Asu 6.4.

Heipat taas :)

Ajattelin laittaa esille arkistoihin unohtunutta asua pitkäperjantailta, kun kävimme poikaystäväni vanhemmilla viemässä pääsiäiskukat- ja suklaat ja kahvittelemassa. Asuinspiraationi on tosiaan nyt aivan nollassa, tai inspiraatiota kyllä on ja mieleni tekisi pukeutua vaikka mihin ihaniin kevätasuihin, mutta tilaisuutta pukea niitä ei oikein nyt lueskellessa ole. Tällä hetkellä mukavuus menee kaiken edelle ja silloinkin kun johonkin lähden, iskee laiskuus :D

Tämä on taas näitä niiin perusasuja, mutta itsepähän toivoitte hih ;)

Neule / Gant
farkut / Liu Jo
laukku / Mulberry
vyö / H&M
kello / MK
helmikoru / Snö of Sweden

Päätin pistää pitkästä aikaa yhden lempparineuleistani päälle. Paksummat neuleet saa kohta (toivottavasti) piilottaa kaapin perälle, joten käytän viimeisiä tilaisuuksia hyväkseni. Ja miten niin tykkään palmikoiduista sellaisista ;)

Hankin useimmat vaatteeni ketjuliikkeistä, mutta neuleet ovat sellaisia vaatekappaleita, joita ostan aika harvoin, mutta ostaessani yritän nykyään panostaa klassisiin malleihin ja väreihin hyvissä materiaaleissa, jotta ne säilyisivät vielä monta vuotta eteenpäin. Olen totaalisen kyllästynyt Zaran ja Mangon yms. akryylisekoiteneuleisiin, jotka nyppääntyvät ja nuhraantuvat heti muutaman käyttökerran jälkeen. Akryylikammotuksia ostaessa sitä kuitenkin usein sortuu kaupassa ihastelemaan materiaalin pehmeyttä, kunnes totuus pian käyttöönoton jälkeen paljastuu. Samaa ilmiötä en ole ainakaan vielä huomannut laadukkaammissa jo aikaa kestäneissä puuvillaneuleissa, money well spent!

Aurinkoista viikkoa kaikille! :)

18 thoughts on “Asu 6.4.

 1. Voi että tuo mitä pukeutumisesta sanoit on kyllä niin harvinaisen totta täälläkin suunnalla! Inspiraatiota keväisiin asuihin löytyy vähän liikaakin, mutta jotenkin aina vaan tulee vedettyä päälle jotain mahdollisimman mukavaa ja vähän ehkä tylsääkin! Ehkä taas kesällä uskaltaa innostua vähän enemmän kokeilemaan kun ei enää istuta kirjastossa neljän seinän sisällä :-)

  Ja hirmuisesti tsemppiä ensimmäiseen luentoviikkoon! Itse olen niitten myötä saanut ainakin taas ihan uutta puhtia lukemiseen, kun haluaa osata ja pärjätä (paremmin kun muut heh!). Meillä alkaakin huomenna jo kansiksen käsittely ja tänään pidetty laskiksen välikoekin meni kyllä super hyvin, vaikka viime vuonna tuo laskis ei tuntunut aukeavan sitten ollenkaan! Mites sulla kävi noitten hakujen kanssa nyt? Laitoitko ykköseksi sen Vaasan mistä puhuit? :-)

 2. Aiikas kivasti mätsää yhteen harmaa ja konjakinruskea. Sitäpaitsi arkiasut on ihan yhtä kivoja kun juhla-asutkin.

  Sama juttu mullakin noiden neuleiden laadun kanssa. Mikään ei ole yhtä ärsyttävää kuin nyppääntynyt lempparineule! :D

 3. Lohduttavaa, etten ole ainoa kaavoihin (=samoihin vaatteisiin) kangistunut! :D Voi että minä niin odotan sitä, kun ei tarvitse miettiä, missä vaatteissa sitä jaksaa istua kirjastolla, vaan voi laittaa päälleen juuri sitä mitä haluaa ;)

  Kiitos kovasti! Uutta puhtia löytyy varmasti täältäkin kurssin myötä :) Tosin olen vähän pettynyt ainakin tuohon markkinoinnin opettajaan, eri kuin viime vuonna, mutta tuntuu olevan pihalla monestakin asiasta.. Onko teillä siellä Turussa ollut hyvät opettajat? Jestas kun te olette jo pitkällä, me vasta puuskutetaan perässä! Laskis on auennut minullekin tänä vuonna ihan eri tavalla ja jopa pidän siitä, vielä en vain osaa mitään kaavoja ulkoa :/ Kurssia odotellessa!

  Laitoinkin ykköseksi Lappeenrannan, joka vei voiton puolet lyhyemmän kotimatkan vuoksi :) Lisäksi olen kuullut paikasta niin paljon hyvää! Minulla on sitten se Vaasa toisena ja Oulu kolmantena, laitoitko itse muuta kuin Turun? Lisäksi laitoin paperit Mikkelin Aalto-yliopiston yksikköön International Business-linjalle.

  Ihan mahtavaa, että jaksat aina jättää tänne kommenttia ja kertoa kuulumisiasi lukujen saralta! :) Hirmuisesti tsemppiä sinne!

 4. Tällä hetkellä en missään, jäin hetki sitten pääsykokeiden vuoksi lukulomalle, koska halusin keskittyä niihin nyt täysillä :)

  Lukemiset sujuvat kiitos hyvin! Valmennuskurssi alkoi juuri tänään ja nyt varmasti saa ihan uutta puhtia taas lukemiseen :) Vielä pitäisi pari kuukautta pinnistellä!

 5. Meleeratunharmaan ja konjakinruskean yhdistelmä on yksiä minunkin lemppareitani! :) Kiva kuulla, että simppelit arkiasutkin kiinnostavat, muille kun ei tällä hetkellä tosiaan ole kovasti käyttöä.

  Älä muuta sano! Tälläkin hetkellä murisen jokin aika sitten rikkoutuneelle “nyppykoneelle”, tahtoisin kovasti pelastaa erään lempineuleeni.. :D

  Ps. Ihana kun jaksat aina kommentoida :)

 6. No voi että! Toivottavasti meillä ei sitte ole sama tuossa markkinoinnissa. Laskiksessa meillä on ollut ihan mukava nuori nainen joka kirjoittelee tällä hetkellä kaiketi gradua täällä tse:ssä. Ainakin itse olen kokenut luennot ihan tehokkaiksi eikä ole ainakaan jäänyt mitään epäselvyyksiä varsinkin kun meidän ryhmässä kaikki on niin innokkaita kyselemään heti jos joku ei ole selvillä :-) Hän on tietääkseni tulossa myös sinne Helsinkiin vetämään laskiksen kurssit.

  Vai sinne puolelle Suomea sitten päädyit ja varmasti sinne pääsetkin! :) Minäkin olen kuullut tosi paljon hyvää Lappeenrannasta ja varsinkin siitä että se on niin kansainvälinen nykyään. Itselläni on tosiaan ykkösenä tuo Turku, kakkosena Vaasa ja kolmantena Oulu. Maailman onnellisin olen jos täältä Turusta paikka vaan aukeaisi, niin ei tarvitsisi lähteä taas omasta ihanasta asunnosta muuttamaan, mutta kyllä minä olen ihan valmis muuallekin lähtemään!

  Ja kuule ihan mahtavaa, että olen löytänyt tänne blogiisi niin pääsen jakamaan näitä juttuja. Minullakaan kun ei monia kauppikseen tänä keväänä hakevia tuttuja ole eikä muita kavereita viitsi tylsistyttää höpöttämällä aina näistä samoista jutuista, jotka vaan tällä hetkellä tuntuvat itsestä elämää suuremmilta :-) Eli varmasti tulen vielä useasti tänne jakamaan tuntemuksia ja samalla ihastelemaan ihanaa blogiasi! :) Tätä ei varmaan ikinä voi toivottaa liikaa, eli tsemppiä tsemppiä ja jaksamista! Nyt vikat kuukaudet sitä tarvitaan enemmän kuin mitään.

 7. Niin klassinen mutta niin toimiva kokonaisuus! Palmikkoneuleet ovat ihania! :) Mutta erityisesti himoitsen tuota sun kelloa,itsellä kun uusi kultakello on etsinnän alla. ;)

  -Jatta

 8. Voi kiitos Jatta! :) Annan kyllä lämpimät suositteluni MK:n kellolle, kauniin ulkomuotonsa lisäksi se on ollut myös hurjan kestävä ja kestänyt menoa ja kolhuja ihan töissäkin! Itse tykkään myös Marc Jacobsin kelloista oioi ;) Onnea etsintään!

 9. Noh, nyt on vasta eka luento takana, että ehkä sekin kaveri pääsee vielä vauhtiin ;) Kiva kuulla, että laskiksessa on ollut mukava ope, vielä kivempaa jos hän opettaa meillekin :)

  Sinne juu pistin paperit menemään, vähän kyllä hirvittää, vaikka on tässä aika iso kynnys jo ylitetty siinä, että ylipäätään uskalsin hakea sinne. Toivon kyllä kovasti puolestasi, että pääset sinne Turkuun! :)

  Minullakaan ei ole montaa kauppikseen hakevaa kaveria, joten sitä suuremmalla syyllä kuulumisesi ovat aina yhtä tervetulleita! Nyt tsempataan vielä pari kuukautta!

 10. Kivahan tuo asu on! Ihanat värit. =)

  Itsellä on tullut sama inhotus akryyliä kohtaan viimeisten parin vuoden aikana, mutta itsellä on häirinnyt kaikista eniten sellainen älytön sähköisyys ja muovinen tunne päällä. Pyrin olemaan ostamatta enää 100% akryyliä olevia vaatteita, mutta harmittaa kun puuvillaisen neuleet ovat yleensä vähintään 50euroa. :/

 11. Kivan simppeli, mutta naisellinen asu! :) Niinkuin joku ylempänä kommentoikin, ei olisi uskonut, että harmaa ja konjakki sopivat noin hyvin yhteen :>

 12. Kiitos N! Itsekin pidän kyllä värimaailmasta asussa :)

  Sähköisyys on kyllä myös todella raivostuttavaa noissa sekoiteneuleissa. Mm totta, mutta toisaalta useimmissa ketjuliikkeissäkin sekoiteneuleet saattavat olla 40 euron tienoilla, mutta niiden käyttökerrat jäävätkin sitten huomattavasti vähäisemmiksi kuin parikymppiä kalliimassa neuleessa :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *