pidätkö sitä farkkujen kanssa?

  4. Kiitos, tuli kyllä nautittua ja rentouduttua! :) No jos ei muuten niin tuplapalkat kyllä lämmittäisivät mieltäni ;) Toivottavasti sinullakin on kuitenkin ollut mukava pääsiäinen!

  5. Kiitos Mipsukka, toivottavasti sinullakin on pyhät sujuneet mukavasti! :) Ja kiitos haasteesta, minäpä perehdyn siihen kotiin päästyäni :)

  6. Nyt on kyllä koluttu Pictionarit, Aliakset ja Trivial Pursuitit läpi! :D Pitäisi muistaa pelata lautapelejä useamminkin.

  7. Neverfullini on tosiaan isointa kokoa. Toki se tuntuu tyhjältä, jos laukussa ei ole muuta kuin vaikka lompakko ja meikkipussi, mutta sitten taas niinä kertoina kun mukana on isoja koulukirjoja tai yöreissun tavarat, en voisi kuvitellakaan saavani niitä mahtumaan MM-kokoon. Olen tehnyt postauksen Azur-canvaksen puhdistuksesta, en saa puhelimella linkattua sitä, mutta löydät sen Laukut-tunnisteen alta otsikolla “Laukun kevätsiivous” :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *